icon

Čo si myslíte o tejto sms, ktorú poslal môj manžel účtovníčtve?

emmina1978
17. nov 2013

Našla som manželovi SMS... Volal našej účtovníčke (externej)
Ona: som v zahraničí na dovolenke
On: len som chcel vediet co je s vami
Ona: išla som s mamou a sestrou
On: 🙂))
Akože podľa mna stačilo napísať som na dovolenke, prídem vtedy a vtedy! A on čo jej ma co písať len som chcel vedieť...

Či sa mýlim??? Je to normálna pracovná SMS???
Ďakujem za vaše názory..

Strana
z31
janasa82
4. dec 2013

@emmina1978 stale nas este napinas 🙂 nevieme, ako pokracujete s manzelom, ako dopadol ten ich obed a ci si na nieco nove prisla.budeme urcite rady, ked sa s nami o to podelis a zistime teda, ktore z nas sa nemylili.pozdravujem

1bambula
10. dec 2013

@emmina1978 citala som tvoje prispevky, ja by som bola v strehu...ani nie tak na muza ,ako na uctovnicku...

sejbry
10. dec 2013

@1bambula ja tiež by som na tu účtovnícku,ona vie prečo mu napisala s kým je na dovolenke,že žiadny muž to nie je 😉

moonlight1210
10. dec 2013

Boze, ak sa bojite uctovnicky, len manzelovi opiste co by zazil keby zacal zit s vlastnou uctovnickou. Vsak pri rozchode by nezazil nahodnu danovu kontrolu ale raziu 🙂 vlastne by s nou uz musel ostat v sebaobrane aj keby nechcel. 🙂
Ako jeden vzdialeny znamy. Nasiel si taku frajerku, zena mu odisla, aj chcel zachranovat, ale frajerka ho chytila za ... sanony ... tak ostal s nou. A drzi poslusne a lutuje den ked s niu prvy raz vliezol do postele. Uz len dufa ze si ona najde ineho.

bielytesak
12. dec 2013

ufff,to ma este stale pokracovanie?Ja by som na nich nasadil sukromne ocko 🙂

ariadna22
12. dec 2013

@emmina1978
je to v pohode, mne posiela šéf pusinky. musíš si uvedomiť, že účtovníčka tvojho mužia vie o financiách tvojho muža viac ako ty a pravdepodobne aj viac ako on.

zenazaba
12. dec 2013

Šmáááriááá, to len ženské dokážu rozoberať takú debilitu na tridsiatich stranách 😀 😀 ......... toto sa určite skončí rozvodom 😀 😀

luciko
12. dec 2013

napsal co je s vami, to znamena, ze si netykaji, takze nejsou na rovine nejakych intimnosti a ten smajlik nakonec bylo jen dobre gesto. klid, nic to neznamena, nestresuj se a hlavne mu to nerikej. nechej tak, o nic nejde 🙂

luciko
12. dec 2013

a jeste jedna vec. kdyby ti byl neverny, vsechny spravy od milenek hned vymaze. jednu dobu jsem zila s kurevnikem, tak vim, o cem mluvim 🙂 takze klid, zadny stres, at ho neztratis

ultra
19. dec 2013

.....a ako to nakoniec skoncilo ????...chcelo by to vyjadrenie autorky "Na zaver"

.......to ja aby rec nestala 🙂

janinah
19. dec 2013

no čo,už sa rozviedli? 😀

katti77
19. dec 2013

@emmina1978 ja som to tu necitala, lebo mi to pride odveci... ta sms bola normalna a nic by som za tym nehladala, ak najdes osobnejsie tak potom ok...aby som ta ukludnila, ja som uctovnicka a ked s mojim klientom-tami preberame pracovne veci sem tam a hlavne po viac rokoch sa trosku aj pozname a mame ake take vedomosti o nasich rodinach tak sa opytam, alebo pokecame co a ako, a to nie sme kamarati...je to proste tak, nevidim dovod ziarlit na normalnu sms...

mamanikus
20. dec 2013

sms je v poriadku, nie je dokazom ziadne zvrhlosti ani nevery tvojho manzela 🙂 Tiez som uctovnicka a takychto sms kde ma kolegovia a kolegyne zhanaju som dostala neurekom aj so smile-ikmi 🙂 a s nikym z nich som nespala ani nic podobne 🙂 🙂 🙂 ale mam tiez peknu prihodu mojej kamaratky, kde jej muz chodil na squash s kamaratom a so slecnou u okienka ktora robila rezervacie si vykal. Bola k nemu mila tak jej dal pracovny kontakt. Ved normalna vec 🙂 ked si raz mily muzicek nevypol g-mail 🙂 a tam nenasla fotky tejto slecny s roztiahnutou .... a nahymi prsiami a tam sprava 🙂 -vidis o co si dnes prisiel.... tak len tolko k vykaniu. Tym chcem napisat ze vsetko je individualne. Neikedy je to uplne nevinne inokedy sa to zvrhne. To tu nikto z nas neporiesi, lebo zivot nevyspytatelny...

h2
20. dec 2013

To snáď nie! Tu sa ešte o tomto stááále diskutuje??? Po vyše mesiaci a na 31 stranách??? 😨 😨 😨

alvida
Autor odpoveď zmazal
Strana
z31