icon

Čo robiť, keď máte pochybnosti o svadbe?

9. apr 2024

Ahojte. Mám potrebu sa anonymne vyrozprávať. So snúbencom sme spolu 2,5 roka a máme svadbu v júny. Žijeme spolu zatiaľ v podnájme, avšak po svadbe sme mali v pláne požiadať o mladomanželskú pôžičku a moji rodičia by nám darovali pozemok a dali by sme si postaviť dom. On je taký, že ho viac treba k veciam dokopať nemá moc priebojnú povahu. Pomaly by som chcela, aby začal niečo začať riešiť k tej pôžičke nejaký projekt, aby sme si vybrali a spravili si prehľad. Zatiaľ sa moc nemá k činu a ja som mu povedala, že ak nič pre to nespraví, že si to s tou svadbou ešte rozmyslím. Ľúbime sa, no mám pochybnosti lebo chcem po svadbe aby sme mali nejaké zázemie a navyše sa aj dosť často hádame kvôli tomu, veľa krát kvôli nemu aj plačem no jeho akoby to ani netrápilo. Nechcem o neho prísť, ale ak nebudeme mať zázemie neurobí to pre nás asi to bude tak najlepšie. Zase na druhej strane mám už skoro 28 rokov a bojím sa, aby som neostala potom sama. Veľmi túžim po rodine a zázemí. Je trapas pred rodinou rušiť svadbu na poslednú chvíľu, keď je už všetko vybavené. Neviem čo mám robiť. Čo vy na to?

Strana
z2
pipistrel13
18. apr 2024

@domkakvet nemyslim si,ze zrusenie svadby alebo rozvod su hanbou...

mimka1402
18. apr 2024

Veľmi veľa rozhovorov a ľudí po rozvode mi povedali, že mali taký pocit už pred svadbou ale nezrusili, lebo veď "hanba". Teraz by každý radšej prežil par dni "hanby" než zničený život...

tesi56
18. apr 2024

@lussinda2 ja som na tom nápodobne, partnerovi sa ani do stavania domu nechcelo, prípadne chcel len niečo maličké, ja som si domček nakreslila, našla projektanta, zohnala stavebný materiál a môj partner sa postará o všetko, čo mu dám za úlohu. Postupne to už ale nechávam viac a viac na neho, lebo predsa len tomu rozumie viac ako ja. Ale je pravda, že obvolávačky a zhánačky sú všetky na mne, lebo on na to nie je. Ale určite by som sa kvôli tomu s ním nerozišla, lebo vo všetkom si skvele rozumieme a starať sa o stavbu mi nevadí, keďže si plním pomaly svoj sen...

Strana
z2