icon

Čo si myslíte o tejto sms, ktorú poslal môj manžel účtovníčtve?

emmina1978
17. nov 2013

Našla som manželovi SMS... Volal našej účtovníčke (externej)
Ona: som v zahraničí na dovolenke
On: len som chcel vediet co je s vami
Ona: išla som s mamou a sestrou
On: 🙂))
Akože podľa mna stačilo napísať som na dovolenke, prídem vtedy a vtedy! A on čo jej ma co písať len som chcel vedieť...

Či sa mýlim??? Je to normálna pracovná SMS???
Ďakujem za vaše názory..

monika91168
24. nov 2013

@emmina1978 môj názor,ide koniec roka, blížia sa daňové priznania a podnikatelia majú tiež frmol, aby mali všetko v poriadku a v tej sms- ke jej VYKAL, to netreba brať vážne, milenkám sa posielajú iné SMS-ky, mám to za sebou.Aj chovanie manžela ak by niekoho mal sa zmení, ver mi, zatiaľ zbytočné trápenie. Držím palce a prajem veľa lásky.

zuzkaanicka
24. nov 2013

@ella555 ja som tu necitala ani jeden prispevok, v ktorom by bolo napisane, ze nevera neexistuje, ale je pravda, ze som necitala uplne celu diskusiu, takze je mozne, ze som nieco prehliadla ... ja som tu niekolkokrat napisala, ze nevera existuje, ale tym, ze budem smirovat, tak si nepomozem ... to je proste samoznicujuce a k nicomu to nevedie ... keby som zila s tym, ze kazdy muz musi aspon raz podviest, tak ja by som sa nevydavala ... nevyvraciam existenciu nevery, ale pre mna to este nie je dovod, aby som svojho manzela smirovala ... ja mam svoj zivot rada a nemienim si ho nicit ... a asi je nutne dodat, ze respektujem listove tajomstvo 😉

elise
24. nov 2013

už som sa na predchádzajucich stranách vyjadrila netreba hladať problém kde nie je ak sa niekto nudi alebo má dostatok času a nevie čo by robil a bude snoriť vždy niečo vysnori podla hesla kto chce psa biť palicu si nájde. treba mať vytvorený vzťah na vzájomnej dôvere a normálnej komunikácii, neriešiť veci a problémy ktoré sa vyskytnu prchko a bezhlavo. a všetko začina v hlave myšlienkou ktoru si pritianeš (zákon príťažlivosti - ako nechcem aby mi bol neverný vesmir berie ako chcem lebo nepozná negativa, tak treba formulovať chcem aby mi bol verný aj ja chcem byť verná...a funuje to)

sms je normálne pracovná a slušne napisaná, nie je tam nič skryté. neriešte konšpiračné teorie čo by bolo keby. kto má veľa času tak vymysli hocičo ked sa nudite treba si nájsť zmysluplnu činnosť nie myslieť na blbosti a nehladať problém tam kde nie je.

sorciera24
24. nov 2013

@ella555 a aky je rozdiel medzi neverou, na ktoru prides hned a na ktoru az po roku napr.?..... tym, ze niekto smiruje mozno zisti neveru skor, ale podstata je ta ista....ze ten partner podviedol /podvadza....! to je podstata, ze nevera je.....a skor ako riesit prijdenie na nu, by sa vo vztahu malo rpacovat na tom, aby sa jej uplne predislo.....ale to sa nerobi smirovanim 😉 tym necchem povedat, ze nevera neexistuje, existuje..... ale existuju aj partnerstva, kde meisto nevera nema....a najdolezitejsie je vztah rozvijat cestou takou, aby k nej nedoslo...... a nakolko kazdy vztah je iny, tak len ti 2aja vo vztahu mozu si byt vedomi toho, co ich vztah moze dalej rozvijat a nie upadat.....

