Čo robiť, keď svokra nechce odísť?
Počujete baby mne je už do smiechu ale tak cez slzy. Pred mesiacom ku nam z ničoho nič prikvitla svokra bez ohlásenia. Že sa pohadali so svokrom. Tak som si povedala ok, stáva sa. Čakala som že po pár dňoch ju to prejde a vráti sa domov. Ale ona nič. Ani náznakom nespomína že by sa vrátila. Môj muž sa jej hanbí opýtať kedy sa chce vrátiť a mňa poprosil aby som to nerobila, lebo by sa blbo cítil. Čo by ste robili na mojom mieste? 😁
Spoločne a prízvukujem to, že spoločne, si pozrite film Prišla v noci. Preberie vás to, všetkých.
@katka533 to by som ja nedala ..akože ona není ku mne zlá neubližuje nijako ale je to skrátka otrava
ALEBO sa s nou pohadajte aj vy 😆
No tak nech sa jej narovinu opýta,čo plánuje ďalej. Je to normálne, že sa dieťa zaujíma o rodiča a jeho život. Ja nechápem, vy ste ako malé deti. Tebe to vadí a nevieš sa s ňou doverne porozprávať tiež
@domka222 no neviem lebo ona pobeží za mužom či ju vyhadzujeme a ten sa bude hnevať že som sa do toho starala keď ma prosil aby som sa nestarala
Dohodni sa s tvojimi rodicmi na fiktivnej tyzdnovej navsteve (pridu len na den) a svokre povedz, ze si s rodicmi uz 2 mesiace dohodnuta, ze pridu k vam na dovolenku. Ze nemas ich kam ulozit.
@taynee bod jedna a bod štyri ma zaujal vyskúšam ..vedela som že niekto niečo vymyslí👍
ešte ju aj obsluhujete a varíte jej? No tak dcéra obedy v škole,ty s mužom v práci a nech je hladná celý deň....Predpokladám že vám nedala ani cent....ja by som si teda po mesiaci už vypýtala.
@stanulienkat dobrý tip vyskúšam ďakujem
@rozculena práveže nám dala po.mesiaci tri stovky na výdavky
Vyhadzuje??? On nechce any si mamicka myslela ze ju po mesiaci necakanej navstevy vyhadzuje??? Toto nemozes ani ty ani on mysliet vazne... Este ma napadlo skuste v nici v posteli poriadne rosambo a dalsiu noc znova a znova... Az sa jedneho krasneho dna nevyspana zdekuje domov 🤣🤣🤣
Tak ked ste obaja na hlavu padnuti tak co uz 🤷♀️
Normalne by som sa jej spytala “a ozaj zuzka / mama / teta / pani novakova (alebo ako ju oslovujes) a kedy sa chces vratit naspat domov? Lebo nespominala si, ze sa sem stahujes a podla mna uz na navstevu si tu aj dlho🤷♀️ ak tu mas v plane zostat, tak sa podme porozpravat o deleni prac v domacnosti a financovani”
no čo, svokra spravila to, čo mnoho mladých, ktorí sa nasačkovali bývať k rodičom so svojimi polovičkami. Tá tvoja prišla aspoň sama. Sranda, že keď je to z tejto strany, aké je to strašné.
@sissy27 toto by muž nerozdychal
@sasa1310 že? 😁
Tak posli spolu s mamickou aj svojho neschopneho muzika a mas pokoj 👍👍
Ja by som si teda hubu uz otvorila ak to medokaze jej synacik 🤷♀️
a nie? keď sú tu v diskusiách nejaké problémy v partnerstve, tak každá rada, však choď k rodičom....a zrazu svokra nemôže k synovi?
vsak ked nechces povedat, tak to daj pisomne alebo jej posli SMS.
@sasa1310 jasné, že môže. Veď čochvíľa môže aj svokor dojsť a budú bývať viacgeneračne spolu. Ako voľakedy sa bývavalo.
tak by to muž nerozdýchal, aspoň by zbalil seba aj mamičku a mala by si volný byt. Ešte aj chúda dcéra sa musí zatvárať v izbe, lebo vy traja dospelí, ste mimo.
Ja istým spôsobom chápem všetkých, aj svokru, aj svokra, aj tvojho muža, aj teba autorka 🙂 každému to je blbé a myslím, že ťa najviac bičuje tá neistota. Skúsila by som sa s ňou porozprávať spôsobom, že chápeš, že prežíva ťažké obdobie, ako to vidí ďalej do budúcnosti, aby ste sa vedeli zariadiť, či treba reorganizovať domácnosť, kvôli vareniu, denným zvykom, aby si vedela, či máš s ňou počítať. Prípadne jej môžeš dať nejakú úlohu v domácnosti, aj ona príde na iné myšlienky. Otvorenosťou najmenej pokazíš.
@alex49 no tak ona sa zatvára lebo nemá súkromie ako bola zvyknutá..my traja máme svoje zvyky a teraz nič nefunguje
@mykaellle ďakujem ti za radu pokúsim sa ..ssi mi iné neostáva