icon

Čo si obliecť na pohreb snúbenca ako budúca nevesta?

27. sep 2020

Dobrý večer.... pre pár dňami mal snubec autonehodu ktorú žiaľ neprežil.💔💔... 1.5. 2021 mala byť svadba... a
nevie mi niekto poradiť či by som si mala na pohreb ako jeho skoro manželka obliecť niečo biele ako nevesta alebo nie ... viete mi niekto pomôcť??

Strana
z2
autor
27. sep 2020

@zdena1990 ďakujeme...

jany149
27. sep 2020

Och bože....poradiť neviem.....úprimnú sústrasť a veĺa vela síl prajem...drž sa

autor
27. sep 2020

@jany149 ďakujem

andreatytler
28. sep 2020

Uprimnu sustrast! Je mi to velmi luto... taka hrozna skoda.
Oblec si to co bude pre teba najlepsie. Je dobre brat ohlad na inych ale bude to pre teba tak narocny den ze potrebujes urobit to co je dolezite pre teba. Ak citis ze by bol rad keby si prisla v bielych satach a chces to tak urobit, tak to kludne urob. Pomoze ti to sa s nim rozlucit. Alebo ak na druhej strane potrebujes nieco pohodlne a prijemne, tak kludne aj cierne nohavice a bielu alebo ciernu bluzku. Ja som tak bola na maminom pohrebe a potom som uz tie veci nikdy neobliekla a musela som ich dat prec.

alexandra2010
28. sep 2020

Uprimnu sustrast. Obliekla by som si to v com sa citim ´ako tak dobre `na zvladnutie celeho . A nie v tom co radia ini.

amelie2017
28. sep 2020

Upromnu sustrast.
Nechcem si ani predstavit, co prezivas. Ja osobne by som nedokazala ist v bielom. Dost ze by som bola zronena z jeho smrti a ta biela by mi este viac pripomenula, o co vsetko som prisla.
Prajem ti vela sil, snad casom vsetko preboli.

lussyl5
28. sep 2020

Zariaď sa ako cítiš,ak sa na biele necítiš nerob to,choď normálne v čiernej,ono je to tradícia ale aby ťa jeho alebo tvoja rodina nútila k niečomu čo ti neurobí dobre to netoleruj nikto nemá právo žiadať to od teba ani ťa k tomu nútiť.Ale ak máš pocit že presne to by ti pomohlo tak to urob.Ja osobne tieto "tradície" považujem za týranie pozostalých niečím čo robili naše babky pred 100 rokmi a vlastne ani nevedeli prečo,ale chápem že inému to možno pomôže.Ja som svojho vtedy už manžela pochovala asi pred tromi rokmi a keď si predstavím že by sme neboli ešte svoji a niekto dôjde za mnou s takým nezmyslom tak by som mu asi strelila takú že by odletel na Mars,sústreď sa hlavne sama na seba a nedaj sa ničím rozhodiť ani sa nedaj nútiť k niečomu čo nechceš.

nicollette332
28. sep 2020

zlatinko moc ma to mrzi. musi to byt nieco hrozne. obelc si normalne nieco cierne a prajem ti hlavne mnoho sil do tych najblizsich dni

miskamichalka
28. sep 2020

Ach Bože, úprimnú sústrasť. Toto je tragédia. Veľa veľa síl !!

normab
28. sep 2020

Kamaratka mala svadobne saty..ale je to na tebe, urcite to nikto riesit nebude.. este do hrobu vhadzovala zavoj.. drz sa ❤

wanda52
28. sep 2020

Úprimnú sústrasť, obleč sa, ako to cítiš, ako nevesta budeš priťahovať na seba veľa pohľadov, čo nemusí byť príjemné. .. Človek nosí smútok v srdci, nemusíš kvôli okoliu robiť niečo, s čím nie si stotožnená.. Je to tragické a v svadobných šatách by to bolo omnoho horšie..

elenatomasova
28. sep 2020

Ten chlapec z Polova bol tvoj snúbenec?

78787878
28. sep 2020

Ocitla som sa pred rokmi v rovnakej situácii. Pohreb v meste. Tiež som zvažovala čo na seba... našťastie som zvolila čiernu. Posledné čo som k tomu zážitku potrebovala, je priťahovať na mňa všetky pohľady. Čierna je dôstojná, vyhneš sa trápnosti.

dankovicova
28. sep 2020

toto mi je ľúto, ale nešla by som do bielej, u mnohých by to vyvolávalo otázky a teda to by som asi v danej situácii nezvládla, čierna je najlepšia pre takýto prípad

autor
29. sep 2020

@elenatomasova nie ... nehoda zo štvrtka rána medzi koltou a dvorami nad žitavou ...

elenatomasova
29. sep 2020

Prepáč úprimnú sústrasť, ale podobná nehoda s tragickým koncom sa stala ani neviem kde ale chlapci boli od Košíc v tom istom čase.

Strana
z2