sorciera24
24. nov 2013

@elise presne tak, odkedy poznam zakon pritazlivosti, deju sa mi skvele veci (o tom to teraz nie je)...ale naozaj funguje....ak zeny halda problem (aj ked tam nie je)....sama podveddome, vlastne chce aby ju podvadzal.....a halda v mobiloch, mailoch doakzy....preco inak to robi? lebo vlastne chce prist na enveru...priam si ju pyta......a toto zelanie jej bude skor ci neskor splnene 😉 kto chce mat problemy a vidi vo vsetkom problem, tak ho mat bude...... pochopia to len ti, kt. poznaju podstatu tohto zakona....... a preto vam vsetkym prajem krasnu nedelu.....ja ju budem mat 😵

ella555
24. nov 2013

@zuzkaanicka Pokial viem pisala som o dojme a o dojmoch si zacala ty, nepisala som o tom co kto pisal. A k listovemu tajomstvu, precitat si otvoreny list s vedomim manzela nie je ziadne porusenie listoveho tajomstva. Ak manzelom nevadi, ze si vzajomne chodia do mobilov, ci citaju spravy, je to len ich vec a nie je to ziadne porusenie listoveho tajomstva.

ella555
24. nov 2013

@sorciera24 Pozri, je som len napisala, ze som nikdy nechapala pribehy, kde zeny vyplakavali, ze 20 rokov ziju s manzelom a on ich z toho 7 podvadza, alebo, ze su 7 rokov spolu a on ju 2 podvadza, alebo som nechapala, ze su chlapi, kt. v pohode podvadzaju manzelky a nemaju z toho doma ziadne problemy. Aj vdaku tu zverejnenym nazorom som pochopila, preco je to mozne. Neukazujem tu na nikoho, netvrdim, ze niekomu je manzel neverny a netvrdim, ze neexistuju aj verni muzi, urcite existuju.

cecil36
24. nov 2013

@sorciera24 presne toto som sa pytala par stran dozadu a dostala som odpoved v zmysle, ze ak na neveru pride zena skor, milenka nemusi zaklopat u nej s deckom na rukach. Tos logika nepusti 😀 😀 😀

ella555
24. nov 2013

@cecil36 Znacne si to vysvetlenie skaratila, asi sa ti to tak hodilo. Ale ver, ci nie aj take sa stava, existuju nemanzelske deti zenatych muzov, kt. manzelky nic netusia.

zuzkaanicka
24. nov 2013

@ella555 tak inak ... cim mas ten dojem podlozeny, ze tu niekto popiera existenciu nevery? ... lebo ja ten dojem, ze niektore si myslia, ze muz isto podvedie, mam podlozeny tym, ze tu neustale niektore vypisuju, ze je potrebne kontrolovat, lebo ak nebudu, tak neskoro na to pridu a viacere tu mna a dalsie baby oznacili za naivky, lebo nesmirujeme a teda vlastne na tu neveru neprideme.
Takze, preto sa pytam, kde bol prispevok, ktory neveru popieral, resp. napis z coho vznikol ten Tvoj dojem 😉

cecil36
24. nov 2013

@ella555 znamy podvadza zenu vyse 9 rokov a ona to ani len netusi. Vies preco? Lebo on je excelentny herec (sa cudujem, ze este nedostal oscara). Korculuje medzi manzelkou a milenkou tak, ze obe mu to zeru aj s navijakom. Obcas mal naozaj na male, ze to praskne, ale vzdy nejakou nahodou z toho vykorculoval. A predstav si, ze manzelka mu mobil aj PC kontroluje (ona robi v IT 😀 ) a nezistila nic.

cecil36
24. nov 2013

@ella555 skratila som to preto, ze sa mi nechcelo to cele vypisovat. Ano, aj nemanzelske deti su a pokojne mozu vzniknut po jednom neviazanom sexe na vianocnej party v praci a pred ani po ziadne indicie na neveru neboli. Takze zabranit sa tomu smirovanim urcite neda, kto chce podvedie, kto je debil aj decko si spravi. Poznam chlapa, co chodil na sluzobky a stihol tak porobit tri deti, zena to zistila az vtedy, ked ho jedna z mileniek dala na sud pre vyzivne a postarka bola rychlejsia ako pan domaci. Zas ziadne indicie, iba trocha hereckeho talentu.

