icon

Čo si myslíte o závislosti?

deana100
6. jan 2022

Bývalá žena robí na priek

miadi
6. jan 2022

Toto je tak abstraktna veta ako co si myslite o červenej farbe. Ak spolu nemaju deti ex manzelka nema ziadnu moc robit nieco napriek. Ak maju deti chcelo by to konkretnejsi priklad co robi “ napriek?”

deana100
autor
6. jan 2022

@miadi mne nik nezávidi ja som chcela len názor keď vám. Niekto zavidi nič viac ja nemám s nikim problém. Pekný večer

miadi
6. jan 2022

@deana100 aha teraz to dava este menej zmysel. No nevadi. Pekny vecer.

miadi
6. jan 2022

Aha uz chapem namiesto zavisti si napisala zavislosti... tak ex moze zavidiet kolko chce je to len jej problem.

thereisabear
6. jan 2022

@deana100 Zjavne závislosť škodí, keďže tento príspevok nemá vôbec zmysel.

deana100
autor
6. jan 2022

@miadi neviem čo furt riešite ja som sa len pýtala na názor čo si konkrétne muži a ženy o tom myslia nič viac pekný deň

veronikaszabova
6. jan 2022

@deana100 Miadi riesi to, ze to nema ani hlavu, ani patu --- napis to este raz a zrozumitelne ( bez chyb, s bodkami, ciarkami, atď....)
Ako chces poradit, ked pises tak chaoticky???

deana100
autor
6. jan 2022

@veronikaszabova nič konkrétne len som sa pýtala na názor. Ako to berú ženy a ako muži nič viac ja nemám problém. Pekný deň

thereisabear
6. jan 2022

@deana100 Ale nikto nechápe, na čo sa pýtaš. Na závislosť? O tom si hádam nikto nič dobré nemyslí. Treba to liečiť. Bývalá žena robí napriek? Tiež to asi nikto neschvaľuje. Len to je strašné široký pojem, každý si pod tým predstaví niečo iné.

veronikaszabova
6. jan 2022

@thereisabear zbytocne je piseme. Evidentne nevie, kde je sever...

janickacrazy
6. jan 2022

@veronikaszabova asi je závislá a došli jej drogy 😂

deana100
autor
6. jan 2022
miadi
7. jan 2022

@deana100 nic neriesim len som sa snazila pochopit co pises. Tak ako ostatne baby. Pišeš dost neartikulovane. Zavist = zla. Zavislost =este horsia. Tu mas odpoved a nabuduce nepis ked si pod vplyvom omamnych latok. Tebe to dava zmysel druhym nie.

vanda323
7. jan 2022

@deana100 Veľmi rozsiahlo by sa dalo písať, záleží aj od toho o akú závislost ide , možností je viac

deana100
autor
7. jan 2022

@miadi ja som nemyslela tak keď ti muž zavidi alebo žena to som myslela. Nie závislosť od alkoholu. Závisť druhého na moju osobu.

deana100
autor
7. jan 2022

@vanda323 závisť keď ti žena závidí to čo ona nemôže mať a ja to mam napríklad dobrého muža

vanda323
7. jan 2022

@deana100 Jaaaj moja, tak to vo svete chodí....nerieš to stávajú sa horšie veci

deana100
autor
9. jan 2022