icon

Čo ten chlap chce?

21. aug 2021

Ahojte čo si myslite o tomto… Spoznala som jedného chlapa, zo začiatku má strašne fyzicky priťahoval a túžila som po ňom (rozmýšľala som že toto je presne ten chlap s ktorým by som sa chcela iba vyspať) prečo iba vyspať? Z dôvodu vekového rozdielu medzi nami (ja 19; on 40- vôbec natoľko nevyzerá) začalo to tým že si vypýtal kontakt, poukol mi prácu- ktorú som prijala- za mesiac nastupujem, ďalej si občas napíšeme, minule som bola prvý krát s ním a s jeho partiou- budúcimi kolegami na cyklotúre.. Do našej konverzácie patria z jeho strany aj úsmevy, žmurkanie 😉 No a zistila som vlastne že to nieje už iba o fyzickej príťažlivosti ale že sa mi páči aj jeho charakter- no stale túžim po tom jednom. neviem čo si mám teraz myslieť.. je to veľmi priateľsky typ človeka, dobrák. Nepríde mi ani že by mu išlo pri mne o sex. Možno kvôli môjmu mladému veku. Neviem čo si mám myslieť. Či ma berie len ako kamarátku,alebo chce to čo ja a ide na to postupne lebo sa možno boji že ja to nechcem lebo si myslím že je premna starý alebo že sa mi nepáči.. Alebo čo ak chce niečo viac ako sex…? Naozaj neviem 😫 najprv som si myslela že to chce aj on. Kvôli tomu záujmu voči mne, tým pohladom, ďalej ponuka práce.. Ale teraz si nie som vôbec istá 😱

Strana
z3
lalenka33
Odpoveď bola odstránená
zanka10
22. aug 2021

@heleninamama 🤣🤣🤣🤣👍 moja mama tolko stastia nemala. ale v 18 som mala 30 rocneho s ktorym sme boli 4 roky a potom casom som mala tiez 11.5roka rozdiel. ale 30 a 40 je asi ine... no mama bola celkom rada lebo bol zodpovedny a usadenejsi ako 18 rocni rovesnici. tak keby nahodou motlitby nevysli, tak nech ma aspon mileho a zodpovedneho 🤣👍
AUTORKE: viac ako avanturu by som neriesila. a tiez nie ked tam uvazujes realne robit... to bude sice o to viac vzrusujuce a zvysi mu to zaiste alfa samcovsky vibe, ale tebe znizi rating v ociach druhych. 40 rocny je fajn mozno skusenejsi, vie aj pozvat, vie co povedat... ale ked ostanete spolu a zacne mu po par rokoch klesat testosteron tak co? 🤣 kopnes ho do zadku, pod zamienkou ze "uz sa zmenil" alebo "chces sa hladat" 🤣

lalenka33
22. aug 2021

@zanka10 kúpi mu Viagru predsa 🤣

moonlight1210
23. aug 2021

Zacat si v takejto pozicii (teda nulove pracovne skusenosti a mladucky vek zabky, co ledva vysla zo strednej) s buducim sefom, bez istoty, ze z toho bude fungujuci vztah (co nemas pri ziadnom vztahu istotu), ti iba ublizi.

Niet potom o nejaky cas nad fungovanie pod niekym, s kym mas spolocnu byvalu minulost. Nakoniec z tej prace odides (alebo ta vyhodi), lebo porozchodove stavy su malokedy priatelske a korektne. Kedze zvycajne je rozchod po obojstrannom dlhsom trapeni, nedorozumeniach a hadani sa.

Este menej ludi vie oddelit pracovne a vztahove situacie, ked spolu robia i ziju a jeden v tej praci sefuje druhemu. V hneve nie raz zneuziju pracovne prilezitosti na dokazovanie si (a trpi tym cely pracovny team okolo nich).

