icon

Čo si myslíte o potetovanom chlapovi?

bonaqa2013
28. feb 2016

Včera mi neter predstavila svojho fešáka. V ušiach náušnice - to je ešte nič a ruky potetované od prstov až po ramená.... zostala som z toho mimo. Nemyslím že je to partner pre ňu. Zjavom ma isto nezaujal....

Strana
z2
alchemilkazltozelena
29. feb 2016

Ja mam tiez jedno male tetovanie ale ked je niekto cely potetovany nepaci sa mi to,,,nehovorim ze musi byt ten clovek zly ale jednoducho sa mi to nepaci a takeho muza by som nechcela...snad si ani dcera takeho nenajde :D

radlinka
29. feb 2016

NIC...dnes je uz kazdy druhy potetovany 🙂 asi okrem mna a MM 😀 😀 😀

Je to o charaktere cloveka, nie o tetovani a piercingoch.

Bola som v jednom salone, kde pracovala mlada a sikovna kocena, ktora ma potetovane cele ruky, robi nadhernu pracu a mam ju velmi rada, pretoze sa s nou da super pokecat, rozumie cloveku.... jej praca je uzasna, zdokonaluje sa kazdym tyzdnom, studuje a pracuje na svojej profesionalite. <3 Asi tolko na margo.

Chapem obavy autorky otazky, ale casom sa to este vsetko zrovna a neter si mozno preberie zopar roznych partnerov, tak by som to neriesila. 🙂 🙂 🙂

mamulibabuli
29. feb 2016

tetovanie = 2. odmocnina charakteru

sense
29. feb 2016

Nemam tetovanie a vo vseobecnosti mi potetovani lidia nevadia...osobne sa mi ale napaci potetovana hlava...a moj svagor si nechat potetovat ruky v 50 vlastnym synom. A jedine kedy ma on sa stym problem je ked je velke teplo a on musi mat kvolu urcitym okolnostiam dlhy rukav...

hennyinnsbruck
29. feb 2016

Nečítala som ostatné príspevky. . Moj je tiež potetovany jedna ruka celá.chrbát.nohy .krk. . Prvý krát keď som ho videla som si myslela jezis maria aký drsnak ale opak je pravdou . . Ja mam tiež pár tetovani nám sa to paci. .

ciusinka
29. feb 2016

Som trosku v soku z toho,ked tu citam niektore reakcie,ako predsudky este stale vladnu svetom..Smutne..Ja mam 3 tetovania a rozhodne nie preto,aby som niekoho zaujala alebo ze nemam cim inym zaujat..Potetovani chlapi sa mi pacia a absolutne nesudim cloveka podla toho,ci ma alebo nema tetovanie,v dnesnej dobe ma tetovanie pomaly kazdy treti clovek,to by bol potom svet plny vrahov,nasilnikov alebo inych vyvrhelov..Treba trochu aj ist s dobou a nie zaspat v dobe,kedy tetovania mali len ludia co boli vo vazeni..

zusskaa
29. feb 2016

Je to na tisic percent vrah, narkoman a URCITE byvaly basista...haha. To je nazor ako zo stredoveku, boze. Nechces ho dat upalit?

maaaaaaaria7
29. feb 2016

zlí a nebezpeční ľudia sú veľa krát výzorom nenápadní. aj v oblekoch.. bez tetovaní 😒

sam2
29. feb 2016

Akoze TOTO naozaj niekto este riesi v 21.storoci?????? Jasne. Treba hned odsudit, zavrhnut, zaskatulkovat.....
Zi a nechaj zit.....

moni244
29. feb 2016

A ty zijes v stredoveku? Taketo predsudky su smutne v dnesnej dobe

elusive
29. feb 2016

Ja ľudí nerozdeľujem na tetovaných a netetovaných... 😅 My sme s mužom potetovaní a sme normálni 😀

alienka000
29. feb 2016

Pises, ze zjavom ta nezaujal - no a co jeho charakter, co robi, ake ma nazory? To je dolezitejsie ako to ci ma niekto tetovanie, pivny pupok alebo nebodaj plesinu 😀

timea7
29. feb 2016

čo si o ňom myslíš ty, to je vedľajšie, podstatné je, čo si o ňom myslí ona. Mne tetovanie nevadí, pokým to nie je môj partner, mne by sa protivilo dotýkať sa ho. To je môj pocit, ale proti potetovaným ľuďom nič nemám, je to ich rozhodnutie. Neposudzujem ľudí podľa výzoru, ale podľa toho, ako som sa v ich spoločnosti cítila. Len malý príklad - pred pár rokmi som čakala na autobus, mala som v ruke kabelku, tašku a dáždnik. Na zástavke bolo viac ľudí, prevažne mužov. Mala som hokej z toho, ako udržať tašky, dáždnik v jednej ruke a ešte si kúpiť lístok, keď ku mne podišiel mladý chlapec, jeho oblečenie bolo všelijaké, bol potetovaný, na hlave dredy so slovami - dovolíte pani, podržím vám ten dáždnik. Bol posledným z tých mužov, od ktorého by som to čakala a mňa to len utvrdilo v mojom názore - neposudzuj ľudí podľa ich výzoru...

