icon

Čo robiť s manželom, ktorý je neúprimný?

majkabr
30. apr 2015

Napríklad dnes, mi môj manžel volal ako ma veľa práce a že príde domov o šiestej večer. Nakoniec som ho pristihla že nebol iba v práci ale s kolegom ešte po práci športovať. Keď som sa ho spýtala či nevie byť úprimný tak , tak mi povedal že chcel mať pokoj od mojich výčitiek.Máme malé dieťa a druhé možno čakáme tak si myslím že mám nárok nato aby sa trošku staral o dieťa a nechal ma oddýchnuť.Hlavná vec, že mi ešte dnes volal že má návštevu či mu vyčistím a poupratujem byt. Tak ja tu makám ako otrok on si ide z kolegom športovať a eše tmi aj pravdu nepovie.

Strana
z3
timea7
1. máj 2015

@malabiba aj pohoďáci môžu byť temperamentní a veľmi, to sa nevylučuje 😎

majkabr
autor
1. máj 2015

@natalym Jasné že je náš byt spoločný upratujem každý deň ale vravím že malý rozťahuje je v takom veku stále vyťahuje rozťahuje capká po skle . Tak manžel mi zavolaá aby som sa aj ja nehambila ako pani domáca.

majkabr
autor
1. máj 2015

@majkabr A to že driem nemyslím tým že le byt upratujem od rána som upiekla dva plechy bublaniny , štyri plechy kysnutého šli sme totiž na akciu ktorá sa volá zemiaková brigáda tak som potrebolvala mať napečené pre brigadníkov . Obed som navarila, s malým som dvakrát bola vonku , Nákup som spravila. Oprala som dve práčky. A do toho som tehotná tak som si pripadala fakt zdretá a ešte aj vyčistiť byt . Proste prišlo mi to veľa na ten deň a o tom vedel čo všetko robím tak mi to prišlo zaťažko že sa domov neponáhlaľ ale šiel športovať a ešte aj klamal že bude dlho vpráci.

natalym
1. máj 2015

@majkabr Tak to bolo len momentálne rozpoloženie. Ahá.... Tak každý máme občas také dni. Tak si to hľad vynahradiť. Kávička, prechádzka, výletík, nová blúzka.......... 🙂

majkabr
autor
1. máj 2015

@natalym rada by som ale to by moj manžel musel prísť skôr domov z práce ako o šiestej lebo to je väčšina obchodov zavretá zobrať mi dieťa lebo s ním sa mi nakupovať nedá 😢

natalym
1. máj 2015

@majkabr Víkend?

majkabr
autor
1. máj 2015

víkend no v sobotu je pol dňa z kolegovcami na športe, potom si robí do práce, v edelu do obeda varím keďže jemu aj čaj prihorí . A po obede som rada ked sme z malým koneče spolu obaja vonku ako rodina

natalym
1. máj 2015

@majkabr Tak mu povedz, že túto sobotu máš pre seba a hotovo. Či problém?
Čím skôr si to vysvetlite, lebo on si bude robkať svoje a Ty budeš ako krava pri hrncoch.
Toto si asi chcela svojím príspevkom povedať, však?

malabiba
2. máj 2015

@timea7 nepovedala som, že sa to vylučuje.....ja viem, vy ste dokonalí 😉

timea7
2. máj 2015

@malabiba prečo máš potrebu rýpať? Nikdy nikde som tu na MK ani o sebe, ani o mojom partnerovi nepísala, že sme dokonalí, nemám problém si urobiť srandu sama zo seba. Ak ťa moje príspevky iritujú, tak ich jednoducho nečítaj. Pekný deň. 🙂

malabiba
2. máj 2015

@timea7 neiritujú...chytila si ma za každé slovíčko 🙂 ...ale nie, vážne, nemám rada, keď niekto hneď niekoho odsúdi iba preto, že má iný názor, iný pohľad na svet....tak ako si to urobila ty v prvom príspevku na mňa....všetko dobré 🙂

taya4
2. máj 2015

Uff niektori ludia. Ja som naozaj rada za mojho muza, si to teraz pri dietati uvedomujem este viac ako predtym. Na navstevy chodi vacsinou len rodina a jeho kamarati, ale to preto, ze ja som tych kamaratiek nikdy nemala vela a ako sme sa prestahovali tak tu nikoho nepoznam. Lenze nikdy mi nenakazal, uprac dom. Mne to samej pride blbe, keby je tu velky binec, ale ked nestiham, ze ma nahodou maly zly den, tak si nepomozem.
A jeho obcasne pofrflanie, ze je tu neporiadok neriesim, lebo ked dieta nespi poriadne, tak sa nic ani neda porobit. A ked spi, tak popracem. Najlepsie to vidi, ked je cely den doma s nami. Inak si chlap naozaj moze mysliet, ze ved male dieta pol dna prespi, co sa potom neda nestihnut. 😀
Tvoj manzel by tiez asi potreboval ostat doma cely den s dietatom a starat sa, aby videl ze to sa neda len tak vsetko porobit a este mat aj byt v top stave.

