Čo si o tom myslieť? Priateľ vypisuje iným ženám na pokeci
Ahojte. Ide o to ze mam priatela sme spolu rok a kedze viem ze chodi na pokec tak mi nechcel prezradit s kym si tam pise. Udajne len maily cital co mu tam chodia. Nemam vo zvyku kontrolovat ale dnes mi to nedalo tak som mu nazrela do posty a velmi som bola v soku ked tam napisal niekolkym babam citujem. Mas velke prsia? Alebo druha sprava: chces trt. at? 😮🤔 Domyslite si. Robil to
z nudy? Nepodviedol by ma nakolko je rodinne velmi zalozeny ale toto ma velmi prekvapilo. Vas nazor na to. Vdaka.
@majus454 ja som zvedava ako toto bude pokračovať. Ale priklanam sa k nazoru, ze to zopakuje. Teraz mozno nie, ale casom urcite!
@catherinah ak teraz .len uz pod iným nickom..😁 dá si sakra pozor..ale keď ona bude obozretna prekukne ho..sladké reči vedia títo chlapi najlepšie..
@alilka jasne ze ho prekuknem raz ma oklamal a viem kedy klame kedy nie. Ked to slubil cakam ze to aj dodrzi vraj to neni pre neho zavislost ktorej sa by sa nevedel vzdat. U neho nejde o sladke reci a dufam v to ze co slubil aj dodrzi. A ked nie bude to mat pre neho ine nasledky a myslim ze to nechce.
@majus454 pozri..ty chces počuť len jedno..že "anooo nič zle nerobí,je to normálne že píše ženám či majú veľké kozy a či chcú trtkat"..ak ten pokec má len na maily akl ti vravel ,prečo tam na fotku?? Zadaný chlap a fotka na pokeci?bože dievča..!!! Chces mu veriť ,ver mu ale toto dobre nedopadne..!! Jeden normálny 28rocny chlap ak má vážny vzťah a uvažuje do budúcna (bývanie,svadba,deti) nepotrebuje riešiť takéto chúlostivé veci na pokeci. Len kvôli niečomu tam bol a kvôli niečomu toto písal..ale teba človek nedohovori..ty si pýtaš radu alebo názor ale stále si ideš presadiť svoj..a to je že "on by ma nepodviedol lebo je rodinne založený"..🤦🤦🤦
@majus454 jaaaj, ale ho ospravedlnuješ. Zadaný muž (vraj rodinne založený a verný ako psík) píše na pokeci iným ženám, že by ich trtkal, chváli im poprsie a prezentuje sa ako nezadaný. A to všetko vraj zo srandy. Uhm. Tak určiteeee. Veď zo srandy možno aj nejakú v budúcnosti pretiahne. On sa pri tom pobaví určite, len ty už asi nie.
@tt247 uz som pisala ze nie kazdy si musi uverejnit to ci je zadany alebo slobodny to neni o ospravedlnovani. A navyse vcera som mala moznost hovorit s jeho mamou tiez bola najskor v soku a potom mi potvrdila ze on ked je vo vztahu tak je verny iba jednej a tiez mu povedala svoje na toto ze takto sa sprava pubertiak nie dospely chlap. A tiez mi povedala nech sa nebojim ze jeho to coskoro omrzi a vraj mi veri ze mam mensie pochybnosti teraz ale ze on aj predtym co mal vztah tak nikdy nebol neverny ze to jeho byvalka si nasla druheho a vyspala sa aj s nim. A predsa jeho mama ho pozna najlepsie tak si myslim ze by to nevravela iba tak zo srandy alebo preto lebo by ho chcela obhajovat.
@majus454 prepáč ale súhlasím s dievčatami vyššie - normálne to určite nieje a ty si len veľmi naivná a zaslepena laskou 🙈🙈 ja sama seba považujem za racionálnu, neziarlivu zenu, ake keby som zistila ze niečo take robi moj muž, určite by mi nestačilo vysvetlenie "ved to len zo srandy" 🙈🙈 uz len to ze tu niekomu odpisal ci si prečítal spravy svedčí o tom ze tam sedi asi nonstop a to ze neodpisal hned nejakú uchylacinu neznamena, ze medzitým niečo take nenapisal ďalším 20tim 🙈 aj keď ťa možno doteraz nepodviedol, dam ruku do ohna za to ze to časom skúsi, už len preto ze môže, lebo ved tebe stačí povedať ze by to nikdy neurobil.. a potom tu najdeme temu "rodinne založený priateľ ma podviedol, aj ked tomu nic nenasvedcovalo.. mam mu zase verit?" Alebo niečo podobné.. dievča, otvor oči 😉
@majus454 😀 nehnevaj sa ale to uz prehanas...riesit to este s jeho mamou?? Ty proste potrebujes, aby si ho niekto zastal a povedal ti, ze sa nemusis nicoho bat, on ta lubi a je ti verny a aj bude...
Ano, su vztahy rodic-dieta, ze si hovoria "vsetko"...ale NIE vsetko-vsetko...Je uplne normalne, ba praveze az ziaduce, nehovorit vsetko svojim rodicom...a ak si myslis, ze sa syn prizna mame, ze svoje priatelky podvadza alebo ze ma nejaku "uchylku" alebo kolkokrat do tyzdna ma sex alebo masturbuje, tak si na omyle...
@majus454 Aha. Takže ty si jeho mame povedala, že tvoj priateľ vypisuje ženám, ako by si s nimi zatrtkal. Áno? A ona ti povedala, že neboj sa nič, jeho to prejde. Uhm. Zaujímavé. A jeho mama určite vie, či bol bývalej verný alebo nie. Ona je vernostná polícia a jej syn jej podáva hlásenia o stave svojho sexuálneho života. Koľko máte, prosím ťa, rokov?

@majus454 ako sa hovori doveruj ale preveruj co? my zeny mame na toto nos, intuiciu 😉