A malokto bude brat vazne tvoje pracovne uspechy. Vacsina ich pripise tvojej “schopnosti” dobre sexualne ukojit sefa.
Tvoji kolegovia sa rozdelia na dva tabory. Ti, co pojdu s tebou, lebo je dobre byt zadobre so sefovou milenkou, a tych, co pouziju akukolvek drobnu prilezitost, aby ti hodili polienko pod nohy a zabavili sa, ako zakopnes.
Ked zacnete mat problemy, zrazu ostanes vcelku osamotena. Lebo prva skupina da od teba ruky prec (uz sa im nehodis) a druha si ta vychutna.
Ak budes vdaka byvalej priazni svojho priatela-sefa na vyssej riadiacej pozicii, bude to dost kruta skusenost, lebo budes musiet ukocirovat team ludi, u ktorych z takeho, ci onakeho dovodu nemas ziaden respekt. A ani sef ti oporou uz nebude.

V takejto situacii (vztah so sefom) sa da ako-tak normalne existovat, len ked si jeho manzelka/oficialna zivotna partnerka. Nie milenka.
Inak ides dobrovolne do jamy levovej a musis byt hodne silna, aby si si zjednala respekt.
Takze bud s nim rozvijaj vztah a sex, ale pracu si najdi inde (a do jeho firmy prid az casom, ked budes mat za sebou daku prax a uspechy), alebo u neho pracuj, ale stopni rozvijanie vztahu (kym si nevypracujes poziciu vlastnym usilim).

moonlight1210
23. aug 2021

@opium29 otazka je, ci hovoris o krasnom vztahu so starsim muzom zo svojej skusenosti, alebo o tom, co by si rada aj u seba videla a nemas.

Osocovanim druhych nedodas svojmu prispevku vynimocnej pravdivosti.

liljana
23. aug 2021

Vacsinou odzneli negativa. Ak si das pozor na otehotnenie, co v tom veku s kazdym, tak co sa moze stat, bude to iba skusenost. Ked to nebude fungovat, o pol roka si najdes niekoho ineho. Ak to bude fungovat, zistis, ci je pre teba lepsie fungovat so starsim, ci rovnakym muzom. Taky vekovy rozdiel je aj tak privelky, aby ste zostali spolu. To vie urcite dobre aj on. Ak zistis, ze sa citis so starsim partnerom dobre, iba si neskor najdes prijatelny vekovy rozdiel. 5-8 rokov.

acrobaleno
24. aug 2021

Juuj niekto nam nahlasil odpovede 😢😂

karolinakr
24. aug 2021

@acrobaleno plačeš či sa smeješ?

acrobaleno
24. aug 2021

@karolinakr smiech cez slzy 😂

fiafia
24. aug 2021

Ja nevidím tak problém vo vekovom rozdiely ako v Tom ,že je budúci zamestnávateľ. Nechaj tomu voľný priebeh

mpg
24. aug 2021

@moonlight1210 Je to tak, že v tomto prípade je dvojnásobná možnosť problémov - buď v práci alebo v súkromí ( a kto nerieši problémy, ale to nechá tak a ide ďalej tak to môže skončiť rýchlejšie) a pri rozchode tiež dvojnásobná strata, aj zamestnanie, aj priateľ.

scorpionflower1
24. aug 2021

a preco ti dal tu pracu? mas skusenosti v odbore? alebo to takto robi pravidelne s ani nie 20-rocnymi čajami. Si si ista, ze si prva, ktorej dal takto pracu? Skor by som cakala, ze za to chce protisluzbu a asi tusis aku. Nehnevaj sa, ale ziaden mentalne vyzrety chlap nebude mat normalny vztah s 19-rocnou. Su taki, ktori su na mlade, ale rozhodne nestoja s nimi o vztah. A ak ano, su emocionalne a psychicky nedozreti, nevyrovnani a mozno aj nebezpecni. Byt tebou by som isla od neho co najdalej.

Strana
z3