timea7
2. máj 2015

@malabiba ničím som ťa neodsúdila, hneď v prvom príspevku som písala - mnohé ženy, jedným slovom som sa nedotkla teba, písala som to všeobecne, v podstate mi je fuk, kto to má ako doma nadstavené, na mojom živote to nič nemení. Ja som iba napísala svoj názor, som na diskusnom fóre, tak hádam smiem, či? Ja ho nikomu nevnucuje, iba som opísala, z akého dôvodu sa neuchyľujem ani k drobným klamstvám. Priznám sa, že si ma svojou otázkou normálne zaskočila 😎 , či som nikdy neoklamala. Bolo by odvážne tvrdiť, že nikdy, ale na nič som si nespomenula. Sorry, že nezdieľam tvoj názor, som človek priamy, mám rada, keď sa veci a problémy pomenúvajú pravými menami, to je všetko. Nechcela som niekoho poučovať, ani vytáčať, mne je fakt jedno, ako si kto žije, ak viem pomôcť, tak pomôžem, ak nie, tak neprispievam.

malabiba
2. máj 2015

@timea7 bože ty musíš mať furt posledné slovo 😀 ....tu ide o to, opísať zakladateľke, že také veci sa bežne vo vzťahoch stávajú, aj keď to samozrejme nie je správne, že to nie je o tom, že by ju chcel vedome podvádzať, alebo jej ublížiť, len mať pokoj....som to chcela odľahčiť, že to sem tam urobím aj ja.....a tu sa to už vyhnalo pomaly už do krajnosti, aj tvojim príspevkom, aj keď ako píšeš nechcela si nikoho vytočiť, stalo sa - takže aj tá priamosť ako vidíš nie je vždy na mieste....a načo už

timea7
2. máj 2015

@malabiba sorry, bavím sa 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

malabiba
2. máj 2015

@timea7 nezaložíme si nejakú tému? 😲

oldman50plus
2. máj 2015

Ring voľný?

majkabr
autor
4. máj 2015

Halooooo babenky a žienky a dievčatá musím Vás upozorniť na môj pôvodný príspevok. Píšem v ňom že som v ňom upratovala byt pre návštevu manželovu a neskôr ste sa ma pýtali kto to bol??? Ja som Vám písala že kamarát. Môj manžel našiel príspevok a cíti sa oklamaný. Tak Vám chcem dať najavo že to nebol jeho kamarát ani návšteva ale ako si želá aby som hovorila pravdu presne bol to jeho študent ktorého doučuje matiku. píšem to aby som to poopravila lebo on sa rozhodol čitať moje príspevky na Mk aby som náhodou o nom dačo nezaklamala.

moonlight1210
4. máj 2015

@majkabr a k tomu zvysku o jeho neuprimnosti sa ako vyjadril?

vy by ste si mali vytvorit priestor "na pravdu".
toto odporuca plzak sice pri ozdravnom procese vztahu po odhaleni nevery, ale pomohlo by vam to.
dat si mesiac, keby bude uvalene tabu na vycitky, okamzite riesenie a diskusie ohladom cohokolvek, co partner robi (obaja!). dolezite je, aby to mohol otvorene povedat. resp. skor je to povinnost nic nezatajit.
a musi tam byt istota, ze nebude nijak potrestany za pravdu.

po mesiaci su povolene prve diskusie (nie vzajomne vycitky, co kto komu kedy ako).
teda zacat si nastavovat pravidla, co bude kedy a ako tolerovane.

takto by sa mali obaja dozvediet veci, co si zvycajne taja, lebo sa im nechce znasat dosledky po povedani plnej pravdy. a mali by mat sancu viac pochopit zmyslanie toho druhého. tym, ze odhali, co je pre neho bezne a nepoklada to za problem, preto to robi. a taji to len preto, lebo partner to berie ako problem a robi okolo toho dramu.
od ceny topánok, cez zatlkanie posedenia na kave s byvalou spoluziackou dvakrát do mesiaca, po branie si uveru od nebankoviek.

nic z toho odhaleného by sa nemalo pouzit proti druhému. ani neskor. potom hra na pravdu nemala zmysel.
takze napr. odhali kavicky s kolegynou. padne dohoda, ze obmedzi ich pocet (alebo prestane s nimi). nedodrzi to. - riesi sa to, ze nedodrzal tuto naslednu dohodu, nie mu vykricat, ze vzdy za nou behal, ze uz vtedy za nou behal a sam to priznal a bohvie ako dlho to trva a nebyt hry na pravdu, nepriznal by to nikdy.

majkabr
autor
4. máj 2015

@moonlight1210 Ako sa vyjadril k tomu, uznalo to že klamal respektíve nepovedal celú pravdu .

timea7
4. máj 2015

@majkabr že ho srdečne pozdravujem....ešte že ide kontrolovať on teba, či si tu neklamala a on ti klamal, že bude v práci a bol si zašportovať 😝 😝 😝 😝 😝 že mu odkazujem, že si mu kľudne mohla povedať, že si tu hľadáš recept na super večeru a nie, že tu diskutuješ s inými - boli by ste jedna jedna. Najvyšší čas sadnúť si a porozprávať sa - o tom, čo sa vám páči, čo nepáči, NIČ nevyčítať, ako si to ďalej predstavujete, čo mienite tolerovať, čo nie. Len tak medzi nami - to kvôli študentovi, ktorého doučuje si ako píšeš drela?! Utrela by som stôl, aby sa mu naň skriptá neprilepili, odhrnula hračky, aby mal kadiaľ prejsť a finito 😀

Strana
z3