icon

Čo s 21 ročnou dcérou?

11. dec 2021

Ahojte.Riesim uz zopár mesiacov taku dilemu.Mam dceru ma 21 rokov.Uz rok a pol je po škole a doteraz nepracovala.Ako nevadilo by mi to kebyže som nejaká boháčka, milionárka.Ale ja sama robim za 700€.Peniaze jej skoro žiadne nedávam,ale byvaly manžel ano s tym neurobim nič.Trapi ma ako bude vyzerať jej budúcnosť.Ma šancu sa take dievča ešte zaradiť do pracovného kolobehu?

Strana
z2
viestta
Odpoveď bola odstránená
miadi
11. dec 2021

Autorka preco si vymazala svoje odpovede? Ako ti mame pomoct ked mažeš? Len z reakcii druhych vidim ze tvoja dcera mà kopec inych problemov okrem toho ze nerobi. Vselijake bludy. Ak by si seriozne chcela pomoc tak by si nemazala co si napisala. Nech je to ako chce svojim sposobom prispievas k tejto situacii ze podporujes jej zivotny štyl tym ze mà u teba mama hotel a nemusi sa starat o existencne problemy. Sama mas dost nizky plat ako si ju vychovala? Uz ti mala pomahat s financiami Keby bola syrota tak musi riesit byvanie vsetky svoje vydavky na zivot . Skus sa na to pozriet z tej strany co snou bude bez teba ? Nie ze co by si tolerovala Keby si bola milionar . A ver tomu ze deti milionarov su vedene k tomu aby zarabali. Aj ked nie tazkou makackou ale vedia ze treba $ mat svoje nie od rodicov.

madeline1
11. dec 2021

Nech si poda prihlasku na vysku, alebo sup do roboty. Ona nie je dospela, ked sedi u mamy a nic nerobi, je nesamostatna a bez cielov.

autor
11. dec 2021

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

matapo
11. dec 2021

...situacia nie je bohvieaka momentalne ohladom hladania prace ☹ Zalezi velmi ci si snazi nieco najst alebo len zneuziva sitaciu, skus jej aj ty pomoct nejaku pracu najst, alebo brigadu, Prip. ak ma na to nech este studuje a po skole bude mat o cosi viac moznosti. Lahko sa povie zbal jej kufre a hotovo. Ja si toto neviem vobec predstavit, cely zivot sa o tie deti clovek s laskou stara, kupuje im, dopraje im, len aby to najlepsie mali, len aby sa dobre mali,...a ked dosiahnu urcity vek tak ich nechat ist?bez penazi, bez prace,...??? Toto by som nikdy nebola schopna urobit ani si to neviem predstavit. Stale to budu moje deti a rodicovsky dom im bude vzdy utociskom ked pridu v ich zivotoch tazsie chvile. Vzdy najdu doma podporu a oporu. Zalezi aj na vasich vztahoch, pokial su dobre tak si dcera isto da aj poradit aj povedat a urcite chape celu situaciu a verim tomu ze ani jej sa nepaci byt bez penazi. Mna rodicia podporovali, studovala som, nevyhnutne vydavky (skola, strava, byvanie) mi samozrejma pomohli vykryt ostatne nie, celu VS som brigadovala popri skole, vobec sa na to nestazujem,prave naopak, bola som tomu rada a navyse bol clovek vzdy pri peniazoch. Samu by ma stvalo ze do 24 rokov visim na krku rodicom, skratka taky dospely clovek ma tuzbu sa financne osamostatnit a chape ze rodicia ho nemozu zivit do nekonecna. Urcite to chape aj tvoja dcera, ak nie tak jej to v klude vysvetli.nemyslim ze by bolo ucinne nejake vyhrazanie sa a davanie ultimat dokedy si pracu musi najst. Ak sa jej nedari v hladani, tak jej skus pooct aj ty, urcite mas nejakych znamych a a ti maju znamych,... tak sa skus popytat. Niekde aspon brigadne sa jej isto podari zamestnat.

mandarinka555
11. dec 2021

Chceš radu a všetky príspevky po sebe mažeš !!!! Ako máme potom reagovať? Zbožňujem tieto 💩 💩

mandarinka555
11. dec 2021

@viestta No.....asi tam nebude všetko s kostolným poriadkom.....Autorka vychovala hnidu lenivú a odpovede sa jej veľmi nepáčia, tak všetko vymazala...

autor
11. dec 2021

@mandarinka555 😂😂😂😂😂

kittykat22
11. dec 2021

Ci ma este sancu sa zaradit 21 rocne dievca do pracovneho kolobehu? To je otazka nejakeho 15 rocneho dietata, nez nejakej dospelej zeny ktora vychovala dceru 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

ella_price
12. dec 2021

Veď to je evidentne zas vymyslená diskusia a autor si honí nad odpoveďďami ostatných, ktorí by radi len pomohli.
Hneď na začiatku vidieť, že jediný kto tu čerpá energiu z vesmíru je autor 🤣🤣

mamula20
Odpoveď bola odstránená
elizabet173
12. dec 2021

@mamula20 vykašľať sa na autorku, nech si ju živí aj do 50.

cacianka
12. dec 2021

@ella_price nahlásená na zmazanie

viestta
Odpoveď bola odstránená
zmrzlinka2021
12. dec 2021

@ella_price Nemusi ist o vymyslenu diskusiu. Takyto sposob reakcie ma velmi vela ludi - teda nevie reagovat, nevie diskutovat, najcastejsie preto, ze takyto typ cloveka je zablokovany vo svojom vnutri a je dost mozne, ze aj ta jej dcera len zrkadli matku urcitym sposobom, len v inej sfere, kedze matka pracuje.

elizabet173
12. dec 2021

@zmrzlinka2021 to je pravda, skutočne nechápem zmysel mazania príspevkov, keď je téma anonymná. no autorka si nechce priznať zlyhanie vo výchove a pozrieť sa pravde do očí.

lola6666
12. dec 2021

Myslim že chyba nastala vo výchove a je veľmi zle ak rodičia idu proti sebe keď spolu nežijú…. Môj syn má 10 a už teraz vie že buď sa bude učiť a študovať alebo bude robit a prispievať…a tiež som rozvedená a s jeho otcom všetko riešime spolu a keď je niečo čo sa mi nepáči hneď mu volám a vysvetlím že to nemal robit a aj vysvetlím že prečo nemal…

zmrzlinka2021
12. dec 2021

@elizabet173 za tym nehladaj ziadnu logiku - toto ma naucila tato pandemia, moje predstavy o ludoch sa uplne rozplynuli

elizabet173
12. dec 2021

@zmrzlinka2021 moje našťastie len o niektorých, myslím kamarátov, celkovo sa radšej nevyjadrujem

oli18
12. dec 2021

@mandarinka555 skôr vyzerá, že to písala samotná dcéra

ella_price
12. dec 2021

@oli18 Tiež som si to povedala, že zrejme dvera tu niečo hľadá keď už 🤨🤨

ella_price
12. dec 2021

@zmrzlinka2021 Ja som videla aj tie zmazané príspevky a teda neprišlo mi to nijak normálne a už vôbec nie na úrovni dospelého človeka, ktorý má problém s dieťaťom.

kika52621
Autor odpoveď zmazal
cacianka
12. dec 2021

@ella_price čo tam popísala také, že zmazala

miadi
12. dec 2021

@cacianka Mne stacia tie vyrehotane 🤣odpovede co nezmazala. Toto nebude normalna osoba. Troll .

mandarinka555
12. dec 2021

Príde ti to smiešne ? Mala by si sa skôr hanbiť....

Strana
z2