icon

Ako konfrontovať partnera s podozrením na neveru?

Dnes o 19:47

Ahojte máme s priateľom krízu , asi pred 2 týždňami neprisiel z prace domov išiel ku kamarátovi aj moja chyba, nemala som chuť ho vidieť po hádke no jemu to vyhovovalo nikto mu nemohol nič zakazovať ako napr. Denno denne pivka s kamarátmi čo mi prekážalo že sa nám malo venuje
Dnes som mu našla vymazané SMS kde stalo iba ako mu nejaká žena napísala adresu a že jej ma kúpiť cigarety následne iba kde si a nič viac určite vymazané alebo si volali … slušne som sa ho pýtala kto to je prv zatĺkal že nevie o čom hovorím ,následne staršia kamarátka ktorú pozná dlho, a že aj tak neprišla nestretol som sa s ňou lebo vraj jej do toho niečo prišlo , pritom v SMS stalo od nej ako sa pýta kde si idem dole a aké auto … od neho Iba krik ako som si dovolila ísť do jeho mobilu a že som nepricetna .. čo by ste robili ako ho konfrontovať aby sa priznal k možnej nevere alebo ako reagovať ? Čo robiť ? Neviem kto ta žena je keďže z neho nič nedostanem na všetko ma výhovorku a všetko otočí proti mne a ja som zas najhoršia lebo som si dovolila ísť do jeho mobilu … ďakujem vám

Strana
z2
anonym_3547fc
Dnes o 19:50

Zatlkat zatlkat zatlkat. Nič iné. Zatlkat. Žiadny chlap sa neprizna. Samozrejme že bol s ňou. Inak. Kontaktuj ju.
Toto robia narcisti. Ukážkový gashlighting. Je mi z nich zle. Strašni muži . Po hádke hneď bežia za inymi

domkakvet
Dnes o 19:53

@anonym_autor na co potrebujes jeho priznanie, rozist sa mozes aj bez toho, tento vztah uz nie je pre teba potrebny.

anonym_f18cc9
Dnes o 19:59

Do budúcna si bude dávať už veľký pozor, bude mazať, skryte appky, pripadne dve čísla, dva mobil, na to sa priprav.Vztah bez dôvery nemá význam a takému muzovi čo máš doma sa veriť nedá.Uz záleží na tebe, či to budes tolerovať

dzulli1980
Dnes o 20:02

Ja som v živote žiadnemu frajerovi do mobilu nechodila ... keď sa mi čosi nezdalo, na rovinu som sa opýtala, pokiaľ reagoval agresívne alebo zatĺkal, proste som ho nechala ... načo Ti je takýto vzťah? ... komunikácia je vo vzťahu alfa omega, dôvera detto ...

anonym_4b48c5
Dnes o 20:02

Ma jej kupit cigarety, pride prenho dole a nepozna jeho auto? Bol u prostitutky 😀

autor
Dnes o 20:03
@anonym_3547fc

Zatlkat zatlkat zatlkat. Nič iné. Zatlkat. Žiadny chlap sa neprizna. Samozrejme že bol s ňou. Inak. Kontaktuj ju.
Toto robia narcisti. Ukážkový gashlighting. Je mi z nich zle. Strašni muži . Po hádke hneď bežia za inymi

@domkakvet
@anonym_3547fc
Dievčatá on je tak dobry manipulátor a klamár , že to proste všetko aj tak na mňa pretočí aby som bola najhoršia poslednú dobu sa vždy len hádame problém za problémom sa valí na mňa.
Tak rada by som mu to riadne všetko spočítala nejakú odplatu na ktorú nezabudne a tak spokojne odišla 😂

autor
@anonym_4b48c5

Ma jej kupit cigarety, pride prenho dole a nepozna jeho auto? Bol u prostitutky 😀

@anonym_4b48c5 presne toto som mu povedala aj ja! Ma vysmial 🤣

anonym_5db1b4

@anonym_autor Za mna nejaka "socialna" pracovnicka. Ale o to nejde. Ak zatlka to znamena, ze chce s tebou ostat. Ak by nechcel tak ti to povie a ty sa s nim rozides. Otazka je, ale: co chces ty? Uzcite mu treba dat najavo, ze toto tolerovane nebude. A ak aj potom mas pocit, ze chces patrat, tak to znamena, ze sa chces rozist (moj nazor)

lenuskan
Dnes o 20:05

@anonym_autor malo sa vám venuje? Ako Vám?

autor
Dnes o 20:06
@anonym_4b48c5

@anonym_4b48c5 ale tak teraz riadne mi to zapadá…číslo mám odfotené idem pozriet amatérky …

autor
Dnes o 20:06
@lenuskan

@anonym_autor malo sa vám venuje? Ako Vám?

