icon

Čo sa to s tými mužmi deje?

mia78111
9. aug 2021

Dievcence,neda mi to. Co sa to poslednu dobu deje? To badam len ja, ci ste si to vsimli viacere? To co citam na forach poslednu dobu, mi zastavuje rozum.

Jedna skupina zien ma problem s muzmi zaletnikmi. Po*ebu vsetko, co nepo*ebe ich. Ci uz chodia na eroticke stranky a potom skusaju svoje polovicky opit rozkom, dalsi idu rovno do bordelu a ixh partnerka si potom najde mily "darcek" v podobe ini muzicci pohlavne prenosnej choroby na genitaliach, ini muzicci zas zacnu romaniky v praci kde to hraju v lepsom pripade na dve strany, v horsom dostava manzelka opustak.... dalej oteckovia s vyzorom, ze by aj Quassimodo si na nich pozdvihol ego, opustaju svoje zeny a bezia k svojim novonajdenym mladsim lompam nedbajuc o zeny, ktore im porodili potomkov s hlbokym presvedcenim, ze ich sa proces starnutia netyka...
Dalej, oteckovia, ktorym sa akosi nechce prijat zodpovednost za ich deti, chod domacnosti nechavaju cisto na zene, spravaju sa akoby boli na navsteve, dalevsakovaki nasilnici agresori, narcisti, .

Nepride vam to divne??? Kolko zien sa ozaj moze pochvalit svojim partnerom, ze je napomocny, milujuci, respektujuci? Ze sa ozaj maju dobre?
Neviem ci je to dobou, ci zlou vychovou ci zlym ovzdusim.... kazdopadne ale je tu strasne vela nestastnyxh zien,ktore si myslia, ze bez toho ich kretena sa svet zastavi.omyl! Po svete beha obrovske mnozstvo dobrych chlapov, rozumnych, ludskych.... netreba hadzat flintu do zita a upinat sa silou mocou na toho, s ktorym vam nie je dobre. Zivot mame iba jeden, tak ho nepremarnime s nespravnymi osobami

zoodiac
9. aug 2021

@kikus7 tych oteckov s nemanzelskymi deckami som nejako nepochopil 🙂 vysvetlis?

kikus7
9. aug 2021

@panelacikova Tak ja som 30+, ale zase 50+ nechcem. 😂

panelacikova
9. aug 2021

@kikus7 hm.... 😀 ja som mala 38, keď som sa dala dokopy s mojím úžasným manželom, vtedy 51 😀 a nedám dopustiť. každý máme svoje muchy, ale je to džentlmen 🙂 doslova a dopísmena 🙂

elementissa
9. aug 2021

Každá má len takého, akého si vyberie predsa ;) ja môžem povedať, že môj manžel je dokonalý vo všetkom, v každom ohľade. Možno by nebol pre inú, ale pre mňa je dokonalý a nenahraditeľný. Najdôležitejší človek v mojom živote. Možno len tie ženy, čo majú úžasných mužov sa po pôrode nevydajú za svoje deti, ale ostanú manželkami svojich mužov. Takže vo veľa prípadoch si za to ženy môžu samé. A niektoré si debilov už zobrali. Ale oni boli debili už predtým, len babenky mali prístup "on sa kvôli mne zmení" a podobné blbosti. Ale nezmenil a oni ostali frustrované, lebo sa im nepodarila táto úloha "prerobiť chlapa na svoj obraz". Stačilo si vybrať niekoho, s kým by boli spokojné aj bez toho, aby na ňom čokoľvek menili. Celkovo, nechápem, čo je to za prístup- ísť s niekým do vzťahu a očakávať alebo vyžadovať, aby sa zmenil. Tak buď ho chceš takého aký je alebo nechaj tak. Nikto nemá právo nikoho prerábať na svoj obraz. Každý je jedinečný a zaslúži si byť milovaný taký aký je, so svojimi dobrými aj zlými vlastnosťami. To, aký ten vzťah bude je napokon len na tých dvoch konkrétnych ľuďoch. Ako si ho urobia, ako si ho vybudujú. Žiadna mágia za tým nie je

kikus7
9. aug 2021

@zoodiac No že v poslednej dobe ma balili oteckovia, ktorí majú decká so svojimi ex a nevedia sa o ne ani postarať. Len si narobili decká a myslia si, že keď som single po 30tke, že som asi zúfalá či čo. A ja nestojím o cudzie deti a ani o neschopných oteckov.

kikus7
9. aug 2021

@panelacikova Tak to mám ešte čas.

moonlight1210
9. aug 2021

Ako nic proti. Ale co cakas v sekcii Rodinne problemy? A v podobnych sekciach inych podobnych for o vztahoch?

