Čo si myslíte o tejto sms, ktorú poslal môj manžel účtovníčtve?
Našla som manželovi SMS... Volal našej účtovníčke (externej)
Ona: som v zahraničí na dovolenke
On: len som chcel vediet co je s vami
Ona: išla som s mamou a sestrou
On: 🙂))
Akože podľa mna stačilo napísať som na dovolenke, prídem vtedy a vtedy! A on čo jej ma co písať len som chcel vedieť...
Či sa mýlim??? Je to normálna pracovná SMS???
Ďakujem za vaše názory..
@linda20111 no, tak ked to beries takto....moze byt kludne problemom vo zathu aj zena....(nech sme rovnopravni;))
@adri266 ježiši, si to pochopila úplne opačne.... ja som tým nechcela povedať nič.... ja za puritána neoznačujem nikoho 😉
ja som len konštatovala, že v spomínanej téme boli označené za puritánky, svätice a pod. pomenovania - ženy, ktoré tú neveru absolútne odmietali....
(a spomenula som to na margo toho, ako sa tu stále dokola píše, že chlapom sa nedá veriť, že vždy podvedú a pod. ...)
@sorciera24 ano moze 🙂
@zuzkaanicka volali spolu...
@emmina1978 nie, pre mna ani obed nic neznamena. asi tebe nic nehovori PRACOVNE STRETNUTIE, ktore sa bezne robi pri obede. vies kolko pracovnych stretnuti, biznisov a uzatvarani obchodou sa pri obede denne uskutocni? vidim to na vlastne oci. a cuduj sa svete, denne na taketo stretnutia chodia muzi a zeny s notbookmi, papiermi a za stolom v restike to preberaju. alebo sa pozvu na kavu.
praveze od tvojho manzela je to velmi rozumne ju pozvat na obed ked mu robi uctovnicku. je to slusne. moj mnz ma tisicky takychto stretnuti s pozvanim na obed za sebou. a nemysli si, ze iba s muzmi. mozno ze zien tam bolo viacej. ale ja to beriem ako sucast biznisu a inteligencie zo strany toho, kto na obed pozve svojho obchodneho partnera.
moj mnz chodi bezne aj na tenis s kockou, mladsou odo mna o 25 rokov a to idu nasim autom takmer 40km do tenisovej haly mimo mesta vecer . a nehysacim. keby som za vsety zeny co s nim sedia v nasom auto, alebo rokuju, sms-kuju a volaju si robila toto co ty, tak uz som na psychyatrii.
ako som pisala vcera -ked chce, tak ma podvedie hocikedy a darmo ho aj budem sledovat, priviazem ku stolu. sme dvaja dospeli ludia ,ktori isli do manzelstva dobrovolne a pokial si jeden z nich po caste niekoho najde, tak druhy mu v tom nijako nezabrani. bud sa spamata kym nie je neskoro, alebo si daju zbohom a kazdy pojde svojou cestou. nie som z tych, co by som trhala vlasy, skrabala oci sokyni. som dost hrda a sebavedoma a nikdy by som sa neznizila k takymto praktikam.
a cim viac budes snorit, stopovat a upodozrievat, tym viac ho od seba odlakas a mozno tymto iba teraz zacnu u vas problemy,ktore ste mozno doteraz nemali.
@959touareg na tvojom mieste by som sa tu tym nechvalila, pretoze nevies co tvoj manzel tam s nou robi... ked akoze hra tenis. keby ta podvadzal ako by si to zistila? myslis ze by ti to povedal do oci? alebo myslis ze on nieje taky, lebo ta miluje a nikdy by to neurobil lebo ste si kedysi pred bohom slubili vernost? lebo ho poznas niekolko rokov? su chlapi co podvadzaju a manzelky nic vobec netusia, niesu to ziadne spionky ale sebavedome zeny, ktore bohuzial slepo veria takym podvodnikom..
