icon

Čo robiť, ak mám podozrenie na neveru?

4. jan 2024

Ahojte, prosim Vás, kto ste si tým prešli. Máme už dlhšie manželské problémy, hádky, odcudzenie cca 2 roky. Manželia sme 4,5 roka a dokopy 9r. I keď sa stále snažíme kvôli deťom 4r a 1,5r resp som viacmenej ja bola ta čo sa snažila poslednu dobu udobriť a nejako to ustať. On tvrdí že sa tiež snaží a verí v krajšie začiatky ale teda nič tomu nenasvedčuje okrem toho že ostava. Skloňovali sme už aj slovo rozvod zväčša pri hádkach. Naše hádky sú zväčša kvôli jeho rodine, sú tam dosť naštrbené vzťahy a on to zle znáša. To sa ešte dalo riešiť avšak nasla som mu komunikáciu s kolegom, kde si posielali ľahké ženy zo stránky amatérky a dohadovali sa, že po vianočnom večierku pôjdu. Deň predtým sme sa pohádali, ja som mala zdravotne problémy a napriek tomu na večierok išiel. Nasla som mu, že v ten deň mu kolega poslal jednu babu z tej stránky a on kazal nech ju objedná. Vraj mu kázala volat o desiatej. Muž sa pýtal kolegu či môžu ísť obaja. Tam to skončilo. Ja som mu podvedome o desiatej volala, nezdvíhal. Pisala a len letmo odpísal. Až potom som nasla túto konverzáciu. Absolútne netuším čo mám spraviť. Ísť sa porozprávať, podľa mňa bude zapierať a ešte to otočí proti mne že som mu išla do sprav. Alebo po tom všetkom čo mi porobil proste podať žiadosť o rozvod. Myslím, že by som týmto prešľapom mala na vrch, aj počas súdu. Ale teda neviem ako mu to mám dokázať. Čítala som, že pri nevere by bola možnosť že trovy platí len on, tiež by sa tam potom prihliadalo aj na to, že kvázi spoločne peniaze išli na takéto veci tak možno vyššie výživné. Ach neviem. Prosim, z nadhľadu ako by ste to riešili. Kufre mu zbaliť nemôžem, je to jeho byt a deti brat odtiaľto nechcem, bolo by to na nich veľa. Keď tak predbežne opatrenie a dúfať, že by mu súd nariadil vysťahovať sa i keď je to jeho byt

autor
6. jan 2024

@mk22 no môj muž by s ochranou teda nešiel. A čo som videla, dajú si dámy priplatiť za sex bez. A ešte keď vidia, že sympaticky solventný muž, idú aj bez za 20-30 € navyse

mk22
6. jan 2024

A tvoj muž má v hlave co?
Sex bez ochrany, doma žena.. Pohl choroby.. Hádam nie je chjj..

autor
6. jan 2024

@maciatkolulu tých sprav bolo viac ako jedna, písal mu že mu šetrí na coganocku na vianočný večierok. V máji keď mu kolega jednu poslal, tak písal že si ju viackrát už kukal…. Takže asi tak

No problémy máme jasne, ale teraz to neber že nemáme sex dva mesiace. Len teda na margo toho, že sme boli povadeny, a on bol nadrzany a ja som nechcela, lebo som mu to hovorila pred pól rokom že mám toez svoje potreby a ani obraz ani zvuk zatiaľ čo som ja jeho potreby uspokojovala. Dávam si prádlo, fotky som mu tiež kadejaké začala posielať… vyzerám veľmi dobre, starám sa o seba. Nehovoriac o tom, že som chodila na terapie aby som sa s ním naučila kľudne komunikovať. Mala som sedenie u renomovanej vztahovej poradkyne, kurzy na sebarozvoj. Ja som do vztahu naozaj dala čo som mohla a to popri fakt malých deťoch. Takže vytkla som mu to z tohto dôvodu no a hej chudáčik nemal dva týždne sex, lebo sa zduva furt ak 5 ročne decko.

