Čo si myslíte o tejto situácii?
Baby, viem, ze mojmu prispevku je tazke uverit, ale prisaham, ze nie je vymysleny a chcem pocut vas nazor. Pred dvoma rokmi som prechadzala velkou manzelskou krizou. V tom case, som si na pokeci pisala s vdovcom, ktory mal tri deti. Ja sama mam 4 deti a proste sa mi to videlo dost tazke, aby som mala taky vztah, tak som to po case vzdala a prestala som sa mu ozyvat. Nas vztah s manzelom sa nejako urovnal a kupili sme si kocura. Po roku a pol som zacala mat problemy s dychanim a strasne problemy s nosom a kychanim a alergiou a aj moj syn. Spravili nam krvne testy a zistili, ze mame alergiu na macky, konkretne na srst. Este som to skusala cca pol roka, ale neslo to, tak som napisala inzerat, ze darujem kocura. Ozval sa mi jeden muz, ze ma deti a chce kocurika. Kedze nas kocur bol svojska a samotarska povaha, odmietla som mu kocura darovat. Lenze ten muz sa nedal a napisal zas a zas, ze ma zaujem. Medzitym som mala sen, ze nejaky muz, je moj partner, nie som zbesilo donho zalubena, ale proste je velmi dobry, pokojny a tolerantny a zvoni mi mobil. Moj muz ho dvihne a ozve sa hlas muzsky, ze chce nasho kocura. Ja kricim, nie , nedavaj mu ho a on, ze ano, ved mu ho daj a ja ze oki,tak dobre...o par dni sa mi zas ozval ten muz, co predtym, ze ci este mam kocurika. Povedala som si, ze do kelu s tebou ber si ho a povedala som mu, ze oki, ale ja nie som doma, ze je doma len teta, nech ide, ze mu ho da. On siel, ona mu ho dala...vecer som si sadla za pc a zapla som si azet...ozval sa mi muz...vdovec.. ten spred dvoch rokov, uz som nanho zabudla, ze daj mi svoje foto. Ja mam v albume foto svoje, deti aj kocura...a on mi napisal, ze pre Boha, ved ja mam tvojho kocura, lebo v tom inzerate som mala tiez tu istu foto..ja to nechapem, myslite si, ze to je nahoda? Ze to je osud? Je to vobec mozne? Co by ste robili vy na mojom mieste?
no pravu velku lasku plnu vasne a chemie som zazila so svojim manzelom, s ktorym sa rozvadzam, v tom sne som tu vasen necitila a toto som si velmi intenzivne uvedomovala, ze tam nie je, ale uvedomovala som si iny pocit, ze ten muz je velmi pokojny a dobry clovek a ze sa pri nom citim velmi prijemne a isto. Tazko povedat, ci by to na dobry zivot stacilo, ale zas mat vasen bez istoty, tiez nestaci., to som zistila v tomto svojom terajsom manzelstve, chybala v nom dovera a istoty.
@tiwyna ak na osud a podobné "náhody" veríš, tak áno, znamená to niečo - možno niečo dobré, možno niečo zlé. Ak na osud neveríš, tak to neznamená absolútne nič - možno píše každej, možno nie, možno si ťa pamätá a len na teba niečo hrá, možno to myslí vážne. Nič s tým nerob, nerieš to, nechaj to len tak plávať, čas to vyrieši za teba.
myslim ze osud a ten muz sa ti pletie do zivota tak asi daj sancu tomu
@tiwyna pokec je velmi zaludny a cez pismenka je kazdy muz idealny.pisanie ma svoje caro,viem o com hovorim.no realita je casto ina a treba byt opatrny.byvaleho som spoznala cez pokec a aj ked som sa velmi branila vztahu,nakoniec ma ocaril.bezhlavo som mu verila a po dvoch rokoch chodenia som zistila,ze je obycajny klamar.cely cas namotaval medove motuziky aj inym babam.on bol iniciatorom toho,ze si obaja zrusime pokec.tak sme zrusili a vytvoril si tajny nick... po tejto skusenosti hovorim,ze chlap z chatu uz nikdy viac,aj keby bol posledny na svete.neverim nikomu,iba seba 😀 ale priala by som ti,aby si mala stastie a dobru skusenost.darmo ti tu budeme radit,ked ty citis nieco ine a taha ta k nemu

@tiwyna tak by som asi uvažovala, aký bol v tom sne pocit z toho muža? Atmosféra. Píšeš, že v tom sne vnímaš, ako nie si do toho muža zamilovaná, ale je proste príjemné byť po jeho boku...len či to stačí? Sen môže upozorňovať práve na to, že dôjde k takejto zaujímavej zhode okolností a budeš mať tendencie si to takto vysvetľovať...ale asi to nebude pravá veľká láska?? A existuje vôbec niečo také? Nekončí každý vášnivý vzťah nakoniec buď rozchodom, alebo prechodom do pokojného, tolerantného, láskavého spolužitia? No, otázok jeden kopec 🙂