Čo si myslíte o tejto sms, ktorú poslal môj manžel účtovníčtve?
Našla som manželovi SMS... Volal našej účtovníčke (externej)
Ona: som v zahraničí na dovolenke
On: len som chcel vediet co je s vami
Ona: išla som s mamou a sestrou
On: 🙂))
Akože podľa mna stačilo napísať som na dovolenke, prídem vtedy a vtedy! A on čo jej ma co písať len som chcel vedieť...
Či sa mýlim??? Je to normálna pracovná SMS???
Ďakujem za vaše názory..
@moonlight1210 Pravda je, ale ja osobne by som tu niaku sms nerozoberala, pretože tu dochádza k stavaniu sa koníkovských názorov na zadné a asi som sa riadila "vyčkaj času ako hus klasu" 😉
Ved z tej sms sa dá napísať trojdielny román.
@zita19 no ved ano.Pridem domov prv ako mam a doma zena s cudzím chlapom🙂to nee...A Plzak radi v takejto situacii si pozicat prachy od toho chlapa🙂To sa potom tazko vymaha naspat🙂
@cecil36 len Ta doplnim:
Pozor mile stihacky. Kontakty a komunikacie mozu byt v mobile ulozene na SIM karte aj v pamati telefonu. Nastudujte si pristup na obidve uloziska.
Dalsie upozornenie. Manzel nemusi mat dva mobily, jeden pre manzelku, druhy pre milenku. Mozee mat dve SIM karty a moze ich operativne menit. SIM karta sa lepsie schovava, dokonca moze byt tzv. kreditova, t.j. nechodia od nej vypisy ani faktury. Daju sa nabijat aj cez kupon, nielen cez bankomat, takze ani vo vypise z uctu neostavaju po nej stopy.
Manzel moze pouzivat telefon kamarata (katzy kamarad rad... pozicia 😉 ) alebo vybavovat tieto veci z pevnej linky v robote a tam na vypis dosah nemate.
Moze pouzivat sluzobne PC a sluzobny mail.
Moze sa s frajerkou dohovarat aj uplne neverbylnym sposobom. Ked ma auto zaparkovane predkom ku chodniku, vzduch nie je cisty, ked predkom k ceste "stara nie je doma"...
Moze koleginu pretiahnut v rozmnozovni
Moze zajst na ukryte miestecko v lese cestou z roboty a vyhovorit sa na zapchu, ist k susede pomoct opravit vodovod...
Booooze vy sa nabehate, ked toto vsetko budete chciet ustratit. A kolko sa budete musiet dovzdelavat, lebo technika ide milovymi krokmi dopredu. Lavor je najlacnejsia a najbezpecnejsia metoda. Aj ked vysledok je rovnako televantny ako ked v stredoveku zeny podozrive z carodejnicstva inkvizitori podrobovali skuske vodou (popis skusky necham na Cecil, ma to cerstvo nastudovane, aspon si ucivo zopakuje) 😉 😉
@zuzkaanicka Cakam kedy sa v skupine Zlavy... objavi ozazka, kde su zlavy na lavory 😀 😀 😀
@ella555 to,co chlap nepovie,si zena domysli...a ak si aj chlap nic nemysli,tak si zena domysli,ze si daco chaĺap mysli🙂Plzak tvrdi-nezname jediny zpusob,jak pretnout manzelskou hadku.Nesmi se hlavne ríct-Uvar kafe,ty stara meduzo🙂Staci jenom-Uvar kafe.Punuktum:-)
@zita19 s tou rozmnozovnou si ma dostala 😅 ... tam je to obzvlast rizikove ... kopii sa da vyrobit hodne a ak sa tak zacnu vyrabat deti, toz to bude manzelka bulvy vyvalovat 😀
@bielytesak Podľa mna existuju rovnako podozrievaví muži ako ženy, aj muzi lezú do mobilov, mailov. V pohlaví to nie.
@bielytesak Ty sa to dobre bavis vsak. Keby sa tu viac chlapov objavovalo (teda okrem prevenara, ten ani chlap nemoze byt...) bola by to ina zabava. Inac rada Ta ru stretam. Zakazdym taaak prilkincujes. 😉 😉
Mate doma lavor? Niektore stihacky by Ta s nim utlkli, na babskom fore tu frajerky nahanas!!!!
@zita19 noo ak ma auto ten chlap,tak je to jednoduche.Povie-idem do servisu.za hodku je naspat,v aute urobi svoju robotu s frajerkou,cestou kupi zene kvety a doma zena stastna,perf.manzelstvo..a zasadne uklada frajer.cislo pod muzskym menom/majster,servis,atd🙂/a ma pripadne nejaku sunku mobil,viac simiek atd..v dome ma plosticu na odpocuvanie zeninych telefonatov a tak🙂
@bielytesak Do servisu, co? 😅
@zita19 A akou metódou kontrolujú muži neverné ženy? Neviete náhodou?
