Čo robiť, keď partner neustále klame?
Ahojte, nakoľko ma tu veľa dievčat pozná, nechcem budiť pozornosť, že máme doma nejaké problémy... Môj manžel, teda ak sa to dá tak nazvať má stále klame... Sú to úplne hlúposti... Asi sa nad nimi zasmejete, že sú podstatnejšie veci... Takto som to brala aj ja... Ale už je tomu nejaký ten rok, čo muža neustále pristihujem pri klamstve... Začnem asi tak, že som mama 3 deti, 9,6,1. Muž si stále vymazava správy zo všetkými aj somnou. Históriu má nonstop prázdnu, nepoužíva žiadne sociálne siete okrem WhatsApp.. keď potrebujem si niečo preposlať vždy je všetko prázdne. Vyhovára sa, že to robí aby mu telefón nemrzol... Pár krát som tam našla konverzácie s bratom a kamarátmi. Ale aj tie zmizli... Keď sa rozprávame o niečom, strašne tvrdí, že nikde nič nehovorí, že mu môžem dôverovať a prídu jeho rodičia a jeho otec na mňa všetko vysype... Úplne klamstvá.. neznáša svoju švagrinú vždy sa snažím aby ju rešpektoval a ona mi potom zavolá ako spolu v práci s mojím mužom super pokecali... Ja neviem povedzte mi sú to hlúposti? Alebo si to len na namýšľam, že by to takto vo vzťahu veru nemalo byť... Už mám pocit, že ma má za úplne blázna a blbca... A len sa na mne zábava.
Tak ked sa neustale kopia desiatky drobnych klamstiev, nieco nie je v poriadku. I keby sa jednotlivo dali bagatelizovat a vysvetlovat, atd. Ale spolu a neustale dookola dalsie a dalsie drobne klamstva - on je klamar.
Mozno pstologicky.
Mozno len nerad stoji za svojim, nesie zodpovednost za svoje ciny, boji sa, zeby to nevedel obhajit, alebo robi nieco, co si je aj vedomy, ze to nie je ok. No chce to urobit a nechce pocut, ze je to zle a mal by sa hanbit.
A ked narazi na mozne usvedcenie, teda ten svoj strach, zacne byt agresivny.
Každopádne ďakujem za reakcie. Viem, že stým mám niečo robiť a aj budem. Nie som divná, ani chorá a ani paranoická. Z vašich reakcií som pochopila kde robím ja chybu. Dosť mi pár viet od vás otvorilo oči. Ďakujem baby.
@moonlight1210 presne si to napísala..najviac to vystihuje moju situáciu o jeho klamstvách.
Nechapem, ty si chces overit v jeho mobile komu co povedal? Skor maze hiatoriu lebo vie ze by si sa v nej hrabala tak ti radsej klame preco ju maze.
Aha teraz docitam... steroidy, 170km, uci klamat deti, pohariky...tak to je ine, prvy prispevok vyznel cudne.
Neviem,necitala som kazdu reakciu,ale nikomu tu nenapadlo,ze svagrinka bude mozno milenka?
@tykat nie, robí to posledný cca rok. Práve, že máme spoločné účty, tak bolo celkom normálne, že som potrebovala sa prihlásiť do bankingu, alebo keď mal nejaké fotky poslať si ich na WhatsApp. A vtedy som nato prišla. Neriešila som to, povedala som si, že to asi chcel len vymazať vyčistiť. Ale, keď sa to opakuje už stále, tak čo si má o tom človek myslieť...
@maminkadeticiek už som si to aj ja myslela. Ale keď je nejaká oslava, tak sa jej tak vyhýba. Ani sa na ňu nepozrie. Keď príde do miestnosti kde je on. Tak on odíde a nemôže ju ani cítiť..
