icon

Čo si myslíte o takejto babe?

anja27
6. sep 2021

Dievca 27r ma celkom jednoduchu pracu na dnesnu dobu v administrative par hod denne takze z toho urcite nie je unavena. Po praci pride domov a spi do vecera potom vstane a caka co jej kto prichysta jest. Cez vikend nema problem prespat aj cely den nakolko jej vikendy su len o zurkach a piti. Vypije dost vela povedala by som aj viac ako chlap aj tvrde aj pivo nema s tym problem. Vyfajci skatulku denne a proste jej navyky su pre mna tak trochu mimo na babu pride mi to ako nejaky krcmovy povalac alebo take nieco. Robit sa jej velmi nechce sama povedala ze doma uprace tak raz za mesiac a tam to konci co sa tyka prac domacich. Co ju vidim ja tak vacsinu dna s cigou v ruke alebo pivkom a telefonom pokial nespi. Mne to pride take zvlastne ale druhi ju stale chvalia aka je sikovna a ked nieco nahodou poviem na nu tak som ja ta zla. Uz som si povedala ze kaslem na to teda nech si ju maju ale nakolko bude patrit cochvila do nasej rodiny celkom ma to mrzi. U nas boli zeny vzdy zvyknute robit a to aj tvrdu pracu este sme za to casto pocuvali kritiku aj tak ze ake sme lenive a pod. a zrazu na takuto nikto nic nepovie..co by ste si o tom mysleli? Mam naozaj taky zly pohlad len ja na nu alebo mam pocit ze vela mladych ludi dnes takto funguje a pre mna je to divne az nepredstavitelne..

Strana
z8
karolinakr
8. sep 2021

@anja27 no tak nanosiť si hentaku švagrinu do domu neni žiadne terno, že či to ovplyvni niekoho život, minimalne jej brata a deti ktore budu mať tak aspoň dalšich 4 ludi, plus rodičov, čo budu musieť oči zažmúriť pri každej oslave, a možno aj domov niekedy chodiť pomahať, ked švagrina nebude stíhať a brat nebude pratať, rodičia na stare kolena chodiť robiť chuvu, tu nikto nechape, že zavesiť si na krk slabý článok oslabí celú reťaz, akurát, že švagrina neni slaba, lebo je chora, alebo psychicky znevyhodnena, ale vlastnou lenivostou. Zatiaľ každého presvedčial aka je strašne šikovná, to je jej plus, že hovno vie predať ako cukrik, no celeho brata domacnoť upadne tým pádom, ale ako som povedala kto si ako ustelie tak bude spať, a nie plakať nad rozliatym mliekom

anja27
autor
8. sep 2021

@lusyyy36 tak to neviem ale neviem ci si to sem mala pisat teraz ti tu nalozia preco susedu ohovaras. A takyto zvitony styl je dnes normalny. Ano nech si robi kto chce co chce ale udivuje ma ze pre zeny co maju aj deti je toto uzivanie si zivota :D 100 ludi 100 chuti

kvetinka75
8. sep 2021

@anja27 😂, ty si dobre mimo. Musíš mať veľmi nešťastný život

anja27
autor
8. sep 2021

@kvetinka75 jasne placem od rana do vecera od zufalstva :D lebo kvetinka napisala :D

anja27
autor
8. sep 2021

@karolinakr ja to velmi dobre chapem ze do buducna to ovplyvni celu rodinu a nic nespravim. este aby nechodili mame vyplakavat a pozadovat nieco. ale ja mam byt ticho lebo sa ma to netyka ani pri najmensom :D zato oni by sa tu za nu mnohe asi aj pobili. takze mi z toho vychadza ze funguju alebo by chceli rovnako a uraza ich to ze niekomu sa taky styl zivota proste nelubi co uz noo 🙂 no je to bestialne nieco co som si to dovolila naozaj

moonlight1210
8. sep 2021

@anja27 pozri, ak je svagrina leniva, ale vie sa predat ako velmi sikovna, tak jedine, co mozes urobit, je postavit medzi svoju rodinu a ju barieru.