romana19
24. nov 2013

@cecil36 Na príbehoch takého charakteru sa mi najviac páči, že všetci to vedia, len Ona nie. A deväť rokov je dlhá doba. 😉 😉

michaelka5
24. nov 2013

keby s nou nieco mal alebo ma...tak jej asi tyka nie?

cecil36
24. nov 2013

@romana19 ja nie som s manzelkou kamoska ani rodina, takze urcite jej klopat na dvere s touto infoskou nebudem 😀

romana19
24. nov 2013

@cecil36 Tak som to ani nemyslela, čo má kto doma v réžii je jeho vec. Tieto trojuholníky nech si riešia zúčastnení.

adri266
24. nov 2013

@ella555 myslim, ze co sa Ti baby snazia povedat je, ze co oci nevidia, to srdce neboli.
Ak nebudu hladat dokazy o nevere a tym padom o nej nevedia, mozu dalej zit svoj krasny a dokonaly zivot

zuzkaanicka
24. nov 2013

@adri266 zvycajne s Tebou suhlasim, ale teraz nie ... to, ze nebudeme smirovat, to nie je preto, aby sme nic nevedeli ... len nevidim dovod hrat sa na policajta a citat manzelovi sms-ky, e-maily, ale kto sa chce trapit, tak nech sliedi 😉 ... myslis, ze neveru odhali iba stihacka? ... keby som chcela byt neverna, tak si zaobstaram mobil, o ktorom manzel nebude mat ani tusenie 😝

zuzkaanicka
24. nov 2013

A teraz som isto nahlodala niekoho a zacne zistovat, kolko ma jeho manzel mobilov 😝 ... ani domov by som ten mobil nenosila, takze treba hladat vsade 😉

cecil36
24. nov 2013

@adri266 to nie je o dokonalom svete, to je o tom, ze riesit problem ked je, nie ked by potencionalne mohol byt (lebo uprimne chlap na 24 hodin/7 dni v tyzdni moznost podviest). Moja kamoska, krasna baba, si od seba tym, ze robila stihacku odplasila uz tretieho vazneho frajera. Ani jeden ten tlak po case nezvladol.

cecil36
24. nov 2013

@zuzkaanicka 😀 😀 😀 sak toto, kto chce sposob si najde (druhy mobil o ktorom zena nevie, pracovny PC, PC u kamosa, zvezenie stoparky, pozvanie peknej baby na kavu ked je sam v meste, kolegyna, susedka, pocas pracovnych stretnuti ked ide ku klientovi..... tych moznosti a kombinacii je tak strasne vela, ze aj najlepsi detektiv sa obcas zapoti 😀 ) A teda zakradat sa za poulicnu lampu a smirovat ci nahodou....
Jaaaj baby, keby ste vedeli ako sa vselijako da skryvat nevera a aj paparazzi maju neraz problem ju odhlait a zdokumentovat, aj ked je verejnym tajomstvom 😀

maminuska
24. nov 2013

ja mám teraz pred sebou mobil manžela ktorý sa sprchuje, heslo od neho viem . Pozrieť , nepozrieť ? 😀 kašlem ja na to , idem varit a potom s malou do divadielka a odtiaľ na plavku.

zuzkaanicka
24. nov 2013

A uz len dodam-som naivna, navyse blond ... chlapi su prefikanejsi, takze stihacky-hor sa do prace 😝

ella555
24. nov 2013

@cecil36 Ale ved o tom to je, ja si to neviem predstavit, ze manzel mi niekolko rokov zahyba a ja to nezistim, to miesto prace chodit k milenke? Neviem, ja poznam svojho manzela, zijeme spolu, viem aky je, ako sa chova, co je normalne a co nie je, netaji mi kam chodi, a vlastne on ani nikam velmi nechodi,nepotrebovala som jeho mobil ci PC,aby som zistila, ze sa nieco deje. Mne jednoducho z toho vychadza, ze bud tie zeny su extremne naivne, vobec sa nezaujimaju co ich manzel robi, resp. ze si vlastne kazdy z nich zije svoj zivot, alebo to tusia, len ignoruju a dokazy radsej nehladaju, aby nemuseli nic riesit.