@emmina1978 Keby to chcel tajit, tak sa o tom telefonate nedozvies, to mi ver 😉 ... a presne, ako pise @959touareg, pracovny obed je uplne bezna vec 😉
@linda20111 verim mu . vzdy poviem, ze je dospely clovek a sam vie, co robi. a preco by som sa tym chvalila?iba pisem, ze chodi s mladou babou a ani ju nepoznam. neviem ako vyzera, kto to je. nezaujima ma. a to, ze tenis hraju viem nastopro.
sa smejem ..ze co tam s nou robi..no co asi, ked si plati nemale peniaze za ucenie tenisu tak asi hra tenis. je to jeho ucitelka tenisu,ktora ma denne 10 takych chlapov na starosti...tak co asi s tymi vsetkymi chlapmi denne robi, ze?
@959touareg ako to mozes vediet na 1OOp ked tam niesi? to si mozes iba mysliet.. ale dobre si napisala, ze ta to nezaujima.. keby ta podvadzal tak by si to nezistila, lebo to ani nechces vediet.
@emmina1978 teraz úplne vážne, ja si inak srandu z nikoho nerobím, len mám proste iný názor na zasahovanie do súkromia...
z čoho pramenia tvoje pochybnosti? spozorovala si niečo netypické v manželovom správaní? telefonuje s ňou na tajňasa? vykrúca sa, keď ho prichytíš? prečo ho vlastne podozrievaš? správa sa inak k Tebe? správa sa inak k nej? to si s inými ženami netyká?
ok, je mi jasné, že máš zrejme pochybnosti, ide len o to, či sú skutočne odôvodnené..
pre mňa tykanie, či pracovný obed alebo konkrétne takáto smska skutočne neznamená dôvod na pochybnosti.... ale to preto, že svojho muža už dlho poznám a toto u neho považujem za úplne bežné jednanie, komunikáciu so ženami.... takto môj muž jedná so ženami bežne, nič za tým nie je, len slušnosť, či kolegialita
@959touareg podla mna ma s nimi tvrdy sex....so vsetkymi 10timi...(naraz) 😀
Ja teda neviem, ake vztahy vladnu u niektorych v praci, ale ja idem na obed s ktorymkolvek kolegom a nic za tym nevidim ... tykam si s tolkymi chlapmi a nikdy ma nenapadlo si mysliet, ze ma nejaky bali ... absolutne neriesim, s kym ide manzel na pracovny obed ... ked vas niekto pozve na pracovny obed, tak na co myslite? ... uz sa vidite s nim v posteli? ... alebo vas nikto este nikdy na pracovny obed nepozval? 😖
@sorciera24 😀
@linda20111 chodim na zumbu a do posilky...je tam vzdy aspon 5 chlapov....znamena to, ze podvadzam svojho muza?..... 😎 a to keby si videla s kolkymi mladymi muzmi chodim na vylety 😎 .....vies aku vypovednu hodnotu maju tieto moje slova pre teba? ziadnu...lebo do toho nevidis....(tak ako nevidis do vztahu ziadnej z nas....)....preto nech si kazdy zameta pred svojim prahom v prvom rade 😎
@sorciera24 a ja Ti neverim, Ty si isto nevernica 😅 ... ziadna zumba, isto chodis niekde poza bucky, to se rekne 😅
@zuzkaanicka za pracovnym obedom moze byt nieco ale aj nemusi..
vsetky sa tu tvarite ako by ste neveru videli len v telke a nikdy nezazili, nepodviedli, ani nikoho nepoznali co podvadza...
@sorciera24 mas pravdu nevidim medzi vas kedze sa nepozname nazivo.. mozno to bol prave tvoj manzel co platil mojej spoluziacke z vysokej skoly za sex.. tiez jej rozpraval ako sa jeho zena nezaujima o to kde je, ani raz mu nezavolala za ten cas co on s nou chodil na wellness, na vecere a na nakupy.. nehovorim o tom kolko penazi z neho vytiahla, ale ved mal dost pan podnikatel..co na tom ze doma manzelka a male dieta. im tie peniaze nechybali.
@linda20111 pravdu? realne osobne nepoznam nikoho, kto podvadza, nepodviedla som a ani nezazila.... (nevravim, ze neexistuje)....ale asi sa nachadzam v takej spolocnosti, aku si pritahujem.... 😉 a okrem toho, ostatni ma v podstate nezaujimaju, dolezite je aka som ja a moj vztah.....a ostatni nech konaju podla svojho svedomia...