rebellefleur
29. feb 2016

O dotycnom si nemyslim nic, o tebe ano. Vivat predsudky. Ries svoj zivot a nie kerky frajera tvojej netere.

lena888
29. feb 2016

podla mna je to v pohode, aj ja mam tetovania

katka1981
29. feb 2016

Za prve, nejde o moje dieta - neriesim. Za druhe, mne sa tetovanie nepaci, pre mna je to znicena koza. Ale ak sa to niekomu paci, nech si to da. Ma to ozdobu, je s tym spokojny, nikoho tym neobtazuje, tak co? Poviem si, jej to je pekne tetovanie, pekny obrazok, alebo no to je teda akoby to kreslilo male dieta. Ale nikdy to dalej neriesim a nezamyslam sa nad tym. To je akoby som niekoho isla hodnotit podla farby tenisiek. Mne sa napr. pacia na zenach vzorovane pancuchy, vysoke lodicky, ja by som si to nedala, nemam na to odvahu, ale nikdy taku zenu neodsudzujem. Mne vadi, ked na mna niekto vydychuje cigaretovy dym, to neznasam vrholne a vtedy si poviem, to je dobry debil....
Inak teraz mi napadlo. Mam jedneho kolegu, vyzera strasne, holohlavy, maly, tucny, zvlastne sa oblieka, vyzera horsie ako stryko Fester, nausnica, prstene take tie hrube tazke, ja neviem taky styl jak pohrebak, aj tetovania asi ma, celkovo je strasny na pohlad divny, strasidelny. Ale tak srdecneho cloveka, len tak nestretnes. Kazdemu rad pomoze, je za spravodlivost, total zasadovy, velmi sikovny, ozaj zvlastny ukaz. Charakter, a pritom vyzorovo des.

wewe22
29. feb 2016

mam kamarata na prvy druhy aj treti pohlad povies chlapec si rad uziva travicka alkohol a ides na piaty rozhovor zistis ze pije maximalne nealkohoicke pivo a vyznava zdravy zivotny styl
neposudzuj podla vzhladu

jeennyv
29. feb 2016

Tak mne sa napriklad tetovania pacia aj takyto muzi, ak maju pre dotycneho zmysel, ak to nie je nejake čiken menu :D a ak sa niekto nepyta na fore, ze co si mam dat...ale clovek ta musi uputat aj svojou povahou atd. nielen kerkami..cize asi za to s nim nie je...za mna je to blby predsudok, ze tetovanie maju basisti, zli ludia atd...to mas ako ked teraz nosia baby doslova sive vlasy ako moja babka, ale je to trend vec vkusu...mne sa to nepaci a vobec mi to nejak cool nepripada, ale nepovazujem to za odraz charakteru...inak chlapi s tetovania su ovela lepsi muzi, otcovia atd..robili minule taku studiu a podla mna nieco na tom bude... 😀

truskawka
29. feb 2016

Raz som na Bielu sobotu stála v kostole pri potetovanom, vynáušničkovanom, divokovyobliekanom, chlapcovi, ktorý mal ešte aj farebného kohúta na hlave. Vkuse niečo robil s mobilom. Až keď som prišla bližšie tak som zistila, že tam má stiahnutý Jednotný katolícky spevník a aktívne z neho spieval 😀
...áleží aj od toho čo tam má vytetované....či svoju babku, alebo starú frajerku 😀. Prípadne aké symboly tam má...

kukakaj
29. feb 2016

Ale vsak to je iba vyzor. Nevypoveda absolutne nic o tom aky ten clovek je. Sestrin priatel je potetovany a mozem povedat ze lepsieho a dobrosrdecnejsieho chlapa si ani nemohla najst. Nesud podla obalu ale podla vnutra, to je dolezite 😉

sardinka32
29. feb 2016

Ja som Tvoj prispevok pochopila tak, ze sa Ti nepozdava vseobecne a tie nausnice a tetovania su tým poslednym klincom do rakvy, ako sa vravi. 😀 Potetovaných ludi akurat tuna naserkas a sa tu paprčia, ze vsetci, ktorým sa tetovania nepácia, maju predsudky a ti nepotetovani...tym je to fuk. Neries ani Ty, aj tak nevyriesis. 😉 Nenapisala si, kolko ma neter rokov...ak je este mlada, tak proste je to pre nu cool mat takeho "drsnaka" za frajera...skratka sa jej mozno prave to na nom paci. Ja osobne tiez nechapem tuzbu tetovat si telo, vycapit si tam meno frajera, deti, mottá, kadejake viac ci menej vydarene obrazky kadecoho...ale tak je to kazdeho telo. Ja viem, ze si to nikdy nedam a ostatnych neriesim. Takisto by som nechcela, aby mal moj mm tetovania, takze ani nema. Pokial je k neteri a ostatnym clenom rodiny slusny, tak si budes musiet zvyknut.

