Čo si o tom myslieť? Priateľ vypisuje iným ženám na pokeci
Ahojte. Ide o to ze mam priatela sme spolu rok a kedze viem ze chodi na pokec tak mi nechcel prezradit s kym si tam pise. Udajne len maily cital co mu tam chodia. Nemam vo zvyku kontrolovat ale dnes mi to nedalo tak som mu nazrela do posty a velmi som bola v soku ked tam napisal niekolkym babam citujem. Mas velke prsia? Alebo druha sprava: chces trt. at? 😮🤔 Domyslite si. Robil to
z nudy? Nepodviedol by ma nakolko je rodinne velmi zalozeny ale toto ma velmi prekvapilo. Vas nazor na to. Vdaka.
@majus454 Citujem: "Vraj sa nudi ak som ja v praci cely den ze to ma v ramci zabavy".... nepracuje? alebo ako je možné, že ty si v práci a on sa nudí? Keď pracuje a aj tak sa nudí, tak ho pošli ku mne, treba nám prekopať cez záhradu nový odpad, ideme prekladať potrubie....ho nuda prejde raz-dva :oDD Od malej zábavky, ideš postupne po krôčiku ďalej a ďalej...keď príde hádka alebo kríza, kde sa uchýli? ...do svojej zábavnej istoty, tipujem...je to pre vzťah vždy hrozba, upozornená si, nasleduje tvoje rozhodnutie aj s následkami.... ja takéto niečo za neveru považujem. ale každý je inak nastavený asi.
ako keby som to ja zistila že to roby môj partner tak mu od tej chvile neverim ani datum narodenia a nie že s tym prestal a neviem si predstaviť na akych ihlach musiš byť ty ked len čakaš či pisal či nepisal a ked už aj tam bol aky ma problem napisať že je zadany to je jedno čo tam piše tvoja sestra a iny tu ide o vas a ešte do toho ťahať jeho mamu to je už silna kava aspon pre mna
Bože ty si naivná ešte viac ako som si myslela. Ty toto riešiš s jeho mamou a očakávaš, že ti o ňom poviem pravdu ak ju vôbec vie? Mama bude vždy na strane dieťaťa a nikdy by ho nezradila. Tá sa len môže zasmiať a ľutovať syna. Myslím si, že to čoho sa najviac bojíš a zažila si v predchádzajúcom vzťahu sa ti deje opäť, ale nechceš tomu uveriť. Tvoj chlap nie je princ na bielom koni, a už vôbec nie rodinne založený.
@beton on pracuje robi v stavebnej firme ale nakolko caka sa na pracu pomedzi to si nasiel brigadu chodi pomahat jednemu chlapovi pri stahovani nabytku z bytov. Ale stane sa ze jeden den nemaju pracu a kedze ja robim 12stky tak on je doma sam a potom robi taketo blbosti. Mame to vysvetlene a som zvedava ci dodrzi to co povedal. Kazdopadne pridem na to keby sa to opakovalo opat a uz len tak lahko dalsiu sancu nedostane.
@macusikzv uz to, ze je tam prihlaseny uplne staci.
Ten uz suka s inymi. Je to nevybureny pubertiak, ktory nevie co chce.
madam, to ste na tom ako ja. su ludia a ludia. insie vravia, insie konaju, na hlupych druhych obracaju. ak mate chut popisat, kludne ip lebo akoby ste mli to iste ako ja.
Ja som asi stara skola, neviem kolko rokov mate obaja, ale co toto je za vztah ked si muz zo srandy vypisuje na pokeci? To takato buducnost sa ti paci? Ked da nudi daj mu nejaku pracu v domacnosti a preco ten cas na pokeci co je , netravi s tebou? To co toto uz citam na konovi ze nuz si v ramci relaxu vypisuje s inymi zo srandy alebo ktocie preco, to sa mi do hlavy nepojde uz. A este otazka ci je toto normalne. NO NIEJE!!!!!! Takemu by som zbalila igelitku a vykopala.