icon

Čo robiť, keď svokra nechce odísť?

25. máj 2024

Počujete baby mne je už do smiechu ale tak cez slzy. Pred mesiacom ku nam z ničoho nič prikvitla svokra bez ohlásenia. Že sa pohadali so svokrom. Tak som si povedala ok, stáva sa. Čakala som že po pár dňoch ju to prejde a vráti sa domov. Ale ona nič. Ani náznakom nespomína že by sa vrátila. Môj muž sa jej hanbí opýtať kedy sa chce vrátiť a mňa poprosil aby som to nerobila, lebo by sa blbo cítil. Čo by ste robili na mojom mieste? 😁

koniarova
25. máj 2024

Tá svokra asi tiež nemá všetkých pohromade.

jenny224
25. máj 2024

Áno, veď píšem, že matke sa automaticky pomáha. Ale nie takýmto štýlom. Na otázke, ako plánuje ďalej žiť - do smrti u vás? Nie je nič nevhodné. To by si aj pani mama snáď mala uvedomiť. Ide o normálnu debatu dospelých ľudí, žiadne vyháňanie.

martinkatinka
25. máj 2024

Ja by som sa normalne opytala, ze teda ako na tom s manzelom je. Nie rovno, ze kedy odide, ale ze teda co s tym chce robit.
Ono nic nrvyriesis, ked budete ticho.

autor
25. máj 2024

@koniarova nieeee nesmej sa mi 😁😁 mám dosť aj bez toho 😁😁

katka533
25. máj 2024

Moja tak chodi a nikdy neviem, ci bude mesiac, dva alebo tri. Vízum ma na 3 mesiace. Tiež sa je jneopyta.

domka222
25. máj 2024

No tak sa všetci tvárte ako truľkovia a že sa vlastne nič nedeje. To,že sa opýta matky,čo sa vlastne stalo a čo ide ďalej riešiť neznamená, že ju vyhadzuje

maranta_leuconeura
25. máj 2024

Tak si ju tam chovajte az vam skrachuje manzelstvo 🙈 Lina huba, hotove nestesti

koniarova
25. máj 2024

Máte aj deti?

autor
25. máj 2024

@taynee hej lezú si na nervy a hádajú pre sprostosti nič vážne

glorikarebeka
25. máj 2024

Aspoň navarí?

autor
25. máj 2024

@katka533 ako to zvládaš? Lebo ja som z toho už na nervy

biglovemom
25. máj 2024

Ako anonym sorry ale mne by bolo tak fuk co si kto mysli.Ci je to svokra mama hocikto.
Moj byt , a ked nemieini odist po X tyzdnoch

autor
25. máj 2024

@domka222 ale my vieme čo sa stalo pohádali sa pre somrainy a teraz sú oduti obaja ...to nie je na rozvod

alex49
25. máj 2024

bud sa zajtra spýta muž alebo ty, neutekala by som z vlastného bytu, len preto, že sa neviete normálne rozprávať.

autor
25. máj 2024

@maranta_leuconeura ta lina huba sa mi páči, to poviem mužovi 😁

martinkatinka
25. máj 2024

Vypytaj si prispevok na najom a na stravu 😆😆

autor
25. máj 2024

@koniarova máme jednu pubertacku ta sa s.nou bavila tri dni teraz je nonstop zavretá vo svojej izbe

vyrovnanaosoba
25. máj 2024

Véd sa nepýtaj kedy odíde, ale ze prečo sa pohádali a ci jej to nie je ľúto, alebo ci sa svokor neozval.

nikasmile
25. máj 2024

Tak toto je sila, čudujem sa, že to svokre tiež nie je blbé. Určite sa porozprávať s manželom, svokrom...a čo tak hlasný pravidelný sex? 🤣

autor
25. máj 2024

@glorikarebeka nie nič, lebo ona sa našich veci nedotýka, čiže jej varíme a obsluhujeme ju

jenny224
25. máj 2024

Ale to je tvoj názor, že to nie je na rozvod. Svokor si možno myslí aj niečo iné 🤣 Však aj tebe keby sa dospelé dieťa vrátilo do domácnosti, lebo mu niečo nevyšlo, tak by si ho nenechala len tak, ale chcela, aby sa opäť osamostatnilo. Pomoc a čas je automatika, ale nie forever and ever 😃

opica_skorica
25. máj 2024

Kde spí?
Na gauči alebo už ste jej kúpili posteľ?

autor
25. máj 2024

@martinkatinka teraz po mesiaci nám dala tri stovky tak neviem asi tu už chce ostať navzdy

koniarova
25. máj 2024

@jenny224 svokor si zjavne doma užíva kľud. 😂😂😂

ns994
25. máj 2024

Akoze prepac ale nechapem. Ved normalne sa jej spýtajte dokedy toto bude trvat. Nemate sa co hanbit. Je to vas domov nie jej. Ci mama ci svokra jasne mame si pomahat ale mesiac byvat u vas kvoli somarine ? Ak jej to doteraz nedoslo tak neviem. Asi u vas bude nastalo 🤣

autor
25. máj 2024

@koniarova tým som si úplne istá

katka533
25. máj 2024

Nezvládam..to ma take fazy, najprv mam uzkost z toho, potom si zvyknem a asi po mesiaci a pol iz som extrem nervozna a uz tlacim na muza. A to som s nou 24 hodín denne

koniarova
25. máj 2024

Za tri stovky jej aj podnájom nájdete v pohode. 😂😂

autor
25. máj 2024

@opica_skorica na gauči v obývačke

martinkatinka
25. máj 2024

No tak musis vytiahnut vacsie zbrane, najomnu zmluvu 😆😆