Čo ten chlap chce?
Ahojte čo si myslite o tomto… Spoznala som jedného chlapa, zo začiatku má strašne fyzicky priťahoval a túžila som po ňom (rozmýšľala som že toto je presne ten chlap s ktorým by som sa chcela iba vyspať) prečo iba vyspať? Z dôvodu vekového rozdielu medzi nami (ja 19; on 40- vôbec natoľko nevyzerá) začalo to tým že si vypýtal kontakt, poukol mi prácu- ktorú som prijala- za mesiac nastupujem, ďalej si občas napíšeme, minule som bola prvý krát s ním a s jeho partiou- budúcimi kolegami na cyklotúre.. Do našej konverzácie patria z jeho strany aj úsmevy, žmurkanie 😉 No a zistila som vlastne že to nieje už iba o fyzickej príťažlivosti ale že sa mi páči aj jeho charakter- no stale túžim po tom jednom. neviem čo si mám teraz myslieť.. je to veľmi priateľsky typ človeka, dobrák. Nepríde mi ani že by mu išlo pri mne o sex. Možno kvôli môjmu mladému veku. Neviem čo si mám myslieť. Či ma berie len ako kamarátku,alebo chce to čo ja a ide na to postupne lebo sa možno boji že ja to nechcem lebo si myslím že je premna starý alebo že sa mi nepáči.. Alebo čo ak chce niečo viac ako sex…? Naozaj neviem 😫 najprv som si myslela že to chce aj on. Kvôli tomu záujmu voči mne, tým pohladom, ďalej ponuka práce.. Ale teraz si nie som vôbec istá 😱
@mpg no chlap v 40-ke po rozvode určite hľadá a čaká, ako preukáže 19-ka pracovitosť 😀😂
Ja by som si v 19tich nikdy nechcela začať so 40 ročným. A vôbec mi nepríde normálne ak taký chlap pokukuje po tak mladej babe. Dosť by mi blikala v hlave kontrolka, že nejaký starý koreň (áno oproti 19tke starý je) nemá na viac len si hľadať babu, ktorá práve vyšla zo strednej školy. Okrem toho, že je medzi vami generačný rozdiel, tak určite aj mentálny.
A možno je len milý a usmieva sa zo slušnosti a ty si to hneď nejak vysvetľuješ.
Rozvedený 40nik, dobrák (aký krásny oxymoron) si určite hľadá 19 ročnú kamarátku na cyklotúry. Páči sa mu ako dcéra a chce jej nezištne pomôcť v pracovnej kariére.
Musí to byť fakt chlap na vysokej úrovni, najmä mentálnej, keď si rozumie s dievčaťom o generáciu mladším, ktoré práve vyliezlo zo strednej školy.
A teraz tú o Troch prasiatkach...
Bože, nedopusť, aby bola o pár rokov moja dcéra takáto sprostá!
Dievca je asi znudene, ked si chce robit problem v buducej praci tym, ze sa vyspi a kolegom/sefom ci co jej ma byt... Asi sa ma v zivote prilis dobre a chce si to okorenit inak sa to neda pochopit... Bud ho skus zbalit a vyspat sa s nim a zaroven si hladaj inu pracu alebo sa zobud a stanov si hranice inak to zle dopadne... Teba budu mat kolegyne rady jak zavratne budes postupovat v praci... Moze niekto zalozit takuto temu a ukazat sa ako ****? Uz ked to clovek napise a ide odoslat sa musi citit blbo... Ci?
@michkat my sme to v praci zažili, že sa jedna so šefom vlačila a hned aj postupila a to bol černoch prosím pekne
@karolinakr to potesi, ze ako sa niektore vypracuju... Videla som to v jednej dost velkej firme ako takto postupili niektore, rodiny mali a v praci sa vedelo ako postupili ako na vianocnej akcii s nejakym dalsim niekde toto... No radost mat take meno, ale tie bez chrbtovej kosti to maju u riti zasa
Videla som tik tok na podobnu temu. Mlada baba 19 rocna vo fitku cvicila a zastavil sa pri nej cca 40tnik, ze ju chce pozvat na obed nech mu da cislo. A vies co mu na to povedala? Nie, ze je pre neho primlada. 😂
@acrobaleno načo tak dlho? Vrať se do hrobu !
Hod sa nan ako selma a uzi si to poriadne....potom uvidis co ako a dalej bude ;) ked tam je iskra niet o com ;) a aj 40 rocny dokazu byt poriadne sexy ;)
Ahoj 🙂 vobec nepocuvaj prosim tie nenavistne zlomyselne komentare zien z ktorych ma 90% zivot totalne zniceny. Želam Ti / Vam krasny a stastny vztah! Je super ze na Teba muz netlaci. Ja a moj manzel medzi sebou mame 18 rokov a je to najkrajsi laskyplny obojstranny vztah co moze byt. Clovek by mal pozerat na harmoniu dusi a ako si ludia rozumeju nie na nazory zatrpknutych zien ktore okrem veku nevidia nic ine. Ani mna nikdy nepritahovali rovesnici a od mala som vedela a tuzila po zrelom muzovi. Som z plnohodnotnej rodiny kde sa mi dostavala nekonecna kopa lasky - takze ignoruj aj blud ze hladas v niekom otca ktory vypustil niekto vyssie v komentoch. Teraz ma tu bude atakovat kopa z nich a je mi to fuk lebo viem o com hovorim. Nechajte tomu krasny volny priebeh. Chodte na vylety, travte spolu mozny spolocny cas a uvidite🙂!!! Casom ak k sebe patrite tak sa to krasne vygraduje az sa odhodlate na spolocne byvanie. Ak k sebe patrite a rozumiete si urcite Vam to vyjde. Želam Ti len to najlepsie❤️Verim, ze si vezmes k srdcu najma moj komentar nie fantazmagorie zien ktore nevedia co hovoria😅. Kludne napis sukromne🙂 ahoj
@opium29 ale v kombinacii s tym, ze bude jej sef (asi) je uplne jedno, ze moze byt aj vyssi vekovy rozdiel vo vztahu... Nie je to len o vztahu medzi muzom a zenou, taky detail... Kto rozumny chce miesat pracu so sukromim? Mne osobne napr. je ich vekovy rozdiel u prdele, verim, ze aj taki sa mozu lubit alebo pritahovat... No v praci nic moc, zvlast, ak nie su manzelia, ze by vedeli, ze sa vedia a) zniest b) nie je to len na uzitie si.... Toto je na tom minimalne... Zvlastne
@michkat tak bude sefova priatelka aj kocka🙂 a co? Ludia ju budu akceptovat. