icon

Čo robiť, keď ma priateľ udrel?

14. jan 2025

Ahojte, potrebujem objektívny názor… mám 24, priateľ 25, sme spolu 6 rokov, žijeme spolu 5rokoc, doteraz harmonický vzťah. Otca má alkoholika, tyrana, nestretáva sa s ním. Mama mu žiaľ pár dní dozadu tragicky umrela pri autonehode. Je z toho celý nesvoj; pochopitelne.. ale čo sa dnes stalo ma zožiera. Opil sa. a začal mi nadávať do kuriev a špín, neskôr ma sotil až som spadla na zem a tvrdil, že “ja špina som sa hodila o zem nashval”, po pár hodinách mi strelil facku, nie silnú, ale udrel ma.. mám pochybnosti, nikdy predtým sa nič takéto neudialo, ale zacina sa podobať na svojho otfa, veľmi ho vzala smrť mamy, ale toto mi príde cez čiaru nakoľko pár dní späť tvrdil, že chce mať so mnou dieťa a posunúť sa konečne ďalej.. čo by ste robili? utekali? alebo brali do úvahy okolnosti a odpustili?

Strana
z4
enmery
15. jan 2025

@miadi Len ja nie som v Kanade, iba vo Švajčiarsku.😃

miadi
15. jan 2025

@enmery kunda z Kanady som ja moc ma tesi rada ta spoznavam 🤝 o tebe asi nevie ze ty si zo Svajciarska 😄internacionalne kundy drzia spolu 🤣

0kristina0
15. jan 2025

Ked ti sem vsetky napiseme, utekaj od neho, urobis to? Nie. Tak naco drat klavesnicu.

sandria
15. jan 2025

V tejto téme to urobil muž po 12 rokoch plus bil aj dieťa a otca mal tiež alkoholika a násilníka. Pouč sa a urcite si s nim nerob dieťa https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/ako-postupovat-ked-vas-manzel-fyzicky-napadol/?page=2&scrollto=first

enmery
15. jan 2025

@miadi Keby vedela, bola by som ku*da zo Švajčiarska. Ona vždy píše trošku mimo, ale dnes extrém. Tak ma napadlo, či sama nepopíja. Inak, aj mňa teší.😃Internacionále "ku" fakt majú držať spolu😄

miadi
15. jan 2025

@enmery no kto vie? Nadavky uz padli este facky chybaju Lebo sme daleko. Ale teda Ja nie som clovek co by sa nechal otlkat . A ty urcite tiez. A moju dceru ucim ze ani nadavky nepatria do vztahu keby jej raz v buducnosti nebodaj daky frajer nadaval ako autorke tak nech kasle na to. Doma s muzom nemame voci sebe neuctivy slovnik a su veci co proste nie je dobre tolerovat odpustat ci prehliadat. Hranice treba mat ktore sa neprekracuju vo vztahu. Len hranice medzi statmi je fajn prekracovat.

ankare
15. jan 2025

To je zaujímavé, že takéto násilnícke gény sa evidentne dedia. 😔
Chvalabohu,že sa vyfarbil teraz, kým nie ste vziati a nemáte deti.
Držím palce!

tundra
15. jan 2025

@ahhola 18:23 diskutovat sa da aj slusne, bez urazania....
"Vtaka poznas po peri a cloveka po reci"

mantilka
17. jan 2025

On je nebezpečný, nedá sa mu veriť. Čím skôr skončiť vzťah
Môžeš byť rada, že ste zažili krížovú situáciu ešte pred manželstvom. Toto nerobia všetci chlapi keď sú opití.

yasina
26. jan 2025

napis spravu poradim ti, vsak som si podobynm presla.

Strana
z4