Čo s takým chlapom, ktorý ma uráža ?
Ahojte baby, ja už neviem čo robiť s mužom. Načo mi je chlap čo ma uráža, hovorí ako banuje že si ma vzal, že máme dieťa. Ktorý na víkend od nás radšej zdrhne, je vulgárny aj pred dieťaťom alr navonok sa tvari ako Superman? Pomoc... Už ozaj neviem
Pri takomto prístupe by som sa zbalila a išla preč, aj keby som mala byť sama, tak stále lepšie ak s takýmto človekom, čo by ma nemal za nič!
@ave_eva a naco by ti bol 3izbovy byt ak by si to i tak neutiahla.. odist co najdalej .. k rodicom na zaciatok ,..vziat si mensi byt ...mensiu hypo ... postavit sa na nohy a nefnukat .. pisanoimn tu sa ti problemy nevyriesia..cim skor zacnes tym lepsie.. zahod spomienky a utekaj ... casom si uz budes nadavat ze si nespravila prvy krok omnoho skor lebo uvidis ze zivot je omnoho lepsie ak si v nom s ludmi kt ta maju radi a vazia si ta ..
@ave_eva asi by som zostala kde mám prácu vieš taký chlap, ktorý dlho omiela, že ľutuje, za ma dieťa, že sa oženil už to ma takú naučenu frázu, ktorou Ta zastrašuje.Je dosť možné, že keď začneš veci riešiť s čím on asi neráta sa zľakne.Tak rozvod mozes stiahnuť kedykoľvek druhá vec je či ho ešte máš rada, či ho má rado dieťa, či spolu intímne žijete, ale naozaj nerozumiem veď vek už máte zrelý ako si predstavoval rodinný život?
Rychlo odist k rodicom aspon kym sa sama na nohy postavis alebo vyhodit jeho
Ak je aky hovoris a vies ze to neatoji za nic, tak byt tebou zacnem si zit svoj zivot. Ak neni cez vikend doma, tak mas byt pre seba a pre malu. Zacala by som chodit medzi ludi, obzerala sa po praci, odkladala, ale tak aby si nicoho nevsimol.
@lenuliatko84 najlepšie by bolo keby on odisiel
Vždy sa nájde nejaký dôvod prečo zostať a je ťažké odísť, ale keď od neho odídeš uvedomíš si prečo si to skôr nespravila. Toto neni život 😏
vrat sa do prace co najskor, nieco si usetri. Dovtedy ho mozes ignorovat. Za to ako sa sprava k dietatu nemozes a dieta to raz pochopi. Postav sa na vlastne nohy a bud ho vykopni a ostan v byte, alebo si najdi ine byvanie. Poriesene 🙂 Nemas sa coho bat. Ak takto frfle, iba mu urobis sluzbu, este by ti mal podakovat.
@ave_eva pozri moje dieta bude od 6 mesiacov kazdy den 5-6 hodin v jasliach, ale s muzom sa mu budeme 150% venovat ten cas co bude s nami. Nejde o to ze si s dietatom kazdu minutu, ale o to ze ten cas co mas stravis co najlepsie. Tie 3 roky na slovensku len vytvaraju na zeny tlak, potom vela zien trpi debilov doma len aby stravili prve 3 roky doma. Co z toho ked su vystresovane a znicene.
@ave_eva kopec hajzlikov behá po svete. Mám kamošku v rozvodovom konaní s dvomi deťmi a hypotékou na krku. Taký bol do nej zamilovaný na začiatku, nikdy by som nepovedala, že takto dopadnú. Dnes jej robí zo života peklo. Malý jej nemá ani dva roky a on ma ňu ziape čo má všetko platiť. Nastúpila do práce a nejak sa snaží prežiť to všetko kým ich nerozvedú. Kde sa to kotia takýto hajzlíci? 😠