icon

Čo robiť, keď muž nevie prijať ospravedlnenie?

30. jún 2023

Ked sa nejak zbytočne pochytime alebo ja som nervózna a nieco poviem ( nejaku výčitku napríklad, zbytočnú banalitu) alebo ked sa nejak nepochopime..

Ja teda ked na mna príde zlosť, buchnem dvermi alebo idem von sa prejsť alebo proste si zanadavam a chvíľu som nepríjemná ale za 10 minút ma to prejde a uz som ok a fungujem kludne a normálne ako predtým.... a chcem sa uzmierit. Lenže tam nastáva problém,ze muz nevie prijať ospravedlnenie, proste je urazený a vie byt ticho ak týždeň.. a ja uz som z toho psychicky vyčerpaná, nevie sa uznierit aj keď vidí ze sa snažím, dáva mi to vyzrat, je ticho a odmeraný... Ako môžem situácie riešiť? Ja sa prvý den dva snažím o nápravu,ake keď vidím ze to nejde, ignorujem ho aj ja... A potom ked si cez víkend da pivko napríklad a uvoľní sa,az vtedy zrazu je milý a chce sa uzmierit..ale toto ma uz nebaví, strašne som z toho vyčerpaná, čakať ked sa pán rozhodne... Nebýva to často ale v podstate stačí malo aby sme sa dostali do takejto situácie,ze doma nastane tichá domácnosť pre hlúposť... Co mám robiť?

Strana
z2
tanyag
30. jún 2023

Ženy! vy by ste boli v pohode, ak by vám toto robil manžel doma? čo robí autorka? veď sa na to pozrite z druhej strany...ja sa tomu chlapovi nečudujem...a že pasívna agresia 😂😂😂 veď som to s ňou už proste vzdal...vie, že sa to bude opakovať, tak načo si ničiť s ňou nervy...a zvlášť ak majú deti, tak autorka sa takto správa pred deťmi? nechápem...autorka sa najprv ty daj dokopy a hľadaj chybu v sebe..manžel keď uvidí, že nastala zmena...tak to možno ocení...ak neocení, rieš to vtedy...ale takéto výstupy zažívať...nečudujem sa mu vôbec...môj bývaly partner tiež keď prišiel z práce tak utekal rovno za našim dieťaťom...objal ho, pobozkal...pohral...a asi po pár minútach sa ozval ku mne...ale ani raz mi nenapadlo mu to vyčítať...veď ja som s nim komunikovala počas dňa...písala...volala...dieťa nevidel..tak ja som skôr bola rada, že ako prvé ide k dieťaťu a tak ku mne 🙄

rorino
30. jún 2023

Veď ty to tak pekne a jasné vysvetľuje a,a napriek tomu to sama nevidíš.Tebe stačí náznak niečoho,čo sa ti nepozdáva a už vybuchnes.Robis presne to čo on,len v podobe,že ty krikas a on mlčí.Obhajujes sa,že ti stačí len náznak a už vybuchnes.Cize z jeho pohľadu vybuchnes bez dôvodu a on ma byť v pohode?

marcellka32
30. jún 2023

Pokiaľ si pre neho vzduch aj 4 dni tak áno jedna sa o pasívnu agresiu, ktorá vie človeka dostať do šialenstva a dievčatá najprv si niečo o tom naštudujte predtým ako začnete autorke adresovať slová, že na vine je ona

mladena
30. jún 2023

Neviem si predstaviť že muž príde zo služobnej a ani sa nepozdravíme..... je to vzájomné tak ako ty tak aj on..... vyzerá to že sa doma necíti dobre a ty sa zasa necítiš dobre z neho. To jak keby prišiel len kvôli deťom, že si ťa ledva všíma. Však to musí byť strašné. Však normálne keď príde tak sa usmej na neho a daj mu pusu a keď je unavený nechaj mu priestor chvíľu, ale to je aj jeho chyba že sa tvári jak mumák.

Strana
z2