Teda mat po ruke vzdy vysvetlenie, preco nepojdes za nu robit jej robotu.
Trebars pri prerabani bytu/domu. Raz mozes skusit, co to urobi a uvidis. Vopred sa slub len na dve hodiny a podla toho, ako sa ona sama bude snazit, ich dodrz alebo ostan dlhsie.
Mozno zistis, ze si vie i zastat kus prace, ked treba a zmenis na nu nazor.
Alebo si ho potvrdis, a vtedy bez urazenia druhej strany po slubenych dvoch hodinach vycuvas. A viac pomahat nepojdes.

Cim si usetris kopec nervov a zlych pocitov. A nedovolis, aby sa tvoja rodina zapriahala do zachrany svagrinej pred jej pohodlnostou.
Mozes sa tak stat i priklafom pre zvysok rodiny, ktora si povie, ze ked ty nemusis, nemusia ani oni.

karolinakr
8. sep 2021
matkamirko
Autor odpoveď zmazal
anja27
autor
8. sep 2021

@moonlight1210 nechcem stavat ziadnu barieru pokial bude ona oblubena a budu ju hyckat nespravim s tym nic mozu to robit kludne nie som proti ale bojim sa ze bude zneuzivat dobracku povahu mojej mamy. ja viem ze s tym nic nespravim ale stvalo by ma to. Lebo mama vsetko co ma teraz si odmakala sama. Presne rovnaky scenar sa stal u jej rodicov. jej brat si nasiel taku manekynku ktora od roboty ruky prec a jej rodicov vyuzivala na vsetky strany ano bola to ich chyba ale nikto na nu nemohol ani slovko povedat nic. Moja mama uz pre nich akoby ani dcera nebola dali prednost neveste ktora im to tak ,,pekne" na starobu oplatila ze hruza ale to uz sa tejto temy netyka. Len som tym chcela povedat ze take veci sa stavaju a vo vela rodinach a cloveku sa na to nedobre pozera veru., Ja som mame pomoc nikdy neodmietla ani to neplanujem ale takisto ako pises nebudem makat a pomahat a ona pride bez zasluhy a este zlizne vsetku smotanu. Ked tak rovnym dielom pre mna za mna nech si to aj brat za nu odmaka ale neuznavam ten vzorec ze v rodine jedno dieta ma len robit a druhe iba brat..nerobi to vobec dobrotu

anja27
autor
8. sep 2021

@matkamirko a preco myslis ze by som mala menit zivot ked zijem tak ako mi to vyhovuje? Opisala som to coho sa bojim vid vyssie lebo sme to zazili v rodine nie je to nic co by sa nedialo bezne v rodinach..a druha otazka preco si myslis ze ju nicim teda tu moju buducu svagrinu?

elementissa
8. sep 2021

Nečítala som diskusiu, je tu príliš veľa strán. Ale odpoviem na pôvodný príspevok- zi a nechaj žiť. Snáď ju ty nezivis, neplatis jej nájom/hypotéku, nenosis nákupy, či? A keď ti tak vadí, radšej to povedz jej, neohovaraj pred celým svetom. Tak žije inak ako ty. A čo teraz

anja27
autor
8. sep 2021

@matkamirko a nesudim ju ze nie je akcna ak to vyznelo inak pardon ale hlavne co ma zaraza na nej je ten alkohol ale keby sme to vytesnili tak napr to s tym spanim lezanim v posteli. Predstav si situaciu ze pridu s bratom k mojej mame cez vikend kde som aj ja a vidim to na vlastne oci. Mama samozrejme navari viac sem tam ked nas chce pozvat na obed on pride naberie jej a zanesie jej zatial co lezi v posteli ani nepride ku stolu sa najest a ani tanier z izby neodnesie. Stale lezi v posteli potom ide von zapali si a ide do postele. No mne take chovanie pride divne proste

janetinka27
8. sep 2021

@anja27 no uz asi pomoze iba, ak sa zatnete a zrusite sluzbu mamahotel. jasne, ze navstevu je slusne pohostit, ale kym brat hosti z vasho, tak nema problem a je zalaskovany. nech skusi priatelku krmit sam a hned sa zbada a zacne mat na nu aj naroky.