Ja viem že je to riešiteľné, ale nemám záruku, že to bola len správa, správy a ako mu mám vôbec teraz veriť

marseillefan
6. jan 2024

autorka: Čo by si mala vedieť je, že drvivá väčšina dievčat bez ochrany nepôjde ani za príplatok.. A len preto, že doma muž dáva svoju manželku bez kondómu neznamená, že bude to isté riskovať s prostitútkou. S masážou sa netráp... ja som na ero masáži síce nikdy nebol, ale keby som ju raz dostal od manželky, určite by som vedel povedať, či to chcem viac alebo menej a tak... Nemusíš mať praktickú skúsenosť, aby si vedela posúdiť, že chceš niečo inak. Hovorí sa tomu proste fantázia... No a že chlap pozerá stránku amatérky? A uvažuje, že by si nejakú zaplatil? Normálna vec... tá stránka patrí k najnavštevovanejším na Slovensku. Aj ja som neraz masturboval na tých fotkách a na tých predstavách...

maciatkolulu
6. jan 2024

Tak sa zamysli,či chces byť sama,či ho miluješ,či ti stojí za to,lebo toto vieš iba ty. Chlapi vedia mať blbé reči. Ale skutek utek. Ja tiež mňa niekdy kadejaké smiešne komunikácie a kamoškami a chlap by to mohol pochopiť všelijako. Takže musíš ty vedieť.

mk22
6. jan 2024

@marseillefan tiež si myslím ze ženatý chlap ak si ma vrznut tak prvé na čo myslí, je ochrana..

maciatkolulu
6. jan 2024

@mk22 ja si to tiež myslím,to by musel byť úplný idiot,aby s prostitútkou sulozil bez,plus možnosť rozmoznovania tam tiež je. Takže to by musel byť kus....

marseillefan
6. jan 2024

@mk22 tak ono to má aj logiku... lebo ak chlap donesie domov pohlavnú chorobu, automaticky ju chytí jeho manželka a ak mu tá bola verná, muž sa tým prezradí, že s niekym bol.

mk22
6. jan 2024

@maciatkolulu aj ten najblbsi zenac použije ochranu.. Máš sex bez ochrany s mickou, ktorú pred ním a po nom pretiahne ďalšia desiatka mužov, to je iná odvaha..
Mojej byv kolegyni kedysi dávno, Dr po dookola zlých vysledkoch, jasne na rovinu povedala, koľko ma sex partnerov, že muža, ved je vydatá.. A ze pan manžel?
Overte si to.. A overila, sú rozvedení..

lujza123
6. jan 2024

@mk22 práveže tieto kvasinkové infekcie či vaginálne bradavice sa prenášajú aj s kondómom.
Kamoskin exmanžel trtkal kade tade a ona chuda len po gynekológoch behala.

autor
6. jan 2024

@marseillefan no na tej stránke tam píšu tie baby, že za príplatok bez kondomu, tak neviem potom.

No ok, ale on písal už v máji, že viackrát si tu jednu pozeral. To mi chceš povedať, že keď niekto chodí na takéto stránky niekoľko mesiacov, tak ho to neláka? Ja som si vždy myslela, že by na to nemal čas. Ale keď som čítala to fórum ako si chlapi cez obednú prestávku odbehnú na rýchlovku alebo po ceste z roboty, tak akože som v totálnom šoku. On si počas roboty chodí kade tade. Ja nemám absolútne pojem o tom ako hospodári. Mám svoje, nestará sa do mňa s peniazmi, tak ani ja a až teraz si hovorím, že asi chyba. 🤦🏼‍♀️

autor
6. jan 2024

@maciatkolulu jasne, keby si prečíta moje správy, tak by tiež asi nebol nadšený, ale teda podvádzať alebo písať s inými to nie.
A tie blbe chlapské reči sú mi úplne jasne. Hlavne s hentym kolegom, ktorý mám pocit, že mu ako kamarát moc neprospieva. Hlavne, že som sa muža pýtala, či dotyčný kolega sú doma so ženou ok. Že jasne, asi pohoda. Pritom tieto amatérky v zásade posiela len on mužovi. A aj sa hovorí pes ktorý steká nehryzie.
Každopádne som extrémne zhnusená a sklamaná

autor
6. jan 2024

@mk22
@lujza123
No tak ja si myslím, že tomu mojmu by to ani necinklo, že by ma mohol ohroziť. To on v týchto veciach je totálne nezodpovedný. Vidí len jedno. Ten by si kondom nedal. Pamätám si to od začiatku nášho vztahu, ja som nechcela bez a to on proste nedával…
Lujza, moc si ma nepotešila že keby sa aj ochráni. Kokos hlavne že ten týždeň sme di dali takú šnúru skoro každý večer a ešte aj rano 🤦🏼‍♀️ Ak by som niečo chytila ja ho roztrham

