Čo mi napísal muž na zoznamke
Ahoj ... , vieš ja som z tvojho profilu vyčítal, že hľadáš vzťah. Ja nie, ja ho mám a celkom v pohode. Ide mi len o sex. Chýba mi vášeň a iskra. Mám pocit, že je to len o potrebe splniť si manželské povinnosti. Chýba mi to zvádzanie .Preto ťa nechcem nejakým spôsobom zdržiavať. Prepáč. (muž, S, Galanta).
@anonym_autor celkom priamy a úprimný.To sa často nevidí, váž si to.Aspoň dopredu vieš ,že nemusíš s ním strácať ani minútu. Prečo to riešiš tu? Či máš štátny sviatok, lebo si ťa na zoznamke niekto všimol a keď neprší , aspoň kvapká ?
Keby sa dalo, tam tu aj jeho fotku.
Keby sa dalo, tam tu aj jeho fotku.
@anonym_autor Trpíš ešte nejakou ďalšou psych.poruchou okrem tohto?
Aspoň ta neoblboval rečami, že nemá nikoho alebo, že má ale si nerozumejú.Rovno napísal,ze o co mu ide
Aspoň ta neoblboval rečami, že nemá nikoho alebo, že má ale si nerozumejú.Rovno napísal,ze o co mu ide
@anonym_8ec256 počkaj, daj tomu pár minút...
@anonym_8ec256 počkaj, daj tomu pár minút...
@anonym_autor Mám dlhé vedenie?
Aspoň chlapi vidíte -zadaní, či nezadaní , ako ĺahko sa môže stať, že vaša identita s fotkou a súkromím môže byť ĺahko poprepieraná na ženskom fóre. Stačí mať šťastie na takúto zrelú osobnosť.😂
Dzizas, toto mi pride ako ten vtip s krtkom a lopatičkou.
Ale v praxi. 😂😂😂😂
A od diskusie ocakavas co? Nie je okej, co robi, ale aspon ti to napisal priamo
asi si na zoznamke nova vsak? toto vyzera na pokec... zvykaj si
@anonym_autor Ked som este bola single a na zoznamkach a prisli mi taketo spravy, vzdy som to screenshotla a preposlala manzelke bez dalsieho komentara. Vtedy sa to dalo lahko dohladat, ludia si svoje polovicky davali na verejny facebook.
Nelutujem, urobila by som to kedykolvek znova 🤣
@anonym_autor Ked som este bola single a na zoznamkach a prisli mi taketo spravy, vzdy som to screenshotla a preposlala manzelke bez dalsieho komentara. Vtedy sa to dalo lahko dohladat, ludia si svoje polovicky davali na verejny facebook.
Nelutujem, urobila by som to kedykolvek znova 🤣
@zorienka28 a ako si prišla k ich FB?
Dal oznam, ze sa mozno chytis. Ze sa chyti aspon jedna z 20tich, ktorym take nieco napise. Mas zaujem, chces nieco take? Ak nemas, nechces, napis, nemam zaujem, zbohom. Vybavene.
@anonym_autor caka ci sa nechytis a nezaiskris. Nic viac od toho necakaj, ide rovno na vec.
@zorienka28 a ako si prišla k ich FB?
@anonym_e3600d Meno a fotka plus nejaky iny udaj napriklad mesto/praca, alebo dali sami na opytanie, alebo ma rovno oslovili na fb.
Stano podcenil situáciu. Stano netušil že natrafil na skúsenú diskutérku z MK ktorá ho poťaha blatom vo fóre na MK... jeho meno.. príspevky.. fotky.. či veľkosť 🥒.. Všetky mamičky budú Stana poznať. Inak povedané... Stano je v prdeli. 🤣 🤣
malý kreslil 😂
@anonym_autor to vyzera ako priemerny Slovak tesne pred 50tkou.

Áno.A?