anja27
autor
8. sep 2021

@janetinka27 jedine riesenie zeby zili sami spolu inak to nevidim

matkamirko
Autor odpoveď zmazal
janetinka27
8. sep 2021

@anja27 spoluzitie urcite vztah preveri 🙂 a ty nebudes za bestiu 😂

karolinakr
8. sep 2021

@anja27 To je sen každej svokry mať takú nevestu...a z teba tu urobia žiarlivú beštiu,teraz sa fakt musím smiať, ako včera na tom prispevku, sused nam prehadzuje exkrementy, a neni ona ta tvoja švagrina invalid, nema ZTP, ked jej musí brať rezeň nosiť do postele? To sú aké služby VIP, ani v 5* hoteli také nenájde, ako vorvaň an súši

sticker
anja27
autor
8. sep 2021

@karolinakr a vies co dopriala by som kazdej jednej z tych co sa tu do mna pustili aby taku nevestu alebo zatka raz dostali a pozrela by som si ako by nepovedali nikdy nic. Neverim ze tie zeny sa riadia tym co tu pisu ze sa do nikoho v zivote nezastareli to mozu jedine len napisat.

kvetinka75
8. sep 2021

@anja27 mne je úplne jedno akého zaťa budem mať. Bude s ním žiť moja dcéra a tým to pre mňa hasne. Co si vyberie, to bude mať. Prečo by som mala riešiť akého zaťka budem mať? Ja si budem žiť svoj život a oni svoj. Keď budú vylihovať od rána do večera a nič nerobiť, nech vylihujú.

anja27
autor
8. sep 2021

@kvetinka75 aj keby tvoju dceru bil ci tyral alebo by s nim nebola stastna podvadzal ju atd je to sice stale jej vec ale neverim zeby ti to bolo jedno. To musis uznat. Lebo je to predsa tvoja dcera a urcite by ta to trapilo minimalne

kvetinka75
8. sep 2021

@anja27 teraz sa bavíme o tom aká je tvoja budúca švagrina. Čo týra niekoho? Nechaj ju žiť. Neviem čo sem pletieš takéto nezmysly

ayanamirei
8. sep 2021

@anja27 mas uplne zle nastavene priority a preto mas nutnu potrebu sa miesat tak, kde ta nik neziada. Zaklad je, aby bol clovek stastny - ak moj syn bude stastny aj hned s takouto party slecnou a bude mu robit dobre ju obskakovat,tak prosim.
A ano , aj ja mam pravdaze o svoje deti zaujem a nebolo by mi jedno, keby sa nieco zle v buducnosti vo vztahu dialo, ale problemy sa riesia, KED ta dotknuta osoba poziada o radu a pomoc! Nie, ze sa ako vegeta miesas so vsetkeho.

anja27
autor
8. sep 2021

@kvetinka75 dobre uz daj pokoj radsej ach

kvetinka75
8. sep 2021

@anja27 ty daj pokoj, 😂

anja27
autor
8. sep 2021

@ayanamirei vas tu klonuju ci co? co maju moje priority o ktorych vies velke nic s touto temou? a ty sa nemiesas teraz do mna nahodou? ja som bestia ale vy ste neskutocne zabrzdene asi ked nechapete ze uz o vase pseudorady nestojim v tejto debate alebo sa nudite velmi ze mate potrebu stale pisat sem? boze boze

jasla
13. feb 2024

Vidim ze stara diskusia. Ale autorka mi pripomina moju svagrinu. Ta tiez nevedela a doteraz nevie prekusnut, ze si ma svokra oblubila. Preto mi hadzala celych 21 rokov polena pod nohy, ohovara ma doteraz kde moze. Moja svokra je uz neboha a vsetky problemy, ktore sme medzi sebou mali, boli sposobene len tym, ze moju svokru svagrina huckala stale proti mne. Nemala som zlu svokru, mam zlu a zakernu svagrinu, ktora mi zavidi aj to, ze pekne zijem so svojim muzom,jej bratom. Ona je rozvedena. Pointa a vrchol vsetkeho bolo, ked mi svokra povedala, ze ma ma radsej ako svoju dceru😀😀😀keby to svagrina vedela, ani by svojej mame viac nesla na hrob. Preto som jej to nepovedala, nie som zmija ako ona. Ale je to pre mna take velke zadostucinenie za to zlo, ktore robi.

Strana
z8