zuzkaanicka
24. nov 2013

@ella555 este taky (podla mna) pekny priklad ... najma pre tie, ktore smiruju preventivne ... prevencia je pri zdravi velmi dolezita, ale ak sa bojim, aby som nedostala napr. chripku, tak nebudem chodit kazdy den k lekarke, aby ma skontrolovala, ci tu chripku uz mam ... budem sa dopovat vitaminmi a uzivat cerstvy vzduch ... takze aj v manzelstve netreba smirovat, ale treba cerstvost a vitaminy do vztahu ... smirovanie v tomto nepomoze ... a samozrejme, aj ten, co sa dopuje vitaminmi, niekedy chripku dostane ... takze ani toto nie je zaruka, ale pokial bude preventivne chodit k lekarke, aby zistila, ci uz tu chripku ma, tak mu to isto nepomoze, navyse tam este moze nieco dalsie chytit 😝

sorciera24
24. nov 2013

@ella555 ty si to nepochopila!....ved tak isto sa spravame....ze vieme o tom druhom, co robi, kde je (to je zaujimanie sa o seba)...nie, ze ked je v sprche, tak mu hned idem citat mobil..... je fakt, ze keby som asi amla nejakeho zbohatlickeho paka zazobaneho, tak je ajsne, ze po takom pipky idu....nastastie takeho nemam, ani nechcem.....presne ako pises, moj muz vlastne nikam nechodi, chodi do prace (ale je v takej praci, ze si to tu mnohe envedia ani predstavit, ze blinka pomaly aj ekd ide na WC....vsade ich sleduju...proste to by ste museli zazit...)....potom ide hned domov a vacsinu sa hra s malym (ano, aj taky su, co sa detom venuju furt...)....oujeee, teraz siel vysavat auto...pockajte, kuknem z okna, ci ho tam nejaka pipka neobraba 😀 😎 cize keby sa nieco dialo, nepotrebujem to sliedit cez mobil a mail....ale nas vztah by mi to povedal..... ono tazko vysvetlovat niekomu, kto ma diametralne odlisny vztah......preto nech si kazdy hladi do svojho.....a ak tie zeny maju pocit, ze im ho enjaka moze ulovit (resp. skor, ze maju muza,pre kt. je lahke povolit)...tak asi tam cosi v tom vztahu bude a nech si ho aj smiruju....ale to im nepomoze....keby boli ancistom...tak to nerobia (moj nazor)

zuzkaanicka
24. nov 2013

@sorciera24 ja myslim, ze kto nepochopi ten moj predosly priklad, tak s nim je uz debata zbytocna 😉

ella555
24. nov 2013

@zuzkaanicka No tak na to ti ja mozem napisat, ze ked mas pocit vaznej choroby, tak k tej lekarke zajdes a snazis sa vyliecit aj atb a nie len vitaminmi. Ide o to neodsudzovat niekoho, kto strati v manzelstve doveru a chce najst pravdu, aj za cenu smirovania, lebo je to jedina cesta ako sa k tej pravde dopracuje. Samozrejme, ze to neplati na prehnanych ziarlivcov a take su aj zeny aj muzi, co kontrolu, preveruju, sleduju, ale to uz je choraba a patri to inam.

zuzkaanicka
24. nov 2013

@ella555 pisala som o preventivnom smirovani 😉

sorciera24
24. nov 2013

@ella555 kto strati v manzelstve doveru, tomu uz nic nepomoze...o com je take manzelstvo...podla mna v takom manzelstve evidentne nieco enfunguje...a dorazi sa to len tou moznou neverou (mozno pre niekoho len vychodisko)