icon

Čo robiť, keď partner neustále klame?

11. apr 2024

Ahojte, nakoľko ma tu veľa dievčat pozná, nechcem budiť pozornosť, že máme doma nejaké problémy... Môj manžel, teda ak sa to dá tak nazvať má stále klame... Sú to úplne hlúposti... Asi sa nad nimi zasmejete, že sú podstatnejšie veci... Takto som to brala aj ja... Ale už je tomu nejaký ten rok, čo muža neustále pristihujem pri klamstve... Začnem asi tak, že som mama 3 deti, 9,6,1. Muž si stále vymazava správy zo všetkými aj somnou. Históriu má nonstop prázdnu, nepoužíva žiadne sociálne siete okrem WhatsApp.. keď potrebujem si niečo preposlať vždy je všetko prázdne. Vyhovára sa, že to robí aby mu telefón nemrzol... Pár krát som tam našla konverzácie s bratom a kamarátmi. Ale aj tie zmizli... Keď sa rozprávame o niečom, strašne tvrdí, že nikde nič nehovorí, že mu môžem dôverovať a prídu jeho rodičia a jeho otec na mňa všetko vysype... Úplne klamstvá.. neznáša svoju švagrinú vždy sa snažím aby ju rešpektoval a ona mi potom zavolá ako spolu v práci s mojím mužom super pokecali... Ja neviem povedzte mi sú to hlúposti? Alebo si to len na namýšľam, že by to takto vo vzťahu veru nemalo byť... Už mám pocit, že ma má za úplne blázna a blbca... A len sa na mne zábava.

Strana
z3
gribka1
12. apr 2024

Podľa mňa je debil. Správa sa divne všeobecne. Jedno vraví, druhé robí. To, že sa vyhráža či synovi, či tebe...

dominika6099
12. apr 2024

Dobrý deň no skvor pozerá televízor
Ale podozrieva ma aby som nečumila po iných chlapou a po pritom nikde nechodím som doma s dieťaťom

A nemôžem sa nosiť tak ja chcem napríklad legíny priesvitné už mu to vadí fest 🙈🙈

verikat
12. apr 2024

To tie steroidy,úplne zmenia človeka ,,,ja som mala veľmi podobnú situáciu ale našťastie sa všetko zariadili tak aby si uvedomil že mu to viac škody ako pomáha

patchworkjezlozity
15. apr 2024

@autorka

A Ty mu vkuse kontrolujes mobil? Mozno preto vsetko maze. Sa mi zdas, ze skor vyzvedas. Ak sa Ti sam od seba neotvori - a nie iba o tomto, ale ak Ti nedoveruje, nikdy nebudes vediet co sa skutocne deje.

Si si ista, ze sa Ti proste nevyhyba, lebo ho extremne kontrolujes. Vy potrebujete si davat jeden druhemu pocit safe space. Inak si budete obaja klamat.

katulienka223
23. apr 2024

Ahoj. Napis mi sukr.spravu

Strana
z3