Samozrejme, ze je to tu plne staznosti na rodinne problemy.
Co najcastejsie zahrna neveru. Potom neochotneho, leniveho, manipulativneho, vypocitaveho a ineho chlapa, co doma slamky krizom neprelozi, popripade sa este napriek veku a otcovstvu nerozzehnal s pubertou a lieta kade-tade za svojimi zaujmami. V tesnom tomu zavese sekunduje vztah nevesta-svokra. A uzatvara to muz gambler, alkoholik a zavisly od drog.

To je, co sa vztahov tyka.

Potom su tu este financne problemy, choroby v rodine, atd.

Takze - ono to moze vyvolat mylny dojem, ze je to “vsade”.
Ale nie je to uplne tak. Mas iba prilis selektivnu vzorku, ktora zavadza.

A zeny, co sa maju fajn, nebudu vypisovat, ze maju skveleho muza, maju zdrave poslzsne deti, maju sa fajn, maju dost penazi, nemaju uvery, nic im nechyba, … lebo naco?

Ale jedno mozem odsuhlasit - nestretla som este muza, ktory nema za sebou aspon epizodku s inou zenou pocas vztahu. Hoci aj jednorazovku na firemnej oslave. Aj ked ma potom uz pekny, starostlivy vztah k zene a rodine a najradsej by tu chvilu vymazal a zabudol.
Ono, predsa je len tych zien viac nez muzov a ktosi to musi “obhospodarit”.

zoodiac
9. aug 2021

@kikus7 co je zufale na tom, ze by si si nasla niekoho, kto uz ma deti. akoze je to tvoja vec, len si nemyslim, ze to je otazkou zufalstva, ale preferencii. som si isty, ze je vela single oteckov, ktori sa vedia o svoje deti postarat 🙂

sonnenshein
9. aug 2021

@zoodiac ...raz to jedna skusila, a dostala strasny sprdung, ze sa vychvaluje...

zoodiac
9. aug 2021

@sonnenshein ved hej, ale neda sa vyhoviet kazdemu. ked sa nepochvalite, budu tu taketo posty. ked sa pochvalite, niektore budu zavidiet, ale aspon tie s nestastnym osudom budu vediet, ze existuju aj ti spravni chlapi 🙂

kikus7
9. aug 2021

@zoodiac Lebo sama deti nemám a teda nerobila som si deti, ale rozmýšľala som. A väčšina tých oteckov s deťmi, ktorých stretávam, sú neshopní. Navyše nepotrebujem riešiť v živote ex, keďže otecko bude už navždy spojený so svojou ex prostredníctvom detí. Som jednoducho staromódna. Ani niektorí chlapi predsa nechcú cudzie deti a slobodné mamičky, takže je to normálne..

zoodiac
9. aug 2021

@kikus7 ved vravim, ze ta nesudim, len som to chcel uviest na pravu mieru a to tu, ze aj slobodni oteckovia mozu byt viac ako schopni 🙂

sorak
9. aug 2021

@mia78111 v mojom okoli poznám veľa podľa mna dobrých párov ( aj keď, len oni v skutočnosti vedia ako žijú ) , my sme si prešli aj neverou, ale nevymenila by som ho za nič na svete, pre mna je stále ten najúžasnejší človek pod slnkom.

h2
9. aug 2021

@mia78111 A ja som myslela, že toto bude téma o chlapoch, ktorí odmietajú sex, lebo pomaly neprejde týždeň, aby tu taká téma nebola.
Nemyslím si, že sa práve teraz niečo špeciálne s chlapmi deje. Ak máš ten dojem, tak asi preto, že ženy, ktoré sú spokojné a majú dobrých mužov, o tom nebudú písať. Píšu tie, ktoré majú problém. Zlí chlapi boli, aj budú. Rovnako, ako zlé ženy, samozrejme.

deti95060810
9. aug 2021

veľakrát si za to môžu aj ženy... zlý výber partnera.
neviem čím to je, ale slušných chlapcov dievčatá rady prehliadajú a radšej sa "kamarátia" s tými zlými chlapcami...

h2
9. aug 2021

@sorak Prepáč, môžem otázku? Píšeš, že ste si prešli neverou a napriek tomu je to pre Teba ten najúžasnejší človek pod slnkom. Takže si podviedla Ty jeho? Lebo nejako mi nesedí na najúžasnejšieho, že by ma podviedol.

h2
9. aug 2021

@moonlight1210 Udivujú ma Tvoje informácie o všetkých ostatných chlapoch v Tvojom okolí. Keď vieš, že každý jeden mal nejakú epizódku mimo oficiálneho vztahu. Ja toto teda o chlapoch v mojom okolí neviem. Tie epizódky totiž väčšinou bývajú tajné. Tak neviem, odkiaľ máš také informácie.

lija22
9. aug 2021

takyto chlapi boli vzdy. to nie ze teraz. budem konkretna,moj otec bol ale vsetko bolo prednejsie akocas s detmi ci zenou a napr dedko mal milenky furt, dalsi dedo pil. vlastne preco myslis, ze teraz sa chlapi zopsuli?

ciarra66
9. aug 2021

@zoodiac ano to som si myslela aj ja...zivotna laska..14 rocna sa zmenila popri tehotestve na podrazenie noh...nenavist.....nasiel si milenku s ktorou to tahal cca rok a stale taha..ako sorry ale kvoli sexu zahodit vsetko za hlavu??? Ale ze uplne vsetko? Ja som tiez cely ten cas neondila s chlapmi ale bola verna,milujuca manzelka.Ako mne pride tato doba uplne chora a muzi si nevazia nic,co maju doma a pre kusok rozkose zahodia vsetko za hlavu.

moonlight1210
10. aug 2021

@h2 mne je jedno, ci to spochybnujes. Zaujimaj sa o ludi vo svojom okoli. Zaujimaj sa o nich pre nich samotnych (nie pre tieto info). A tieto info pridu tak mimovolne popri mnohom inom.

0silvia0
10. aug 2021

@kikus7 dobre rozmyslas, drzim palce.

h2
10. aug 2021

@moonlight1210 Ja netvrdím, že to spochybňujem. Je možné, že sa pohybuješ medzi samými takýmito mužmi. Mňa len zaujimalo, odkiaľ to o nich všetkých vieš. Nemyslím si, že ak by som sa zaujímala o úplne všetkých, že by som o nich vedela takéto najtajnejšie informácie.

zoodiac
10. aug 2021

@ciarra66 nikto si nezasluzi to, cim si si presla a mna to velmi mrzi. Znamena to ale, ze muzi viac podvadzaju? Nie. Znamena to, ze su dnes horsi? Nie. Znamena to, ze zeny nebodaj nepodvadzaju? Nie. Volakedy to tak mozno nebolo vidno, lebo za neveru sa nerozvadzalo. Za neveru predsa moze zena. Ak si ho chces udrzat - musis mu dat (dokonca aj dnes tak niektore este funguju), ale menej sa nepodvadzalo. Poznas generaciu nasich rodicov, ktori by boli stastni - bez existencnych problemov v ich vztahu? Ludia su na fungujuce vztahy proste jednak prilis velki egoisti a su aj velmi pudove tvory. Malokedy to moze bez rozumu fungovat...

sonnenshein
10. aug 2021

@zoodiac Neviem, ci by im zrovna toto pomohlo.. Zena, ktora ma sebauctu, by sa k sebe takto nedovolila spravat k nikomu, takze je skor pravdepodobne, ze by sa este viac lutovala, a hovorila si nieco na sposob "preco ona ano, a ja nie".

sorak
10. aug 2021

@h2 nie, bol to on, ale napriek tomu je pre mna ten najúžasnejší muž a otec

liljana
10. aug 2021

Zase kto tych muzov vychovava, zeby zeny?
Ked vtacka lapaju, pekne mu spievaju. Ak das iba na pekne slova a vyberies si prietrtnika, bude neverny. Ak si vyberies lenivca, doma nepomoze. Prvy krok je pozorny vyber partnera Druhy: Mat realne ocakavania a necakat od neho zivot ako v telenovele. V telenovele su vsetky hlavne postavy blondave, stihle, mlade. Potom sa netreba cudovat, ze Jorge vymeni o nejaky cas staru ufrflanu Mariu za mladsiu milu Juanitu. 😂

h2
10. aug 2021

@sorak Tak to musí byť minimálne Superman, keď je napriek tomu najúžasnejší. Aspoň dúfam, že aj Ty si preňho tá najúžasnejšia, keď si mu to odpustila.

sonnenshein
10. aug 2021

@h2 Prosim, vypni ironiu. Nevies cim si ten par presiel, ani co je pre nich dolezite. Pre Teba mozno je nevera absolutne a principialne neakceptovatelna, pre nich je to mozno nieco ine.

h2
10. aug 2021

@sonnenshein Neviem, možno by som tiež dokázala prežiť neveru. Aj s tým, že by som muža stále milovala Ale určite by som takého muža neoznačila za najúžasnejšieho človeka pod slnkom. Najúžasnejší ľudia sa tak nesprávajú. 🤷🏻‍♀️

sonnenshein
10. aug 2021

@h2 Rozumiem, ale nevieme, cim ten par presiel, takze ak pre zenu je stale naj, a su stastni, neviidm dovod sa v tom rypat.