icon

Čo robiť s nezodpovedným bratom alkoholikom?

11. jan 2025

Brat ma 34, je nezodpovedny lajdak a alkoholik( uz mal aj zobraty vodicak), na prvom mieste kamarati, frajerku nema, mal len nejake milenky. Pracuje dlho v zahranici, no nema ani vlastne byvanie ani auto a myslim, ze ani vela nasetreneho a celkovo smrdi grosom. Vlastne auto udajne nepotrebuje, lebo ze je na turnusoch v zahranici, no ked je doma, tak by behal kade tade( vtedy si poziciava si od babky). Je vybusny, ignorantsky, neda sa s nim normalne rozpravat, bezne ani na otazku neodpovie. Ked zrazu nieco potrebuje, s cim si nevie rady( pomoc s uradnymi vecami a pod), je zrazu kratkodobo sladky ako med. Najnovsie si chce poziciavat auto, ktore som nechala doma, lebo som na dlhodobej sluzobke. So zlym svedomim som odmietla,lebo nemam chut podporovat jeho nezodpovednost a tiez uz aj dvakrat mamine stare auto buchol, lebo si nedal povedat, ze zle jazdi. Teraz je na smrt urazeny a hra na city, ze sa mi to vrati a este ho budem raz potrebovat. Aj mam strach, ze sa mi to vrati, ze som k nemu taka a napr ja naburam. Co by ste robili na mojom mieste?

crazy_cat_lady
11. jan 2025

Neustupila a trvala na svojom..

pribinak
11. jan 2025

Môže byt urazený koľko len chce…odpoved by bola vždy NIE

tundra
11. jan 2025

Rozhodla si sa,spravne👍

lija22
11. jan 2025

nenaburas. Ak naburas, tak nie preto, ze si mu nepozicala auto. Ale ok mas takyto argument v hlave tiez ti dam jeden. Tym, ze si mu teraz nedala auto si muzachranila zivot, lebo by mohol buchnut a zabit sa.
Dobre si urobila a uz sa tym netrap

autor
Autor odpoveď zmazal
tundra
11. jan 2025

Brat je dost stary na to,aby prevzal zodpovednost za svoj zivot.Ty si setrila a kupila auto,on ich preflakal a nema na auto,tak nech ide spolujazdou alebo busom.Ty nie si zodpovedna,za jeho problemy...

andrejka1974
11. jan 2025

Keď je taký jednoducho prerušiť kontakt a hraj sa ty na tu urazenu a nechaj ho tak

januska12323
11. jan 2025

Nech si kúpi vlastné, čo ťa to vôbec trápi.

autor
Autor odpoveď zmazal
tundra
11. jan 2025

Niekto raz napisal:
"Vždy je lepšie byť sám, ako byť v spoločnosti nesprávnych ľudí".

zuzanaete
11. jan 2025

Je ine pozicat niekomu auto, lebo sa mu pokazilo a treba odviest chore dieta k lekarovi alebo ist nieco vybavit v co najkratsom case. Ale podporovat niekoho lakomstvo, egoisticky a nezodpovedny pristup k zivotu? Tak to nieeee. Dobre si sa rozhodla a urcite sa nemusis obavat trestu.

bg92
11. jan 2025

Nepozicala by som ani nahodou. Nechapem ze mas este vycitky, ved je nezdopovedny, nemoze ocakavat ze by si mu vyhovela, bola by si hlupa takto riskovat svoje auto.
A z tych reci tvojej rodine mi smutno :(

diablikovci
11. jan 2025

Ženy, auta a peniaze sa nepožičiavajú. Aspoň tak stále hovorí môj muz 🙂

gianna
11. jan 2025

A ako chce jazdiť, keď nemá vodičák?

cacianka
11. jan 2025

@lija22 mohol zabiť niekoho iného

vorkola
11. jan 2025

Vobec si nerob vycitky,takemu grobianovi by som nepozicala ani bycikel

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
pinkgirl
12. jan 2025

Nenechaj sa citovo vydierať a manipulovať. Nie si zodpovedná za jeho život.

jennky13
13. jan 2025

Kazdy z nas ma pravo povedat " ano " a povedat " nie" a kazdy z nas sa to musi naucit pocut. Povedala si nie a to je v poriadku. Co v poriadku nie je je tvoja povercivost, ze sa "ti to vrati" . Povercivost je loz, ktoru si zbytocne zasievame do zivota a skodi nam to.
Svoje slovo si nepovedala z nenavisti, ale z lasky k bratovi, ktory by sa mal pomaly naucit zit zodpovedne. Tak si stoj za tym, ale bez zbytocných povier 🙂

som_realistka
13. jan 2025

Pozri. Raz mozno niekde opries dvere, alebo blatnik, ale urcite nie preto, ze si lajdakovi nepozicala auto