@lenuskan máme dieťa 7 mesačne

anonym_a9ef33
Dnes o 20:07

@anonym_autor Načo sa hrabeš iným ľuďom v mobile???

adkajuha
Dnes o 20:11

@anonym_autor ja som na zaciatku vztahu muzovi odpustila neveru ..uz sme spolu x rokov mame 2 deti a podviedol ma 2x a teraz sa stretava zas s nejakou..🙂 utekaj...znicis len seba ..budes sa trapit ...ja som si dojebala zivot totalne..par rokov nemam sancu odist kvoli financii on to velmi dobre vie takze to krasne vyuziva 🙂 keby clovek nema tie ruzove okuliere ...spätne by som utekala ...

autor
Dnes o 20:12
@anonym_a9ef33

@anonym_a9ef33 lebo máme spolu dieťa ? Snáď keď človek nič neskrýva tak by nemal problém nie ? A spravila som to po 2 rokoch presne kvôli tomu som to nerobila aby som nič nezistila čo ma môže bolieť … keď ma človek podozrenie že niečo nieje ok tak to je snáď pochopiteľne

majus2323
Dnes o 20:12

@anonym_autor skončila som pri denno denne pivka 🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩

motylik2559
Dnes o 20:13
@anonym_autor

@anonym_4b48c5 ale tak teraz riadne mi to zapadá…číslo mám odfotené idem pozriet amatérky …

@anonym_autor Ahoj, vobec nemusi byt prostitutka ani amaterka ta zena. Staci, ak ho viezol k nej napr. kamarat a jeho auto poznat nemusi😄 Pri takychto ako ho opisujes vedia byt velmi prespekulovany. Isiel iba s kamosom😄 No ale, ked o nom hovoris, ze je manipulator a klamar, tak preco teda s takym si? Len nenapis,ze kvoli dietatu, to ti neuverim..

autor
Dnes o 20:18
@motylik2559

@anonym_autor Ahoj, vobec nemusi byt prostitutka ani amaterka ta zena. Staci, ak ho viezol k nej napr. kamarat a jeho auto poznat nemusi😄 Pri takychto ako ho opisujes vedia byt velmi prespekulovany. Isiel iba s kamosom😄 No ale, ked o nom hovoris, ze je manipulator a klamar, tak preco teda s takym si? Len nenapis,ze kvoli dietatu, to ti neuverim..

@motylik2559 išiel k nej s taxíkom veď inak ani nemohol keďže pred tým bol na pivo…. Mám ho úprimne rada chcela som normálny vzťah ale ako v každom vzťahu raz je všetko skvele a potom príde kríza

pletko325
Dnes o 20:21

@anonym_autor konfrontovať aby sa priznal nemusíš, lebo už sa priznal sám chovaním. Obranný mechanizmus otočiť to proti tebe, zmeniť tému že si mu šla do mobilu a jeho agresia. To je jeho priznanie, že robil niečo čo by nemal. A ver tomu, že na základe tohto chovania sa to bude opakovať a bude sa snažiť viacej to tajiť a dávať si pozor.
@adkajuha nechápem prečo toto ženy robia, že už na začiatku dokážu odpustiť neveru vo viere, že sa zmení a neurobí to. Ak to urobil raz a hlavne na začiatku, keď mal byť primárne "zaláskovaný" do teba, tak neskôr, keď príde vo vzťahu stereotyp, urobí to na 100% zasa a potom častejšie. Možno to robil aj skôr, len si o tom nevedela.

autor
Dnes o 20:28
@adkajuha

@anonym_autor ja som na zaciatku vztahu muzovi odpustila neveru ..uz sme spolu x rokov mame 2 deti a podviedol ma 2x a teraz sa stretava zas s nejakou..🙂 utekaj...znicis len seba ..budes sa trapit ...ja som si dojebala zivot totalne..par rokov nemam sancu odist kvoli financii on to velmi dobre vie takze to krasne vyuziva 🙂 keby clovek nema tie ruzove okuliere ...spätne by som utekala ...

@adkajuha ach to mi je strašne ľúto, chlapi si nič nevážia je mi z toho zle … ja som na tom lepšie ale môj hlúpy rozum ma nechce pustiť a naivne dúfam že to tak nieje

domkakvet
Dnes o 20:31
@anonym_autor

@domkakvet
@anonym_3547fc
Dievčatá on je tak dobry manipulátor a klamár , že to proste všetko aj tak na mňa pretočí aby som bola najhoršia poslednú dobu sa vždy len hádame problém za problémom sa valí na mňa.
Tak rada by som mu to riadne všetko spočítala nejakú odplatu na ktorú nezabudne a tak spokojne odišla 😂

@anonym_autor nech toci kolko chce, ty sa mozes zbalit a odist, zbran ti hadam pri hlave drzat nebude.

earlgrey
Dnes o 20:43

Máš rada muža, čo chlastá, behá za ženami, nevenuje sa tebe ani dieťaťu a háda sa s tebou, je klamár a manipulátor? Vážne? Čo vlastne na ňom máš rada? jeho oči? vlasy? bimbasa? Lebo nechápem čo na takom mužovi môžeš mať rada.

