icon

Čo s vráteným snubným prsteňom

braga
14. mar 2019

Kočky, nejaké nápady? Partner je rozvedený. Ešte pred rozvodom mu exmanželka vrátila zásnubný prsteň - trvala na tom. Prsteň je z ALO, stál 1200 eur. Otázka je, čo s ním? Predať ho? Kde? Na internete za nejakú smiešnu cenu? Nemáte s niečím podobným skúsenosti?
Mne osobne sa absolútne nepáči, takže ani omylom by som ho nenosila, nehovoriac o tom, že také čosi by bolo divné a trápne. Dik za rady a nápady.

Strana
z2
braga
autor
14. mar 2019

@veronikaszabova nie, ziadne deti

braga
autor
14. mar 2019

@larisalarisa o privlastky mi nejde, ani neverim ze cudzie sperky nosia smolu, ale ten prsten sa mi predovsetkym nepaci.

amieima
14. mar 2019

@braga nečítala som celú diskusiu,ale veľmi sa mi páčil tu spomenutý návrh, dať z prsteňa spraviť šperk pre dieťa (ak majú dievčatko,tak napríklad náušničky).

larisalarisa
14. mar 2019

@braga tak len nechať prerobiť ho na iný

bobula46
14. mar 2019

Tak keď sa ti nepáči, teš sa aký kúpi tebe

juliet86
14. mar 2019

existuje vykup zlata. a existuje vykup diaantov. dolezite ci ma k diamantu certifikat

lussy353
14. mar 2019

Nech si ho nechá, možno sa k sebe ešte vrátia.

sintra
Autor odpoveď zmazal
ikisaka
15. mar 2019

@lussy353 😅👍

fokuska
15. mar 2019

@bobula46 Myslis, ze kupoval podla svojho vkusu? :D Pochybujem, vybral asi taky, aky sa pacil byvalej, podla jej vkusu. Alebo tebe kupil ten tvoj taky co sa paci jemu a tebe nie?

bobula46
15. mar 2019

@fokuska mňa keď žiadal manžel o ruku tak som nevedela aký prsteň dostanem (nevedela som ani že ma chce požiadať o ruku). A páči sa mi taký aký som dostala 😊

fokuska
15. mar 2019

@bobula46 Tak naco ta poznamka ze "Tak keď sa ti nepáči, teš sa aký kúpi tebe" ?

bobula46
15. mar 2019

@fokuska že to bol pravdepodobne jeho vkus ktorý vyberal pre svoju partnerku, teraz je momentálne ona jeho partnerka a keď ju bude chcieť požiadať o ruku tak čo? Povie že pod si vybrať prsteň chcem ťa požiadať o ruku? A kde je potom to čaro prekvapenia? Pravdepodobne bude vyberať sám

fokuska
15. mar 2019

@bobula46 Preco je pravdepodobne, ze to bol jeho vkus? Pre mna je to praveze nepravdepodobne, bol to podla mna jej vkus.
Ved ked muz chce poziadat zenu o ruku, tak hadam ju uz pozna a vie a vsima si aky typ sperkov sa jej paci, alebo ake sama nosi, pripadne niekedy aj prisla rec na snubne prstene, alebo sa znami zasnubili a okomentovala prsten, ze ci sa jej paci, ci je to jej vkus, mozno spomenula aky by raz chcela... tak ked je chlap trochu normalny tak vyberie podla vkusu zeny a nie podla svojho. A pokojne ho vyberie sam a bude to prekvapenie.

Alebo tvoj vyberal sam a podla svojho vkusu a "nahodou" sa to trafilo tak, ze sa paci aj tebe?

braga
autor
15. mar 2019

@fokuska Vybrala si ho ona, to je tiez story... povodny vyberal on, no zdal sa jej prilis lacny, tak si vybrala novy podla svojho vkusu a cenovych predstav .

braga
autor
15. mar 2019

@lussy353 ano urcite, mozno uz zajtra 😀

lussy353
15. mar 2019

@braga Veru možno už zajtra, nikto nevie, život je nevyspytateľný.

sense
15. mar 2019

Ja mam tak v skrini uz niekolko rokov keby som na tom financne zle predam...

23kikinka23
15. mar 2019

Ahoj alebo ho skúste predať na instagrame , su tam rôzne luxusne bazare , ak máte všetky papiere k nemu tak by som ho ponúkla na predaj asi tam niakej kočke čo spravuje takýto bazár . Z času na čas tam vidím šperky aj konkrétne z Alo diamonds....

braga
autor
15. mar 2019

@23kikinka23 to je dobry napad, dik

danielak84
16. mar 2019

Ahoj.Ja som riesila nieco podobne ale s obruckami.Ostali mi po rozvode a zbytocne stali v skrini.Sla som do zlatnictva a vybrala si retiazku a sumu co mi ponukli za obrucky mi odratali z ceny retiazky.Pre mna velmi dobry obchod.

ivka185
16. mar 2019

@braga Dat si z neho nieco urobit a co ostane tak predat, kedze je drahy moze mat aj vecsiu vahu tak sa nemusi vsetko spotrebovat na nejaky iny sperk a vyhodit urcite nie ,to napadne len toho co nevie co s peniazmi.

tykat
18. mar 2019

@lussy353 😂😂😂 tolko budu spekulovat aby neprerobil az to nakoniec bude najlepsie riesenie

Strana
z2