@bielytesak
@juliana77 Citujem TA: Samozrejme, že to akceptujem, nemám tam žiadne tajné vykecávačky s kamoškami a tajné plány a ak by som si vypisovala s potenciálnym "milencom" budem mať toľko úcty k manželovi, že si tie sms budem hned mazať a ak môj "potenciálny milenec" bude vedieť, že som vo vzťahu, tak ma nebude v súkromí ako niaky dement obťažovať nedočkavými sms.
Mojej znamej sa stalo to, ze jej zazvonil mobil, volal jej manzel, ona zdvihla, krici, halo, halo...a z mobilu pocula, ako jej milovany manzel riesi so svojou milenkou ich spolocny zivot. 😠 😠 😠 Takze niekedy aj ten dementny milenec / milenka chcu mat toho zenateho / vydatu len pre seba a robia aj takehto vecicky 🙄 🙄 🙄 , kedze ten podvadzajuci sa nie a nie rozhybat a rozhodnut, s kym vlastne chce byt...sestrina znama tiez tak zdvihla telefon a pocula tam, ako sa manzel bavi s predajcom dovoleniek o nejakej luxusnej dovolenke....tak bola cela nazhavane, nedockava, nakupila si nove plavky...no a sok, on kupil pre rodinu dovolenku do Slovinska...no a ked ho konfrontovala, zistila, ze ta druha, tysim na Malorku, bola pre milenku....LEn tak na okraj
@ella555 jasne ze to nie je v pohlavi.by som povedal,ze viac muzi maju majetnicky vztah
@ella555 Ja keby som chcela, navyrabam toooolko sledovacich metod.... A keby som chcela tak aj toooolko neodsledovatelnych metod... Ale mna sa neeechce. Ja som rada, ze je to tak ako je a nebudem si ani jednym ani druhym komplikovat zivot.
A netvrdim, ze "stihackovy syndrom" je vysadna domena zien. Poznam aj takych muzov. Jeden z takych stihackovych sedi vedla na gauci 😝 Ale uz je spacifikovany. Dalo to robotu, ale aspon sa tvari, ze nic 😀 😀 😀
@bielytesak Ozaj, nevies chlapsky ekvivalent lavorovej proby?
Ja sa zajtra nasich chlapov spytam, ale do rana nevydrzim neinformovana 😒
@zita19 nenahanam tu frajerky.len pisem,kam az to moze zajst....naco lavor?aj z klavesnice mi moze zena urobit mexicky klobuk na hlave🙂
@bielytesak No vsak verim, ze nenahanas frajerky. Ale stihacky to tak pochopia. A je im jedno, ze nemaju na Teba stihackovy certifikat z matriky 😀 😀 😀
Lepsia klavesnica ako cely notas 😀 😀
@zuzkaanicka povie doma,ze ide do servisu s autom.napr.mu zle brzdi.No a míesto toho po ceste nalozi frajerku,odboci do lesa a sup sup.a potom kupi zene kvety,ale nemusi...a co nemoze íst do servisu!sa maju pozabijat v tom aute?🙂
podla mna to nie je sms na mieste, lebo ak su na dovolenke tak druhu vetu by som urcite skombinovala inac, ako napr: kedy sa vratite, lebo potrebujem od Vas nieco....
@bielytesak Tak pridame aj kontrolu interieru auta v style CSI, mozno sa najde zabudnuta podprda. To su tie rychlovky v aute.
@ella555 Ja mam vyhodu, moj chlap je tak technicky zaostaly, ze by nenasiel nic ani v mojom, ani v sluzobnom mobile a uz vobec nie v PC.... 😀 😀 😀 Cize zlozite nevystopovatelne metody by som ani vymyslat nemusela, ale mne sa neeeechce. 😝 😝 😝 Akurat raz sa strasne urazil, ked som pol hodinu telefonovala po anglicky so svojim sefom. To sa v nom po rokoch ozval stihaci syndrom. Bol pouceny, ze ked chce vediet o com kvakam, ma sa ucit jazyky 😀 😀 😀
kľud ..je to úplne normálne a zdravý pracovný vzťah.. nestresuj dôveruj..sú to také somarinky, ktorými sa zbytočne trápiš, venuj sa mužíčkovi a rozmaznávaj ho radšej .. 🙂
@bielytesak ved ja som to dobre pochopila, som sa len smiala 😅
@emmina1978 môžeš sa na to srandovne spýtať,a potom zabudnúť,môžeš počkať na dˇaľšiu sms-ku,byť ostražitá to je na tebe,sú na to porekadlá-nerob z blchy slona,,alebo bez vetra sa ani lístie nepohne, 😉 najprv sú myšlienky potom skutok,kedˇmu veríš,nič sa nemôže stať,ale čert nikdy nespí 😕

@zita19 Ale toto už znie tiež veľmi konšpiračne.