No ved prave to je hlavny dokaz!Halo!Sprava sa k nej presne ako k milenke.Pred tebou ju akoze neznasa.Na oslavach a stretnutiach sa ignoruju aby nebudili podozrenie a pozornost,aby v tebe este viac prehlbil ze ju neznasa.Neni normalne aby sa dvaja takto okato ignorovali.A v robote si spolu hrkutaju.A podla mna ta svagrina este aj provokuje, ked ti o tom rozprava ako sa spolu dobre porozpravali.Nechapem ako to, ze ti toto nedoslo.Zijes v predstave ze on ti klame lebo ju nemoze ani citit.Ale to nie je to skutocne klamstvo.Vobec ti nedoplo,ze to robi naschval, aby ta zmiatol a zakryl ako to je skutocne???Ved uz ked ti rozpravala ako sa spolu dobre porozpravali a na navsteve ju ignoruje ti uz mali vystrelit take kontrolky ze dovidenia!!
Dva pohariky?Stale nedopina?
No,to ti verim.Ja to takto vnimam.Podla mna odtialto vietor fuka.Ved nic nerob a len vnimaj a pozoruj.
A dost mozne ze odchadza z miestnosti ked pride aj preto,ze byt v jednej miestnosti s manzelkou a milenkou chce zaludok a pevne nervy.To je tak psychicky narocne aj pre najvacsich bezcitakov,ze naozaj radsej odist z miestnosti.Radsej sa jeden druhemu vyhybaju lebo by sa mohli prezradit a ani jeden sa neciti konfortne.Ako sa ma spravat k manzelke pred milenkou?K milenke pred manzelkou?Odist a ignorovat je najlepsie riesenie.Drzim ti palce.
@maminkadeticiek kokos ja neviem prečo, ale mne odľahlo. Normálne niekde v kútiku duše si želám aby to tak bolo. Nechápem
Bala si sa ze to bude nieco ine,horsie?Svagrina je s tebou v akom vztahu?Preco mas pocit ze ti odlahlo?
@maminkadeticiek muž ju neznáša preto, že má huckala proti nemu. Ja som taký nestranný človek, ani na jednej strane a ani na druhej, chcem ísť len za pravdou.
Neviem asi preto, že keď si predstavím, že by nikto už zo mňa nerobil blbca a že by som sa zbavila toxického človeka ako je švagriná, ktorá kde kto čo povie v rodine, už mi vyvoláva a chváli sa ako čo preberali aj o mojich deťoch... Ten pocit voľnosti čo by som mala. Žiadne bolesti brucha, preháňania a zvracania zo stresu, keď tu vidím niekho z jeho rodiny. Asi preto..
@maminkadeticiek a napriek tomu sa ju snažím rešpektovať. Jedným uchom dnu druhým von, ale niekedy vie zaťať do živého.
Dobrý deň jedna otázka na muža
Chcela BI som vedieť či aj váš muž je taký že príde s práce domou a podozrieva vás ? Alebo že máte legíny optahnute a ste celý deň doma chorá budem rada za túto odpoveď
Ďakujem krásne 😍
@maminkadeticiek no asi by som sa mu poďakovala a požiadala ho nech odíde. Nejaké emócie smútku a zúfalstva by tam veru neboli. Skôr ten pocit, že konečne vyšla pravda najavo. Budem si dávať väčší pozor. Aj ich pohľady všímať.
Tak to, čo píšeš ďalej je strašne.Ked ide sám nech ide aj 170, ale nie s dieťaťom, ktoré sa boji.
A svagrina je vydata predpokladam?Ked sa to potvrdi by som zbalila manzela do cestovnych tasiek a nechala mu poslat veci kurierom na ich adresu.Ked sa to dozvie jej muz este len potom zacne pekna parada.
Ja si myslim, ze tvoj manzel ta pozna aka si, nedoverciva, podozrievava a preto tie male klamstva aby bol pokoj v rodine.

Ospravedlňujem sa zabudla som dopísať, že si dáva veľký pozor čo povie pred deťmi. Vyhrozil sa mi v kľude pri najmenšom ročnom. A synovi to povedal v aute, keď boli v aute len oni dvaja. Pred deťmi nikdy z ničím nezačne.