Čo si mám o tom myslieť?
Písala som tu najprv o tom pozemku čo hľadám na ornej pôde a chceli sme u svokry najprv pozemok aby ho predala ale nechce ma tam. Hovorila ešte že by tam nemohla chodiť moja rodina keby tam sme a potom zas hovorila aby sme si našli podnajom s priateľom. Hovorila na mojich rodičov že sú hnusné špiny že aby môj priateľ mne nepomáhal keď niečo potrebujem a aby som ja nepomáhala mojim rodičom a že aj keby spolu bývame tak aby on dával svojej mame peniaze a mne iba na jedlo na nákup.
Podľa mňa aj to by jej vadilo. Chcel kúpiť chatu no nakoniec mobilny dom a dal to na jeho matky pozemok povedala najprv nie a potom zase ano tak to tam dal. Najprv to dovolila a pred asi 3 dňami hovorila aby predal mobilný doma a aj auto co si kúpil aby si vyplatil dlh a aby šiel do podnájmu. Nadávala mu že by tam moja rodina nemohla chodiť ani ja k rodičom že by som mala tam práce a práce...
A že nemá jazdiť kumne ani ja k nemu že ona potrebuje aby ju zaviedol hentá a tam že je chorá atď... Akože ôk ale ona každý deň do Bratislavy mu hovorí aby šiel pre brata svojho a potom keď dojde z 12ky aby ho šiel zase zaviesť späť. Robí 12ky včera šiel pre neho keď došiel z prace somnov je hodinu denne a potom zasa ide domov. Ja bývam ešte s mojou rodinou snažím sa postaviť na svoje nohy lebo si myslím ze to nemá žiaden zmysel. Predávala som tam každý víkend rodina mi povedala by som tam prespavat už nešla lebo že vraj jeho matka nás chce rozdeliť a určite jej to vadí že prepavam. Priateľovi povedala že aby moji rodicia tam nechodili inak vyhodí aj mňa s rodičmi aj jeho. Potrebovala som sa aj sem vyrozprávať aký máte na to názor ďakujem vopred...

Čo si myslíme? Že ste všetci trošku jednoduchší.