icon

Čo si myslíte o manželovi?

13. feb 2022

Ahojte,chcem sa spytat ako by ste reagovali na situaciu, kedy s dcerou som bola cely den na vylete, prisli sme domov a mala isla spat okolo 00.00,zaspala nam cestou v aute. Ja som zaspala ako poleno okolo 20.30 a potom s nou bol muz. Fakt som bola velmi vystavena z vyletu, bola som na malu sama. No vecer ako nespala, tak mna to ale o pol 12 prebudilo a najprv som dcere povedala, ze je cas ist spinkat, ze mamu to zmohlo, ale ked nepocuvala, tak som ju schytila a isla prelozit,nech nekope do steny. Aj som jej to povedala, ze co to robi, je 23.30, ma spat. V tom ma muz zdrapil pod krk a viac krat sa pokusal mi krk stlacit s tym, ze nemam co svhmatnut malu a hlavne sa tak k nej spravat ( ako nasilim ju vziat aj ked nepocuva). Skoro ma udusil, lapala som po dychu.mala je nervacka, dost ma nepocuva, manzel je pre nu svaty kral, no uprimne sa jej minimum venuje a kebyze nemam rodicov, tak sa mozem zblaznit, nakolko mam vycerpavajucu pracu a este popri sa snazim venovat dietatu, ale som.na to sama. Odovodnenie jeho je, ze ma pracu, ze je vytazeny, zaraba. Pritom nemame zdielane peniaze a a co ma, to minie, lebo nevie hospodarit.ja setrim co to da. Pomahaju mi aj rodicia. No nik nevie v akej som situacii.

Strana
z2
modrakengura
Autor odpoveď zmazal
kassandra25
14. feb 2022

.....uz sa blizi zaciatok konca...., a tu dceru 🤣, to co ma byt? Zle si ju vychovavas, ma ta na slovo posluchat. Inak co si pre nu ty, ked nemas byt matka!

autor
14. feb 2022

@jankasamulko dakujem, ze si napisala. Ja sa ho hrozne bojim. Pred malou nic nehovorim, snazim sa moc ovladat, aby ma zase nepriskrtil. Je hrozny nervak, nas den vyzera tak, ze som cely den ticho. Ak ma nrrvy a mala place som na dne, lebo plakat nesmie, vtedy sa hrozne bojim, ze bude kricat. Ale ako sa to stalo, mala strasne plakala mami, mami...:( nebolo to 1x. Ale teraz to mam tak, ze este musim vydrzat aspon pol roka, setrit, pozeram aj po byvani a osamostatneni sa, ale vyzera to tak, ze skoncim u rodicov, lebo na to s malou nemam :( potrebujem sa trosku odrazit a nasetrit. Nepovedala by som, ze sa mi to moze stat...moji rodicia aj nieco tusia, ale tiez su radsej ticho, lebo by robil sceny

barborachors
14. feb 2022

To ze tq chytil pod krk je dôsledok vašich dlhodobych problémov, cize asi by som riesila tie problémy najprv, mohli mu rupnut nervy a neovladol sa, co ho samozrejme neospravedlňuje ale nikto z nás pri tom incidente nebol, ja osobne sa neopobazujem davat rady, co sa toho chytenia pod krk týka. Skor by som sa zamerala na výchovu a travenie casu s dcérou a poriesila si vztah s mužom a popremyslala nad inou prácou. Kopia sa ti asi viacere problémy a tu je vysledok, nervy na dranc. Zacni si riešiť dane problém - pekne jeden za druhym, a to chytenie pod krk, hm bola by som tiez opatrná. Každopádne spustacom je neustály stres kolo dietata. Musí to byt náročné.

ouwecka
14. feb 2022

Na co ti je? Agresivny sebec a este aj vychova nejednotna..bud poradna alebo od seba

jana005
14. feb 2022

Keď to nebolo prvýkrát,zober hneď dieťa a choď k rodičom.
Načo budeš šetriť pol roka,keď píšeš,že aj tak skončíš u rodičov?
Choď tam hneď a šetri si tam

galioska
14. feb 2022

je to magor, ked si toto dovoli bude horsie😼

dadanu5
14. feb 2022

Hlavne zacni o tom niekomu rozpravat a získavať dôkazy potajme...chran seba,navstiv doktora a povedz mu o tom nafot si modriny a nechaj u rodičov dôkazy pre istotu...drzim palce

eliaska101
14. feb 2022

Tak toto nie je sranda, to treba začať riešiť, toto si nenechaj.

miadi
14. feb 2022

No urcite necakaj pol rok !! Nabuduce tj moze trochu silnejsie trochu dlhsie zmacnut krk a tvoja dcera pride o mamu. Toto chces? A ona toto vidi ? Nehanbis sa? Mals si hnet utekat k rodicom ked sa to stalo prvy x. Setrit mozes aj u rodicov. Ked im povies co sa stalo pomozu ti balit. Proste volaj o pomoc a dostanes ju. Nedavno tu pisala baba co ju muz na materskej ekonomicky tyral. Myslela si ze rodicia budu na jeho strane, ked vdaka nazorom tu na mk prehodnotola povedala to rodicom ti jej vymysleli plan . Ze jej kupia byt a ona im ho bude postupne splacat. Nehovorim ze to sa stane aj u vas ale Urcite ti rodicia pomozu viac ako si myslis. Takze sup balit kufre!

acrobaleno
14. feb 2022

Hlavne, "že je dobrý otec a má toho veľa", nie? Ja sa nejdem k tomuto vyjadrovať. V poslednej dobe mám pocit, že čo autorka to ch*j na krku.

cacianka
15. feb 2022

@jankasamulko svoju frustráciu a strach premen na odvahu a silu, postaviť sa proti manipulatorovi, súdne úprav výživné a ukáž mu že sa nebojíš, jeho to šokne

Strana
z2