Čo robiť, keď máte pochybnosti o svadbe?
Ahojte. Mám potrebu sa anonymne vyrozprávať. So snúbencom sme spolu 2,5 roka a máme svadbu v júny. Žijeme spolu zatiaľ v podnájme, avšak po svadbe sme mali v pláne požiadať o mladomanželskú pôžičku a moji rodičia by nám darovali pozemok a dali by sme si postaviť dom. On je taký, že ho viac treba k veciam dokopať nemá moc priebojnú povahu. Pomaly by som chcela, aby začal niečo začať riešiť k tej pôžičke nejaký projekt, aby sme si vybrali a spravili si prehľad. Zatiaľ sa moc nemá k činu a ja som mu povedala, že ak nič pre to nespraví, že si to s tou svadbou ešte rozmyslím. Ľúbime sa, no mám pochybnosti lebo chcem po svadbe aby sme mali nejaké zázemie a navyše sa aj dosť často hádame kvôli tomu, veľa krát kvôli nemu aj plačem no jeho akoby to ani netrápilo. Nechcem o neho prísť, ale ak nebudeme mať zázemie neurobí to pre nás asi to bude tak najlepšie. Zase na druhej strane mám už skoro 28 rokov a bojím sa, aby som neostala potom sama. Veľmi túžim po rodine a zázemí. Je trapas pred rodinou rušiť svadbu na poslednú chvíľu, keď je už všetko vybavené. Neviem čo mám robiť. Čo vy na to?
Veľmi veľa rozhovorov a ľudí po rozvode mi povedali, že mali taký pocit už pred svadbou ale nezrusili, lebo veď "hanba". Teraz by každý radšej prežil par dni "hanby" než zničený život...
@lussinda2 ja som na tom nápodobne, partnerovi sa ani do stavania domu nechcelo, prípadne chcel len niečo maličké, ja som si domček nakreslila, našla projektanta, zohnala stavebný materiál a môj partner sa postará o všetko, čo mu dám za úlohu. Postupne to už ale nechávam viac a viac na neho, lebo predsa len tomu rozumie viac ako ja. Ale je pravda, že obvolávačky a zhánačky sú všetky na mne, lebo on na to nie je. Ale určite by som sa kvôli tomu s ním nerozišla, lebo vo všetkom si skvele rozumieme a starať sa o stavbu mi nevadí, keďže si plním pomaly svoj sen...

@domkakvet nemyslim si,ze zrusenie svadby alebo rozvod su hanbou...