icon

Znamená pusa medzi priateľmi neveru?

30. apr 2026

Bola som na par pivach s kamosom dlhorocnym s ktorym sme spolu nikdy nic nemali. Vcera neviem co sa stalo no po par pivach mi dal pusu a ja som sa neodtiahla. Mam to povedat mojmu priatelovi? Je to uz nevera ?

anonym_e0fff4
30. apr 2026

Vasnivu pusu? Ci pusu na lice?

tuniska_008
30. apr 2026
@anonym_e0fff4

@anonym_e0fff4 ked sa neodtiahla tak asi jej necmukal len lice 😁

autor
30. apr 2026
@anonym_e0fff4

@anonym_e0fff4 na usta a nebola vasniva. Bez jazyka. Obycajna pusa.

ivicatolic
30. apr 2026

@anonym_autor myšlienkami, slovami, skrutkami.... dieťa - na spoveď 👉👉👉

anonym_154d8f
30. apr 2026

no... poviem to tak, ak sa ozeries tak, ze stracas pud sebazáchovy, ries toto ci je ok, nie neveru. za mna bol problem tu nie v nevere. ale urcite by som si to vydiskutovali s danym kamaratom aby od toho nieco neočakával...

anonym_51b4e4
30. apr 2026

@anonym_autor Priateľovi to hovoriť nemusíš, ale pre každý prípad,bacha na kamoša,bacha na pivka a najmä na kombináciu týchto dvoch položiek 😃

althinka
30. apr 2026

osobne si myslím ... že ťa to ťaží, takže už to nie je ok, je to na tebe, ako to vnímaš, ale ak by si to nechcela, reagovala by si odmietavejšie. Ja osobne by som si v sebe upratala, porozprávala sa s kamarátom .. a tak vyhodnotila, či to povedať priateľovi. Nebudem písať, že evidentne niečo v sebe vyriešené nemáš, keď si ho neodtlačila, ale v kombinácii s alkoholom to šlo. A žiaľ, ten nie je výhovorka ... takže držím palce, uprac si v hlave a pocitoch, aby si zbytočne neublížila človeku, ktorý si asi myslí, že má pekný stabilný vzťah

ivetanovakova24
30. apr 2026

Tvoj priatel sa stebou rozide ked to zisti nevrav mu to. ale dokažeš stym žit ?

anonym_f559e1
30. apr 2026

@anonym_autor nehovor to... poloz si otazky: zopakuje sa to aj nabuduce? chcela som to , len mi nieco v tom branilo? atd atd... ak to bolo akloholom a v nestrazenej chvili, nechces to , tak nepi a kamosovi povedz ze to bolo odveci, a nerob to... s tymto sa doma nepriznavaj

doriiis
30. apr 2026

Nevera začína v hlave. Takže ak si dokázala dať pusu inému chlapovi, keď si zadaná tak sa spýtaj samej seba, či by si dokázala ísť ďalej. A máš odpoveď.
Ale podľa mňa si troll

anonym_fdee57
30. apr 2026

Opytaj sa seba
Keby tvoj priateľ sa tak cmukol s kamoškou,bolo by to ok?chcela by si o tom vedieť?

anonym_a08840
30. apr 2026

osobne si myslím, že pusa nie je dôvod na rozchod a keď to bolo jednorázové, krátke a nič viac sa nestalo, tak by som to nespomínala. 1) nemá sa to odkiaľ dozvedieť
2) už s tým kamošom na pivo nechoď
3) niečo zrejme tej puse predchádzalo, tak si ujasni či si mu ty dávala signály alebo ty jeho priťahuješ tak moc, že sa nevedel udržať.

Možno si bola prekvapená z toho že ťa pobozkal a preto si sa neuhla. Stávať by sa to nemalo, ale stalo sa. On keď vedel, že si zadaná, nemal ťa čo bozkávať

januska12323
30. apr 2026

Po pár pivách môžeš byť rada, že sa nič horšie nestalo. Neverou by som to nenazvala ale tvoj priateľ možno áno. Musíš sa rozhodnúť sama čo ďalej.

tenerifka
30. apr 2026

Vobec sa nejedna o neveru, netreba mu to hovorit, ale ty si ujasni v hlave, co vlastne chces a preco si so sucasnym priatelom, ked bozkavas ineho.....

lindusss2016
30. apr 2026
@ivicatolic

@ivicatolic skrutkami 😁 to je mily preklep alebo autocorrect, ale pobavili 😁

arek00
30. apr 2026

Je to zaujimave, nedavno som bol s dlhorocnou kamaratkou na zatahu...popili sme a sli ma zabavu. Zacala okolo mna tancovat a chytat ma, nechal som ju, ale akonahle ma zacala bozkavat na krku, tak som sa odtiahol a hned povedal ze sme len kamarati. A to podotknem ze nemam partnerku a ani ona partnera. Kocka to je...ale toto nie... sme len kamarati a hned som ju stopol. Takyo reagujem ja... ak si reagovala tak, ako si nalisala a neodtiahla si sa a hned si mu nepovedala ze toto nie, tak je to na tebe. Doprial by som tvojmu priatelovi, aby sa mu toto stavako kazdy vykend na pive s kamaratkami. Ako by si reagovala...za mna je to cez ciaru....

anonym_42c9dc
30. apr 2026

@anonym_autor Podla mna si bola zaskocena. Toto by som nehlasila, ale urcite by som si uz nabuduce dala.pozor a hlavne tomu kamosovi vysvetlila, ze odtial potial, ze toto uz bolo z jeho strany cez ciaru.

ivicatolic
30. apr 2026
@lindusss2016

@ivicatolic skrutkami 😁 to je mily preklep alebo autocorrect, ale pobavili 😁

@lindusss2016 ,😁👀💚

anonym_8a6fa8
30. apr 2026

Nieje to nevera a nehovor nič frajerovi.Mozno aj on sa bozkáva s kamoškami.

anonym_3f5aa0
30. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_e0fff4 na usta a nebola vasniva. Bez jazyka. Obycajna pusa.

@anonym_autor Pokiaľ ti do tých úst nevsunul vtáka, tak to nevera nebola😝

anonym_34f6dd
30. apr 2026

@anonym_autor ano bola si neverna ano radsej by som mu to povedala. Radsej ty ako niekto iny.

anonym_a9c465
30. apr 2026

@anonym_autor nic nehovor a uz to neopakuj

kocuris
30. apr 2026
@ivicatolic

@ivicatolic hlavne skrutkami

bielasovicka
30. apr 2026

@anonym_autor nehovor mu nič. Načo?

domkakvet
30. apr 2026

@anonym_autor tak s tvojim priatelom ti to asi nefunguje.