Čo si myslíte o rýchlom vzťahu?
Ahojte, po viacerých dlhodobých vzťahoch, keď som si povedala, že sa idem trošku sústrediť na seba, som spoznala muža. Netuším ani ako a sme spolu a všetko je veľmi pekné, prirodzené, plynulé a neskutočne ľahké, na čo nie som zvyknutá :D. Napredujeme rýchlejšie ako som bola zvyknutá. Otázka znie - dôverovať pocitom a naozaj sa tak rýchlo do všetkého pustiť (svadba, dieťa) alebo počkať, kým sa ukážu prvé zlé vlastnosti a nezhody? Kým opadne zaľúbenosť? Ste tu niektoré také, čo po pár mesiacoch vedeli, že je to ono? 🙂 Sme spolu +/- mesiac, mám 31 on 38. Ale čítavam tu rady typu na čo si si popár mesiacoch spravila dieťa a pod. Ďakujem.
v ziadnom pripade, pockat minimalne do prveho problemu, vaznejsej hadky, aby si mala predstavu , ako ten druhy funguje. Treba sa tiez pytat na minule vztahy, ake boli, ako sa vyjadruje o minulych partnerkach. jeden pan o tom vravel, ze ked si kupujes auto, topanky cokolvek drahsie patras ktore je lepsie, citas recenzie atd a pri vybere partnera sme skupi, a potom hrozi, ze si kupis macku vo vreci. 38 rocny muz je uz dost stary na to, aby mal vaznejsi vztah, manzelstvo atd.
Špeciálne ked vztah napreduje velmi lahko bezproblemovo priam by som spozornela, zastavila sa a iba pozorovala
@slasima ano,ale v takychto pripadoch je to 1 z miliona, ze to vyslo. Uz samotna otazka a predchadzajuce vztahy poukazuju na nevyzretost autorky. Zavana to dalsim pruserom,minimalne dietatom. 🙂
Samozrejme, ze je to vzdy od pripadu k pripadu, resp. od paru k paru, ale ja na taketo rychle vztahy neverim..Vidim to napr. aj na sebe alebo na kolegyni..Ja som teraz s priatelom cca. 2,5 roka, prveho mozno pol roka som si vazne myslela, ze je dokonaly, este som si hovorila, ze to nie je mozne, aby som mala take stastie, ze som prave jeho stretla a ze sme spolu..Ale presne po tom prvotnom zamilovanom osiali uz som sa pozerala na vsetko viac realisticky, uz som videla aj tie negativne veci a bolo ich dost..Teraz som v takom stadiu, ze zvazujem, ci ma zmysel v tom vztahu pokracovat..Keby som to na zaciatku brala tak hrrr, uz by som mozno riesila druhy rozvod a mala druhe dieta od druheho chlapa, s ktorym by som ostala sama..A kolegyna je na tom podobne, ta je s priatelom cca. rok a prvych mozno 9 mesiacov sme nepocuvali nic ine, len same oslavne ody na neho a ako bolo vsetko uzasne, fantasticke, dokonale..Ale aj jej uz padli ruzove okuliare z oci a vidi vsetko realnejsie..Ale tak ako hovorim, je to individualne, s mojim exmanzelom sme boli spolu 4 roky, kym sme sa vzali, syn sa nam narodil o dalsich 6 rokov neskor a o 2 roky neskor nas opustil a az teraz zistujem, co to je za cloveka, co som celych tych 12 rokov nevidela..Takze ani dlhy vztah nie je zarukou kvality a istoty..
@muz123456 rozosmial si ma))))

@stanulienkat my sme sa poznali 3mesiace sme už skoro 16r spolu a lepšie som sa vydať nemohla . nebola som zbuchnutá.. ani niesme v kostole zosobášený ..proste sa to asi tak stať malo a je to super . ono je niekedy jedno...či sa poznáte 10r a vezmete sa a po roku rozvod alebo sa poznáte krátko a idete do toho naplno.. vždy je to risk .