meusicka
29. feb 2016

mne sa osobne tiez nepacia tetovania, ja nemam ani jedno, mozno aj preto ze ja som typ cloveka, ktory ked nemusi, tak sa bolesti nevystavuje a nepotrebujem si tym dokazovat, co zvladnem.... myslim co sa bolesti tyka. ked mi niekto povie ze to ma aj duchovnu hodnotu, beriem, su tetovania ktore su vyslovene pekne, ale napr. nepochopim duchovnu hodnotu tetovania v tare Minnie Mouse na oboch stehnach. to akoze uchylka z detsva alebo co? proste su take i take. ked niekto chce nech ma a kto neche nech nema. a kazdemu sa paci nieco ine. mne to pride ako spinave....a moje deti sa tiez cuduju, ani manzel nema tetovanie.takze decka pozeraju na potetovaneho cloveka s istym odstupom a nedoverou.
mam kamosku, ktora ma potetovany cely chrbat, dnes ako 40rocna zena to uz lutuje a nenavidi pohlad nan, nenosi veci, ktore by ho odhalovali, a pritom to tetovanie nie je skarede a dokonca ked jej ho urobili tak bolo uverejnene aj v casopise ako reklama. ale vekom a rozumom dospela k zaveru, ze radsej by ho nemala. takze asi tak.
som sa rozpisala, co som ale chcela je, ze dnes je to in, pre koho ako, ale in a proste ked sa to neteri paci tak s tym nikto nepohne a dokonca by som bola pripravena aj na to, ze si da tetovanie urobit aj ona.

sencilo76
29. feb 2016

Mne sa to strašne nepáči, je to taký zásah do prirodzenosti pokožky. Každý máme nejakú farbu pokožky, bledšiu, tmavšiu a to je prirodzené. Ale ako dnes ľudia vymýšľajú a robia takéto zásahy na svoju pokožku, vnímam to ako zásah do prirodzenosti vzhľadu tela. Otázne je, či je to aj zdravé, niektorí ľudia majú kompletne vytetované celé ruky, chrbáty, hrude, nohy a podobne. Také zvláštne, sa človek poreže, tečie mu krv a to všetko po tej vytetovanej pokožke. Alebo sa človek v lete opaľuje a to slnko mu hreje na potetovanú pokožku. Brrr, by som tak nevedel žiť, že moje telo je výrazne potetované. Bál by som sa zo zdravotného hľadiska a vôbec sa mi to nepáči ani z estetického hľadiska. Sa muž vyzlečie do pása a ukáže svojej žene, či iným ľudom telo zafarbené modrou farbou - ruky, hruď, brucho, chrbát. Človek ešte stále vidí prirodzené ľudské telo alebo už len nejakú figurínu nafarbenú? A tí ľudia, keď budú dôchodcovia, nebudú takí smiešni a trápni? Vytetovaní dôchodcovia s paličkou v ruke. Hrôza, hrôza, hrôza, ako dnes ľudia vymýšľajú a dávajú sa potetovať. Avšak, rešpektujem to, je to ich voľba, ak sa tak cítia dobre, čo s nimi....

andrejqqqa
29. feb 2016

Ja si nemyslím nič zlé ...sama mám tetovania A práve kvôli takýmto ľuďom s predsudkami ich mám na miestach kde niesu vidno ale kľudne by som si dala potetovat aj ruky nohy len bohužiaľ aj keď to je bežná vec tak stále sú ľudia ktorý majú predsudky

evkakorcek
29. feb 2016

Aj moj priatel je potetovany. Cele ruky, chrbat a litka. Ma aj nausnuce a piercing v obidvoch bradavkach. Ma zarastenu bradu a nosi ciro 🙂 🙂 a je to uzasny chlap. Je pracovity, chyti sa kazdej roboty, je sikovny, je dobrovolnik horskej sluzby, ma vlastny dom. Ma rad aj mojho syna a je s nim najlepsi kamarat.
Nie kazdy kto ma tetovanie patry do gangu maria salvatuca 😀
Ti co tetovanie nemaju - vid politikov, su vacsia banda!!

orsiko
29. feb 2016

Ja som potetovana dost. Môj manzel menej. Som učiteľka,specialna pedagogicka aj piercerka. Manžel uznany kuchar.
Asi sme mali šťastie že okolo nas neboli ani nie sú ľudia s takymito predsudkami. Pekný den

Strana
z2