Čo ste si nechali na pamiatku po svojich deťoch (od bábätka po predškolný vek)=šaty a pod.
Čo ste si nechali na pamiatku po svojich deťoch (od bábätka po predškolný vek)=šaty a pod.
Noznice ktorou manzel prestrihol pupocnu snuru, kosielku z krstu ako aj saticky z krstu, otlacene nozicky na platne a vsetky najkrajsie vytvory z jasliciek a zo skolky. No a par krabic na povale co s stale chystam pretriedit 😉
mam odlozenu deku ktoru mu dali v porodnici, par mini veciciek a topaniek ked bol babätko, kresby, fotky, knihu co som si pisala prve dva roky zivota, a vsetky cumliky 😀aj z retiazkou
a este tehotensky test tam u kazdeho mam. "prve potvrdenie" ich existencie na tomto svete. 🙂
@maminecka2 urob si ďalšie tajné krabičky, alebo by som si to aspoň nafotila.
@livka_ ja sa priznám, šla po po najnižšej cene.. https://www.zlavomat.sk/akcia/655268-exkluzivna... túto akciu tam majú skoro stále, A4 a 104 strán. Nie je to najvyššia kvalita, ak si zvolíte "iba" tlač, ale stále je to slušné, fotky sú čitateľné, nič sa nerozmazáva a ak si urobíš dobrý layout, tak to zošitie v strede vobec nevadi. Chápem, že svadba a pod. je o inom, tu mi šlo skôr o to, aby sa dalo dlho listovať, pozerať, spomínať, doplnila som textíky, scany kresbičiek, fotky drobností - výrobkov zo škôlky a pod. Je to skôr taký fotografický scrabbook.
Puma Ferarri capacky 😉
@waqix my sa práve sťahujeme, vypratávame všetky kúty a tiež mi to trvalo, kým som vytriedila takéto dôležité veci 🙂 Práve som našla obrázky po dcérke zo škôlky. Prezrela som si ich a dala pekne do zberu. Sú to len veci. To podstatné je inde. Veci nás zbytočne zaťažujú, rovnako ako spomienky, ktoré nie sú až tak podstatné a brzdia nás v napredovaní. Nechávam si fotky, videá..., nechala som si košieľky z krstu+ sviečky, a denníčky, kde som si zapisovala ich pokroky. Viac prvej dcérke. Pri druhom som sa bála, že začnem porovnávať, preto bolo záznamov skromnejšie a radšej som plne prežívala každý pokrok TU a TERAZ 🙂 Ostatné veci sú v kategórii- potrebujeme ich teraz k životu?(nie/áno) a podľa toho je určený ich ďalší osud 🙂
Ja som niekde citala, ze z obrazkov, ktore kreslili je fajn si nechat zaj len skvosty a take krajsie pofotit a foto dat do albumu/fotoknihy. Zaberie menej miesta a skor sa dostanes k ich pozeraniu, ako vytahovat nejaky zakladac s A3 alebo A4-kami
@montemotherone ďakujem, tvoj pohľad na vec ma zas o kus posunul, (mne to ide ako v lete na saniach, ale za posledný mesiac som spravila vo svojom zmýšľaní pokroky-čo sa týka vecí-)
Aj ostatným veľmi pekne ďakujem, ste úžasné
Reality

Odtlačky nôh a ruk, náramok z nemocnice aj s kartickou čo mali pri posteli, sono fotky, majú denníček, dudliky prvý a posledný 🙂 kresby a diplomi z kurzov čo sme chodili. A keď mali 1,5 a 3 dali sme im plátno na ktoré voľné maľovali rukami,stetcami ako chceli. To máme zavesené ako obraz z druhej strany mám datum kedy to kreslili.