icon

Čo robiť s obrúčkami po rozvode?

cdt
3. mar 2025

Dievcata, ako ste nalozili s obruckami/snubnym prstenom po rozvode? Pripadne co odporucate? Nechcem to skladovat doma a ani nikomu darovat - nepriniesli mi stastie. Dakujem za napady, rady, skusenosti!

Strana
z2
bielasovicka
13. mar 2025

Ja som ich predala do záložne.

bielasovicka
13. mar 2025

@zadda1 zajtra sa idem potápať. Len nemám kurz potápačský. Hm, škoda 🤣

cdt
autor
2. apr 2025

damy, podla vas, co sa najviac oplati?
Dat zlato do zalozne/roztopit a dat vyrobit nieco ine/predat ako zlomkove zlato? Viem, ze z toho nezbohatnem, ale v zalozni som nikdy nebola, zlato som tiez netopila a teda netusim ako to chodi. Dakujem vam!

zanny93
2. apr 2025

@cdt do zalozne jednoznacne, tam sa na sperk pozeraju ako na celok a teda vyplatia najvyssiu moznu hodnotu na trhu. V zlatnictve ti daju len hodnotu zodpovedajucu karatom (hmotnosti).

motogirl699
2. apr 2025

@cdt predať alebo roztaviť

maciatkolulu
2. apr 2025

@cdt ja som dala najstaršej dcére. Predsa. Bol dráhy a je to naďalej jej otec.

cdt
autor
3. apr 2025

Deti sme nemali, asi by som sa v tom pripade na to pozerala inak, ale ublizil mi ako nikto, traumu si budem asi niest do konca zivota, tak ich bude najlepsie "pretavit" do niecoho, co mi uz manzelstvo nebude pripominat.

kikazoe
3. apr 2025

ja som toto ešte neriešila ale kamarátka po všetkých troch rozvodoch- predala a € darovala na charitu ....že nech to aj niečo dobré prinesie

lienka.7
3. apr 2025

@cdt keď ich nechceš, dala by som do záložné a za peniaze si niečo pekné kúpila. Alebo sla na wellness, večeru...

Strana
z2