icon

Čo robiť, keď partner prehráva na automatoch?

23. dec 2024

Ahojte, nejdem si ani vyliať srdce ako utvrdit sa v tom ze robim dobre, priateľ už raz mal problémy s automatmi, dala som mu ešte jednu šancu vraj sa pôjde liečiť a bla, bla, mame spolu hypotéku a som tehotná, dlhé roky nehral a teraz ako som nastúpila už na matersku prehral veľký obnos peňazí, odišla som od neho lebo s týmto ja nechcem mať nič spoločne, ale on aj jeho rodina ma bombarduje že to neni kvôli tomu ale že niekoho mám, že to dieta neni jeho a že som sebecka, že dieta bude bez otca, ale nikto z nich nechápe že to je kvôli tomu že hra, prehral všetky svoje uspory, výplatu a teraz ja budem musieť platiť hypotéku, niečo mám našetrené ale sama to neutiahnem, on sa len opúšťa, chce sa zabiť každý druhý deň, že sa mám vrátiť a on to isto napraví a keď mu poviem že sa nechcem vrátiť tak za vsetko môžem ja lebo ja to s ním už nechcem skúsiť, ja mu nedovolim napraviť to, úplne som zúfalá a jeho mamina ma už minule čakala pred domom že bude len moja chyba keď sa jeho syn zabije a ja som svina že za vsetko môžem….

Strana
z2
sissy27
24. dec 2024

Tak nezazije, to je jeho volba, rovnako ako je jeho volba tocit ovocka 🤷‍♀️ nikto ho nenutil ani do jedneho a nikto nie je povinny znasat s nim a zanho dosledky jeho debilnych rozhodnuti. Ale bud kludna, takito idioti sa maju prilis radi na to, aby si nieco urobili. Ja mat 5€ za kazde exove “zabijem sa” tak dnes zijem sladky zivot vo vile v Monacu 😂 a jasne ze veselo beha po svete dalej 🙄
Prosim ta, nenechaj si pokazit sviatky a hlavne zivot. Nereaguj na spravy (idealne ich ani necitaj), nedvihaj telefon, nic…

tairyx
24. dec 2024

To je hrozné toto aj čítať, ako ja som podobné prežila a neboj nezabije sa. Kto sa chce zabiť ten to urobí tak potichu, že je to šok pre všetkých, nerozpráva o tom a ani deň pred samovraždou nikto ani len netuší, že na druhý deň si dotyčný vezme život. Toto je iba vydieranie, manipulácia, hnus.
Ty sa sústreď na dieťa a na doriešenie hypotéky, ak máte nehnuteľnosť v spoluvlastníctve tak podať na súd návrh na vyporiadanie podielového spoluvlastníctva.
Závislý človek sa nezmení, nikdy.

mmmt
24. dec 2024

Po slova s tým nechcem mať nič spoločne si hovorím, že ja by som ho skúsila dostať na liečenie a potom ho opustila veď keď mi na ňom záleží a je chorý … no po tom zvyšku nie moja kašli ty na celú jeho vydarenú rodinu… povedala by som, ze ho ani nedávaj do rodného listu nech máš pokoj hrac asi aj tak platiť nebude … ale zas prečo to takým uľahčovať ? No to záleží na tebe aký pokojný život by si chcela mať … ale poviem ti tak s tou rodinou by som nechcela mať spoločne nič… keď sa zabije bude to jeho voľba ale pochybujem hentaky sa ľúbia až príliš nato aby to dokázali…. Nech sa stará o neho jeho vydarená matka … uzi si Vianoce a pokoj ten potebujes aj ty aj ten malý človiečik v tebe… blokni ho nekaz si deň … nemusíš citat výlevy vydieraca… hypo pories s právnikom nech to dá na sud nepinkaj sa s ním a nečakaj … veľa síl … prajem ti krásne Vianoce

petulda333
24. dec 2024

Keby sa chcel zabit,yak to davno urobi. Toto su len take vyhrazky. Aj kvoli mne sa jeden chcel zabit po rozchode. Prezil. A tiez to boli caste vyhrazky,aj opity to chodil kricat pod panelak

sofia1979
24. dec 2024

Čo najďalej od takého človeka máme to v rodine a prehral aj deťom vlastným majetky prišli o byt všade exekúcia, to chceš pre dieťa

karolinakr
24. dec 2024

moja zlatá, ty si tu jediná múdra žena, ktora uťala vzťah s takto nezodpovedným človekom, padol do bahna, ale je jeho zodpovednosť isť sa dať liečit a najsti si 2 prace, aby čo prehral, získal naspäť, ked čakaš dieťa a nie vyhadzovať peniaze von oknom, a čakť, že ako tehotna budeš mať 3 práce
je to len jeho a jeho vina, a hentie drístaniny a citové vydierania, čo ti servíruje jeho mama, nech si strčí za klobúk
tak sa spýtaj, kde je jeho zodpovednosť? a ked do toho padol, prečo ma stiahnuť aj teba? ty čakaš dieťa a maš ine priority teraz..
a to čo je za úbožiaka, že sa ti vyhráža samovraždou? a vieš čo, vlastne veľa to o ňom hovorí, že je slaboch a plačko, lebo namiesto, aby ti ukázal, že je silný chlap a zvládne svoje chyby a pobije sa s nimi, bude robiť aj nemožne, aby sa z tej zavislosti dostal, bude ti vyhražne dopisy posielať a vyhražať sa samovraždou
do očí by som mu povedala, že je srab a bábovka a kým sa nedá do kopy, nech ma nekontaktuje
a tie obvinenia, že dieťa nie je jeho, to už je len čerešnička jeho blaznovstva,.,sprava sa jak idiot, by som mu povedala, že si to vyprosím..normálne by som mu dala facku, nech sa preberie

karolinakr
24. dec 2024

jeho mama má na tom leví podiel, lebo namiesto toho,aby z neho chlapa vychovala, tak ho obraňuje a útočí na každého...proste je to sračka, slaboch a zbabelec..

som_realistka
24. dec 2024

Mate hypo, ty si spoludlznik, kto je naLV?

som_realistka
24. dec 2024

Aha, citam ze ste obaja. Inak k tym jeho vyhrazkam, takyto blbci to nikdy neurobia, viem z vlastnej skusenosti, prestal vykrikovat, az ked som mu povedala, ze musi skocit aspon zo 7 poschodia, inak sa iba prizabije. Skor mu da po krizoch niekto od koho si pizicia na gemblenie.

karolinakr
24. dec 2024

@som_realistka ano písala, že je spoludlžník

barborachors
24. dec 2024

Utec!

dadka1997
24. dec 2024

Hlavne sa nedaj viem aky je zivot s gemblerom, a hned k sudu este pred rozvdom si podaj o zrusenie BSM ! PRETOŽE DOPADNEŠ VEĽMI ZLE

sissy27
24. dec 2024

@som_realistka ja mojmu ze dobre, ale nie v mojom byte nech mi nezasvinis podlahy 😂

Strana
z2