icon

Čo si myslíte?

bsodbue
26. nov 2022

Som zúfalá potrebujem názory nestranné (prosím rozumne ak nechcete napísať nič normálne tak nepíšte radšej nič) mám priateľa, žijeme spolu nepracuje doteraz mal mama hotel ja pracujem všetko ťahám do práce ísť odmieta má bohatých rodičov a stavkuje tým sa vraj užívý veľa prestavkoval dlho sa mu nedarilo kus sa mu dariť začalo a do práce ísť odmieta, máme spolu byť jeho rodičia prispeli dákymi peniazmi no aj tak som väčšinu zaplatila ja minula som na neho možno 3000 niečo prestávkoval niečo minul na alkohol žuvacie tabak a na iné veci. Prvý krát mi poslal 600 eur z toho čo vyhral aj to mi vykrikuje. Nonstop mi klame a klame aj rodičom. Ja robím 12 tky takže nie som doma keď ja neupravené nenavarim tak nikto som často v práci aby som to potiahla aj to je zle lebo že nie sme spolu.Teraz chcel ísť na akciu bola som veľmi chorá a chcel ma nechať doma samu bez ohľadu nato ako mi je vzala som si onkunkvoli nemu. Stále mi klame za stávkovanie klame aj rodičom, povedal mi že nechce aby som šla bez neho do clubu lebo tam sa ľudia chodia len poriešiť s niekým no on šiel.Klame mi aj v drobnostiach aj vo vážnych veciach.Nic pekné pre mňa nie je schopný urobiť maximálne mi tak uvariť čaj aj to po mne kričí že ho hneď nevypijem.Vela krát ma skoro poviedol respektíve podrazil . To je len veľmi v skratke lebo je toho veľa prosím nejaký názor ďakujem

Strana
z2
brembo
26. nov 2022

@bsodbue to je mi ľúto,ale čo si čakala od zazobanca,o ktorého sa rodičia vždy postarali,dali mu peniaze,keď pánko potreboval? Nečakaj od neho,že niekedy začne pracovať a už vôbec nie,že sa bude o teba starať,alebo že ti pomôže. Je to sebecký lenivec,absolútne neschponý samostatnosti. A že peniaze prehrá,je mu fuk,veď rodičia dajú,v najhoršom tý.

brembo
26. nov 2022

@bsodbue vždy bude on a on a jedine on. Ty budeš vždy na poslednom mieste.

zmrzlinka2021
26. nov 2022

@bsodbue rozíd sa s ním a problém vyriešený

wwwww123
26. nov 2022

@bsodbue prečo si s ním? Zbaľ mu veci a sevas!
On sa nezmení a takého chceš mať na krku nedajbože s ním mať rodinu.

sante81
26. nov 2022

Ženy, kam chodíte na takýchto idiotov? 🤦

bsodbue
autor
26. nov 2022

@sante81 som naivná viem, proste ma bolí srdce z toho celého, ďakujem za rady❤️

danica2711
26. nov 2022

rýchlo si zlož ružové okuliare a utekaaaj, tiež rýchlo

maminkadeticiek
26. nov 2022

A preco ta zaujima co ti vobec na to hovori?Jedine je ci chces zit takyto zivot.Zrejme nie.Tak ho kopni do prdele.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
aandrea9
26. nov 2022

@bsodbue žienka, milujúci sa chlap sa správa úplne, ale úplne inak.

83lenka83
27. nov 2022

@bsodbue zničí ťa. Pozri videa na youtube spoznaj sveho psychopata. Dostaneš odpovede na svoje otázky. Nezmení sa a bude to len horsie

83lenka83
27. nov 2022

@bsodbue popripade sa pridaj do skupiny na fb Nikdy viac.

Strana
z2