Čo si myslíte o našej prerábke bytu?
Ahojte maminy.Poprosila by som Vas o radu.Mame byt,ciastocne prerobeny, a nas.Moji rodicia ho davali do podnajmu a potom som si ho odkupila a prerabalo sa.No v tedy sme nemali dieta.Manzel chcel ist do uplnej prerabky.No ja som nejak do toho nechcela ist.Tak sme to nechali.V byte mame stare jadro.Ale bolo v dobrom stave.No teraz mame rocneho synceka.A ja uz uvazujem nad jadrom.Len moja rodina mi vravi,ze si ani neviem predstavit co nas caka ak aa do toho pustime.A mame rocne dieta.Samozrejme na ten cas co sa bude byt prerabat by sme museli z tadeto ist prec.K mojim rodicom.Moj manzel je za to aby sme do toho sli.Aby sa byt uz prerobil uplne,konecne.Ze je dobre kym som doma na materskej a nie v robote.No moja rodina vravi,ze pockat kym bude syncek starsi.No najradsej by som bola keby sme do toho sli a nas bytik prerobili konecne uplne.Aj ked viem a uvedomujem si,ze som urobila chybu ,ked sme do toho nesli kym sme drobca nemali.Maminy,co si myslite vy?Prosim o Vas nazor,vobec neviem co robit.Ci ist do toho,alebo radsej pockat.Dakujem za rady,napady.Urcite mi pomozu
Ako zvladnut sa to urcite da, my prerabame prave teraz, trva to uz skoro mesiac, sme natlaceny v jednej izbe, dvaja dospely a dve male deti. Mala som aj tu moznost ze odist a vratit sa kym bude hotove, ale zvolila som radsej ostat, vecer odidu majstri, aspon si po nich pozametam, utriem prach, umyjem riady, ocistim kupelku a tak,,take zakladne veci. Neviemsi predstavit,mze by som prisla po mesciaci domov, co by,tu bolo bordelu....
Tak radsej prerobit kym mas jedno dieta a je este uplne male
Ked pojdete inde byvat, tak je to v pohode, ci nechapem otazku? Akurat treba ratat, ze sa to moze predlzit, ze to vacsinou nejde podla planu.
Ved nejdete stavat dom. Ak budete robit len jadro, mate to za 1-2 tyzdne hotove, podla toho akych budete mat sikovnych majstrov. Len si vopred vsetko dobre premyslite, zozente obklady, dlazby, sanitu, vsetko potrebne nachystajte vopred aby ste sa vyhli casovym prestojom, vyberte overenu firmu a je to. Ja by som v tom problem nevidela. A ak mate moznost ist na ten cas byvat inde tak uz by som sa tym vobec netrapila. Akurat cez den by som chodila na majstrov dozerat a priebezne ich kontrolovat, aby si nerobili veci podla svojich predstav ale podla vasich.
my sme tiez prerabali jadro ked mal moj syn asi rok a pol.. sice som povedala, ze to bolo naposledy ale nebolo to az take strasne 🙂

Ak mate peniaze na prerabku a mate na ten cas kam ist, tak urcite by som do toho isla. 😉