autor
6. jan 2024

@mk22 to ho nepoznáš, on vôbec nerozmýšľa nad takými vecami akože absolútne

mk22
6. jan 2024

Daj si urobiť u gyn všetky testy, vyšetrenia..rozsirene testy, na hpv

autor
6. jan 2024

@mk22 veru dam, čítala som o tom. On mi vždy robí inak stery z krčka , ale poprosím teda o rozšírené

domkakvet
6. jan 2024

to je pravda, ze bude zapierat, ale v tvojom pripade je uz dokazov celkom dost.

mk22
6. jan 2024

Ja ta obdivujem ze si ticho.. Ja by som už sedela za stolom, neuhla očami dívala sa priamo do očí a vyklopila všetko na rovinu, v kľude bez emócií.. Co viem, čo si myslím.. Možno prifarbila napr ze máš zle vysl u gynek.
Opytala sa, čo čaká, čo chce, ako si to predstavuje.. Co ma v plane meniť, zmeniť.. Proste priamy rozhovor. Ak nenájdeš dôkaz polroka.. Budeš 6m na ihlach, sliedit, čakať?

autor
6. jan 2024

@domkakvet áno ale priami dôkaz nemám. Povie mi, že všetci si pozerajú tu stranku a majú také reči

autor
6. jan 2024

@mk22 6m určite nie. Behom týždňa pozriem čo sa bude dať. Ani nemôžem dlhšie cakat, veď sa na neho nemôžem ani pozrieť. Takto nemôžme fungovať. Klamať a vymýšľať si nebudem, neklesnem na jeho úroveň. Snáď

mk22
6. jan 2024

Nekazem klamať, to nie.. Ty si ho poznáš, vieš kedy klame.. Vymýšľa si..

domkakvet
6. jan 2024

Tak este sleduj dalej a uvidis co dalej.

autor
6. jan 2024

@mk22 no kiežby, neviem. Ja by som za neho ruku do ohňa pokojne dala ešte donedávna. Ale veď uvidim ako sa zachová

autor
6. jan 2024

@domkakvet ach no, obavám sa najhoršieho. Volal kolegom, čo predpokladám ho mali odviesť po 23 tej 3 krát, posledný 23:48 a potom 1:48 takže vychádza to na tu 24tu čo už … :/

domkakvet
6. jan 2024

Np uvidis ako to bude.

ankare
6. jan 2024

😔😔😔

mk22
7. jan 2024

Co si zistila?

autor
8. jan 2024

@mk22 zatiaľ ani nič 🤷‍♀️ Neviem či to ozaj nemali chlapci len silne reči.. ja už som tam mojmu nasla že nech kolega príde pôjdu si oddýchnuť do Viedne, ale teda on tak často s nami volá že neviem kedy by to otočil a keď som dnes kontrolovala cez google maps, ma zapnutý lokalizator, tak za posledný rok vo Viedni nebol, tak neviem o čom furt sníva

marseillefan
8. jan 2024

Hmmm... takže sa napĺňajú moje slová, že s najväčšou pravdepodobnosťou k ničomu nedošlo... aké prekvapenie 🙂
Autorka, do Viedne sa chodí najčastejšie do Goldenu, kde len vstup stojí okolo 100€, takže neoplatí sa tam ísť na otočku... Ak by tam bol, strávi tam minimálne 3-4 hodiny, len v tom podniku, plus cesta. V Rakúsku musia byť dievčatá oficiálne registrované a musia sa pravidelne testovať, takže žiadna nebude súhlasiť so sexom bez kondómu, to by moho zničiť jej "kariéru"... a ak hej, tak by ho to stálo polku výplaty. Nepočul som o žiadnom chlapovi, ktorý by si odtiaľ doniesol nejakú chorobu. Len ti dávam informácie, ak by sa predsa len niekedy v tej Viedni zastavil.

demodun
8. jan 2024

@marseillefan teeeda ty si ale informovaný 😁
Daj ešte nejakú pikošku 🙏🤣