Čo s kamarátkou?

12. feb 2023

Mám kamošku od detstva ,máme pred 40 a ona sa dosť zmenila v Tom zmysle že keď si vypije je veľmi zlá,agresívna a vykrikuje veci z minulosti! Nemá deti ani priateľa,ja mám aj aj a vždy na nich rozpráva no nie v dobrom! Keď je triezva je s ňou zábava a je ok...už som jej to pár krát odpustila tie jej výkyvy aj ostatné známe má na to upozornili ,že je divná v poslednom čase! Ako je pomôcť? Alebo ,keď má také správanie radšej to kamarátstvo ukončiť? Čo robiť? Skúsenosti?

bublinka1426
12. feb 2023

podla mna je nestastna. vtedy sa ludia porovnavaju stylom, ty mas, preco ja nemam. ked nepije, svoje emocie drzi na uzde, ked pije, ide to z nej von. porozpravaj sa s nou. uprimny rozhovor. vela ludi ukoncuje kamaratstva a ani len nemaju snahu o zachranu. a ked ti kamaratka stoji za to, tak s nou pokecaj.

kristinka92
12. feb 2023

asi jej tikajú biologické hodiny a v čase keď je opitá, ako sa hovorí, človek vtedy povie pravdu. pravdepodobne ju to trápi a odbavuje si to na tebe lebo máš aj rodinu aj manžela.
čo spravíš je na tebe. pohovor si s ňou za triezva, úprimne. že chapes aj jej situáciu že to nemá ľahké, ale nemôže sa voči tebe chovať bezocivo keď si vypije, ty si jej nič nespravila. ak sa to nezmení…je otázka či to chceš počúvať aj naďalej…

maca1984
12. feb 2023

Ako to je ? Že opití,deti a legíny hovoria vždy pravdu..
Je iné keď si človek vypije (s mierou a nie často) a je s ním sranda.Ale agresivitu a zlobu by som netrpela.
Možno ti závidí, možno ju trápi že nemá ani priateĺa,ani deti.
Každopádne takto to neporieši.
Skúsila by som sa s ňou porozprávať,pov.jej čo je vo veci..
Ak nezaberie,ukončila by som kontakt.

kristinka92
12. feb 2023

@maca1984 že legíny 😂😂😂😂😂 to som ešte nepočula

maca1984
12. feb 2023

@kristinka92 no ale uznaj, niečo pravdy na tom bude 😆

spadnutaslivka
12. feb 2023

hlavne sa porozprávajte za triezva, lebo zbytočne jej opitej budeš niečo

jamimo
12. feb 2023

hovorí sa, že opitý povie čo triezvy myslí... skús porozmýšľať, či je priateľstvo z jej strany až tak úprimné ako z tvojej. Ak aj cíti frustráciu z vlastného života, dá sa to predsa komunikovať ináč, nie vyvršovať sa na tvojom živote a ubližovať ti. Prečo? Ty nemáš predsa cítiť vinu za to a ono, čo jej v živote nevyšlo. Skús sa s ňou úprimne porozprávať, opísať svoje pocity, napr. že ti to ubližuje, zraňuje, že nerozumieš prečo sa k tebe tak správa, čo jej vadí, čo sa zmenilo. Nenechaj sa odbiť jej planým únikom z rozhovoru, výhovorkami. Lebo ak jej skutočne na vašom dlhoročnom priateľstve záleží, môže to byť veľmi dlhý rozhovor, aj plný bolesti a sĺz, avšak s dobrým koncom. Ak nie, tak čas odplaví, prebolí... Ľudia v našich životoch odchádzajú a prichádzajú.

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz