Čo sa to s tými mužmi deje?
Dievcence,neda mi to. Co sa to poslednu dobu deje? To badam len ja, ci ste si to vsimli viacere? To co citam na forach poslednu dobu, mi zastavuje rozum.
Jedna skupina zien ma problem s muzmi zaletnikmi. Po*ebu vsetko, co nepo*ebe ich. Ci uz chodia na eroticke stranky a potom skusaju svoje polovicky opit rozkom, dalsi idu rovno do bordelu a ixh partnerka si potom najde mily "darcek" v podobe ini muzicci pohlavne prenosnej choroby na genitaliach, ini muzicci zas zacnu romaniky v praci kde to hraju v lepsom pripade na dve strany, v horsom dostava manzelka opustak.... dalej oteckovia s vyzorom, ze by aj Quassimodo si na nich pozdvihol ego, opustaju svoje zeny a bezia k svojim novonajdenym mladsim lompam nedbajuc o zeny, ktore im porodili potomkov s hlbokym presvedcenim, ze ich sa proces starnutia netyka...
Dalej, oteckovia, ktorym sa akosi nechce prijat zodpovednost za ich deti, chod domacnosti nechavaju cisto na zene, spravaju sa akoby boli na navsteve, dalevsakovaki nasilnici agresori, narcisti, .
Nepride vam to divne??? Kolko zien sa ozaj moze pochvalit svojim partnerom, ze je napomocny, milujuci, respektujuci? Ze sa ozaj maju dobre?
Neviem ci je to dobou, ci zlou vychovou ci zlym ovzdusim.... kazdopadne ale je tu strasne vela nestastnyxh zien,ktore si myslia, ze bez toho ich kretena sa svet zastavi.omyl! Po svete beha obrovske mnozstvo dobrych chlapov, rozumnych, ludskych.... netreba hadzat flintu do zita a upinat sa silou mocou na toho, s ktorym vam nie je dobre. Zivot mame iba jeden, tak ho nepremarnime s nespravnymi osobami
Ja sa pochválim 🤭😁 mám doma trpezlivého, nápomocného, milujúceho a rešpektujúceho.. a keď niekedy čítam tu na MK s akými mužmi ženy žijú tak som ozaj rada že nič také som nemusela ani omylom riešiť s tým svojim
@mia78111 do ktorej skupiny patríš ty? ono správanie chlapov závisí ako od výchovy, tak aj od toho, ako to klape vo vzťahu. nie vždy je chlap ten "zlý"...
@mia78111 jaaaaaaa mam takeho. Zaciname 12.ty rok a nemozem sa stazovat. Nie je idealny, ale to nie je nikto. Ak by som mala mat takeho akeho ty opisujes, tak uz by mojim partnerom nebol
@panelacikova nuz, mame svoje problemy, asi ako vsetky manzelstva. Manzel je troska panovacnej povahy a ja zas som taka, ze si nedam skakat po hlave. Ale s detmi pomaha a aj napriek tomu ze pracuje, pomaha velmi v domacnosti, robi pre rodinu maximum a je skvely otec
@mia78111 ja tiež občas nechápem kam tie ženy na tých chlapov chodia 🤦♀️ A už aj keď sa niečo také stane tak nerobím zo seba ženu bez kúska hrdosti a adekvátne sa voči tomu postavím. Len častokrát nie je chyba len na jednej strane to si treba povedať otvorene. Keď vidím niekedy čo robia ženy vo vzťahu tak sa vlastne tým chlapom ani nečudujem
@mia78111 Mozno tie z nas, co maju skvelych muzov len nemaju potrebu to vytrubovat.. lebo naco?
Ja zase z toho co tu citam verim tomu ze polka tych chlapov ostalo takych vdaka svojim super manzelkam🤷🏼♀️
@mia78111 to máte podobné asi ako my 🙂 až na to, že my nemáme spoločné deti. ale ten opis sedí 🙂
@mia78111 ja ti to poviem takto, môj manžel vždy povie, že sa rozpráva len o tom zlom a o tom dobrom sa rozpráva omnoho menej. A teraz to úplne sedí, lebo áno čítame samé zle príspevky ako muži podvádzaju, opúšťajú a nepomáhajú, lebo ani jedna žena nenapíše príspevok mam skvelého, úžasného manžela (myslím, že aj preto, že by sa na ňu hneď vzniesla kritika, že sa chváli a ci to robí naschvál a co vlastne chce dosiahnuť svojim príspevkom) a potom počujeme a čítame len o tom zlom a o tom dobrom nevieme. A ja teda mam tiež veľmi dobrého, chapaveho, milujúceho manžela, ktorý má svoje muchy, ale nedala by som ho za nič na svete 😊
@mia78111 sorry, ale nesuhlasim 🙂 podla mna sa doba zmenila v prospech zien, a nehovorim to len preto, ze som chlap a chcem si prihrievat polievocku (aj ked ohriat polievku by som vedel).
myslim, ze sa to javi len tym, ze dnes zeny nemaju problem rozpravat o problemoch. o to viac, ze sa to da spravit anonymne na fore ako je MK. Zeny su vo vseobecnosti emancipovanejsie a muzi uz davno nie su len ten stary stereotyp robota/krcma. Jasne, este stale je vela takych, co by zenu nikdy nemali mat. To sa nezmeni nikdy. Tak ako su zeny, co by nemali mat chlapa. Niektori ludia proste na partnerstvo nie su pripraveni. Ale nemyslim, ze sa situacia zhorsila. Ja teda len dufam, ze osobne skusenosti vsetkych tu pritomnych mi daju len za pravdu. . .
@zoodiac nie že.... "ešte stále je veľa takých, čo by ženu nikdy nemali mať".... ale ..... "čím ďalej, tým viac je takých, čo by ženu nemali mať"...... 😀 😀 😀 narážam tým na tých, ktorí žijú dlhé roky v mama-hoteli 😀
@mia78111 to sa ti len zdá, lebo tie ženy, ktoré problémy s mužom nemajú sa tu denne nechvalia, ako sa majú super. Tie ženy ktoré v takýchto vzťahoch zostávajú majú nato svoje dôvody. Možno majú malé deti, nemajú kam odísť alebo sú inak závislé od manžela. Niektoré sú takej povahy, že jednoducho nemajú silu odísť. Moja svokra celý život strávila s alkoholikom, lebo je pobozna a rozvod bol pre ňu nemysliteľny.
Tu sa ziadna nepochvali, ze jej muz patri do tych kategorii, co si spominala 😁 ( alebo len o tom nevedia)
@zoodiac, je to tak, pozitívne veci jednak sa hovoria menej, jednak nás nikdy tak nezaujmú ako tie negatívne či nebezpečné. Na tom stavajú aj média, samé konflikty, nehody, podvody... asi ťažko by získali čitateľov, keby napísali, že dnes 99% ľudí nemalo žiadnu nehodu a drvivá väčšina ľudí dnes ráno vstalo, išlo do práce, potom domov a spokojne išli spať.
Je to dané naším prirodzeným nastavením mozgu. Pozitívnych vecí máme viac, ale všímame si tie negatívne, lebo to bolo pre nás v dávnej minulosti spôsob prežitia. To žeby sme si nevšimla dravca v húštine malo pre nás smrteľné následky. To že si ráno lovec mamutov pozrel na oblohu a všimol si, ako krásne svieti slnko bolo síce fajn, ale na prežitie potreboval iné informácie. Žijeme oveľa bezpečnejším a slobodnejším životom ale stále máme túto tendenciu. A ak nemáme problémy, tak si ich vyrobíme.
toto raz aj mna napadlo ale potom som to zacala skumat tak troska viac a ono sa to deje uz od pociatku vekov.. len tym ze existuje internet, prava, sloboda slova, tak sa tieto veci dostavaju do usi viac ako volakedy.. podvadzalo sa vzdy.. agresori boli vzdy.. a tak dalej... ale boli aj doby ze zena to ako keby pretrpela, premlcala.. boli doby kedy muz mal pravo cokolvek, alebo minimalne kedy zena mala akurat tak pravo drzat hubu.. a zase na druhej strane boli aj zeny zaletnicky... tie co opustali rodiny ked ich milujuci dobrosrdecny manzel robil co mohol lebo ich rozhodnožka si nemohla pomoct.. kazda minca ma dve strany.. ono sa aj hovori ze co niekto druhy nepocul nevidel akoby nebolo, nestalo sa.... a potom je tu uplne iny problem kedy je vela dobrych muzov slobodnych a zeny ktore by sa k nim hodili ziju prave s takymi exotmi...
@bodka70 amen, tie media to presne len dokazuju. ale su ludia, ktori hovoria, ze sa spolocnost - hlavne ta slovenska - zmenila k horsiemu . pre mna su to pesimisti, c0 nechcu to dobre vidiet. mozno bol komunitny zivot 30r dozadu lepsi, ale od 90tych rokov sme sa teda sakra pohli vpred a hlavne rec bola o muzoch a ja to teda fakt nevidim, ze su horsi, ved volakedy boli zli skoro vsetci :D kolko bolo alkoholikov (ked aj tych "dobrych), kolko sa podielalo na vychove, kolko pomahalo s domacnostou...
No jasne, ze sa tu pise viac o tych "horsich" manzeloch, ved logicky tam kde je vztah v poriadku netreba riesit, pytat radu, ani si ulavovat... Nie je toho viac, len je viac moznosti zdielat to verejne a anonymne. To je cele.
@zoodiac na základe toho, že čím ďalej, tým viac sa vyskytuje matiek, ktoré z nich toto robia
@zoodiac Tak ja sa neuspokojím len tak s nejakým, ale skôr stretávam zadaných, oteckov s nemanželskými deckami, prípadne takých, ktorí chcú len to jedno, neschopných. S tými sa teda ani do reči nedávam. Rozumný, vzdelaný, samostatný, ktorý by ma bral ako rovnocennú, a zároveň slobodný, ktorý nie je namyslený, sa ešte akosi nenašiel.. Neviem, kde takí sú.. alebo teda jeden, ten by mi stačil na celý život. 😉

🙋♀️