icon

Čo sú to za ľudia?

25. okt 2021

Som zhnusena znechutena co dokazu niektori ludia. O to horsie ked je to rodina. Ide o makinho hrata a jeho zenu. Vztahy nikdy neboli idealne aj ked sme sa snazili oni su taki ti sebecki chamtivci. Ale necakali sme ze dokazu robit zle este aj na hrobe rodicov. Ide o rodicov mamy a jej brata. Uz to trva dlhsie ako zomrela starka a starky len nedavno. Ja viem ze uz je to prakticky jedno co tam na tom.hrobe je alebo nie ale u nas bolo vzdy tak zvykom uctit si cloveka aj po smrti. Aj na jeho sviatok napr nie len teraz..no a ide o to ze zakazdym ked sme tam nieco dali my ci uz kvietky alebo kahancek a nedavame tam ani vela zeby zavadzalo tak to ztade zmizlo. Najprv sme mysleli ze ci niekto nezobral a tak ale pytali sme sa aj spravcu a nemali nikdy problem. Po case sme zistili ze zakratko vzdy zmizli len veci od nas aj sosky anjela a tie ich ostali. Po konforntacii vyhovorky ze to sa rozbilo atd beriem moze sa stat a le vzdy? Vrchol bol ked poniclili aj umelu kyticu kvety obtrhali a narvali do vazy ze sme sa aj hanbili ked sme to tam tak.videli.

Strana
z2
lusilla
26. okt 2021

Tak aby som ta upokojila, viem ze to asi nie je ten spravny sposob, ale toto sa deje aj inde nie lennu vas. Hrob mijich svokrovcov, muz sa so sestrou nebavi, proste navzajom sa nemusime, vzdy nase svieciky v zadu smarene za pomnikom, ich v predu, nase sosky za nahrobkom ich v predu, nase kvety vyschnute, ich v hlavnej vaze poliate, takze vzdy ked sme tam prisli sme to cele popremiesnovali, aby si rozumela, moje deti poliali vsetky kvety aj ich, ja som im svietniky presunula len viac dozadu nie do travy alebo za pomnik, len ja som upratovala pomnik od vtakov co tam sedavali na stromoch, len ja som sadila kvety aby ich oni postupali a podobne. Prisla korona, neboli sme tam rok lebo na vianoce a potom na minule vianoce, nic som tam nedavala. Teraz som tam bola od vianoc, kruspan zozraty od obalovaca tam bol, no hnus, vsetky nase veci vyhodene vratane velkej vazy vsetko zlikvidovali, nedam tam ja nic uz, netreba mi tam chodit. Ja si na nich spomeniem aj doma.

autor
26. okt 2021

@lusilla to je otrasne naozaj podla mna v tom je nejaka psychicka porucha lebo neverim ze toto normalny a vyrovnany clovek dokaze robit. Rozmyslam ako velmi takych ludi musi nieco velmi vnutri zozierat. Asi aj my musime zaujat ignorantsky postoj vazne a nechat ich tak..

Strana
z2