adkajuha
Dnes o 20:45
@anonym_autor

@adkajuha ach to mi je strašne ľúto, chlapi si nič nevážia je mi z toho zle … ja som na tom lepšie ale môj hlúpy rozum ma nechce pustiť a naivne dúfam že to tak nieje

@pletko325 v mojom zivote toto bola prva velka laska ..v blbej hlave som si hovorila ved stat sa to môže kazdemu, vsetci robime chyby..uz viem ze som bola sprosta 🙂 ale uz si nerobim nadeje ani nic viem ze to nikdy nebude ine ze on nebude iny ..nemoze ani povedat ze som sa nesnazila..dokonca ma.jedna exoticka tanecnicka naucila dost dobre pohyby :D nevadi..vyzdrzim toto cele nasetrim si aspon na nejaky najom a ani para po mne nezostane..
@anonym_autor naozaj odid ...🙏🙏 budes sa chvilu trapit ale stale lepsie 2-3 mesiace plakat do vankusov nez byt v takejto situacii!! Ver mi ...ine nerobim len sa porovnavam s kazkou jednou vsade furt...znici ta a zaroven aj ty seba! Chod na dovolenku na wellnes hocico najdes si ineho ktory si ta aspon bude vazit snad taky este existuju ...verim ze ano 🙂 a ked najdes tak mi to nechaj spravu ze si to dokazala🙂

thereisabear
Dnes o 20:48

Mne by stačili tie denno denné pivká s kamarátmi, ani priznávať by sa nemusel. Ale teda tu je to jasné ako facka, že ide o neveru.

anonym_0f1b39
Dnes o 20:50
@majus2323

@anonym_autor skončila som pri denno denne pivka 🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩

@majus2323 Ktore pred dietatom isto-iste nepil😏

grimnir
Dnes o 20:50
@anonym_a9ef33

@anonym_a9ef33 Presne. Ja by som tiež nechcel, aby manželka vedela, že si píšem s milenkou /s

anonym_0f1b39
Dnes o 20:51
@earlgrey

Máš rada muža, čo chlastá, behá za ženami, nevenuje sa tebe ani dieťaťu a háda sa s tebou, je klamár a manipulátor? Vážne? Čo vlastne na ňom máš rada? jeho oči? vlasy? bimbasa? Lebo nechápem čo na takom mužovi môžeš mať rada.

@earlgrey Pockaj tipnem si. Nema kam inam ist.

anonym_1084c8
Dnes o 20:54
@grimnir

@anonym_a9ef33 Presne. Ja by som tiež nechcel, aby manželka vedela, že si píšem s milenkou /s

@grimnir Ja som si písal kolegyňou a na druhý deň som zistil že ona večer spala a ja som si písal s jej manželom. 🙈 Raz mi to prišiel aj osobne vysvetliť 😇

pletko325
Dnes o 20:59
@adkajuha

@pletko325 v mojom zivote toto bola prva velka laska ..v blbej hlave som si hovorila ved stat sa to môže kazdemu, vsetci robime chyby..uz viem ze som bola sprosta 🙂 ale uz si nerobim nadeje ani nic viem ze to nikdy nebude ine ze on nebude iny ..nemoze ani povedat ze som sa nesnazila..dokonca ma.jedna exoticka tanecnicka naucila dost dobre pohyby :D nevadi..vyzdrzim toto cele nasetrim si aspon na nejaky najom a ani para po mne nezostane..
@anonym_autor naozaj odid ...🙏🙏 budes sa chvilu trapit ale stale lepsie 2-3 mesiace plakat do vankusov nez byt v takejto situacii!! Ver mi ...ine nerobim len sa porovnavam s kazkou jednou vsade furt...znici ta a zaroven aj ty seba! Chod na dovolenku na wellnes hocico najdes si ineho ktory si ta aspon bude vazit snad taky este existuju ...verim ze ano 🙂 a ked najdes tak mi to nechaj spravu ze si to dokazala🙂

@adkajuha Verne poznám, tak to býva. Nehovor tak, že v "blbej hlave" alebo že si bola sprostá, vtedy hlava nedáva povely a ešte si nemala možno skúsenosť ako máš teraz. Toto je normálna vec a deje sa každému druhému, hlavne čo je zamilovaný, nevidí iné veci, lebo srdce povie niečo iné. A človek radšej počúva/vníma to, čo je príjemné a hrejivé, preto to vtedy prevážilo.

earlgrey
Dnes o 21:00
@anonym_0f1b39

@earlgrey Pockaj tipnem si. Nema kam inam ist.

@anonym_0f1b39 píše, že je na tom finančne dobre, preto ma zaujíma, čo na takom mužovi môže mať rada.

grimnir
Dnes o 21:10
@earlgrey

@anonym_0f1b39 píše, že je na tom finančne dobre, preto ma zaujíma, čo na takom mužovi môže mať rada.

@earlgrey Niektoré ženy takých majú radi. Tipujem, že autorku takýto druh chlapa sexuálne priťahuje.

Strana
z2