@sorciera24 asi tak nejako. peniaze jej chlapi platia akoze za hodiny tenisu a kedze hala je 40 km od miesta bydliska nebude tam predsa chodit s kazdym osobitne po 2-3-och hodinach hore-dole...zoberie vsetkych naraz jednym vrzom a ma pokoj . a ma vydelano na cely tyzden. sikovne to ziena.
dotycna slecna nema este zarobene na svoje auto, takze ju vozia do tej haly vzdy niektori chlapi co ich uci hrat tenis. baba chodi na telovychovu a je v tenise profik. neskutocne ho hrava a privyraba si na skolu tym, ze uci hrat tenis deti aj dospelych. aj moju dceru ucila hrat tenis.
no ale vidis, niektore zeny tu ju uz nominuju za k...u a hned pisu bludy, ze co asi tak robi s tym mojim starym. a presne takyto typ zien potom robi chudakom muzom doma zo zivota peklo. z komara slona a z nevinneho stretnutia urobia schodzku milencov. v hlavach maju same halusky. cista diagnoza.
@sorciera24 teraz uz chapem preco mas na to taky nazor
@linda20111 vidis, teraz co si napisala...nevidis do vztahu....a aj ti garantujem, ze o tom o kom pises, nebol moj manzel...viem to naisto.....(a to ako to viem....vieme len my dvaja.......rpsote existuju veci len medzitym aprom, pre inych nepochopitelne, kedy ti dvaja vedia.....)....a btw. aj pre toto by som nechcela zbohatlickeho podnikatela 😉
@linda20111 keby mal bocne umysly, tak ten obed nezavesi manzelke na nos ... ja netvrdim, ze nevera je len v telke, osobne skusenosti s nou nemam, ale viem, ze existuje ... len napr. ta sms-ka je podla mna aj dnes uplne neskodna 😉
@linda20111 skor by som poradila tym podvadzanym, ze preco sa tak deje....vykrikuju vsade anokolo....riesia tu, vsade....a mozno keby sa starali o to, co doma maju/nemaju....by k ziadnej envere nedoslo.... a akzdemu sa deje, to co chce.....ci tomu veris, ci nie....
@959touareg to su zeny, kt. proste padol vztah.....(a mnohe vedia, ze prave kvoli nim, ale trpko a tazko to nepriznaju....)...ja to nesudim...ja to vidim....nikdy nehovorim nikdy, nebudem ich sudit....keby sa kazda starala o seba tak ako sa stara do inych.....myslim, ze hned by bolo kopu vztahov napravenych (ale to je samozrejme len moj skromny nazor...)
@linda20111 vies, keby mne zacal manzel kontrolovat sms-ky, maily, tak by ma postupne tak od seba odpudil, ze by mi vobec asi nebolo blbe ho podvadzat ... takze, ak takto zienky nedoveruju svojim chlapom a idu im doma na nervy, tak raz k tej nevere dojde ... ale mozu si za to casto same ... netvrdim, ze sa to stane kazdej, ale aj ten chlap ma len jedny nervy (a samozrejme, moze to byt aj naopak, teda, ze podozrieva chlap) 😝
@zuzkaanicka verim ze by to bolo otravne pre hocikoho..
Ahojte ja nemam teraz cas citat cele,citala som len prvu stranu,ale podla mna sa to zacina prave takto...naco jej pise a naco on chce nieco vedeit o uctovnicke???naco????nechapem..
@zuzkaanicka presne tak. pracovny obed je v dnesnej dobe samozrejmostou. tam sa ovela lepsie uzatvaraju obchody, preberaju rozne veci ohladne prace. je tam ovela viac uvolnenejsia atmosfera, ako v kancelarii keby sa to riesilo. tam je to take upate, neosobne.
ja si myslim, ze emminin1978 manzel sa zachoval seriozne, ked uctovnicku pozval na obed. chce s nou nieco prebrat, mozno sa jej chce tymto gestom iba podakovat za jej pracu...normalna vec.
treba sa spýtať manžela, že čo to má znamenať...ale ťažšie sa bude potom vysvetľovať, prečo si mu čítala jeho sms...

@sorciera24 to bolo vseobecne, ked sa vymeni chlap tak bude po probleme 🙂 - ale to nehovorim teraz o manzelovi zakladatelky temy, ale vseobecne. Niekedy sa stane ze je taky uz od zaciatku len to vie dobre zakryvat a niekedy sa to vyvinie casom...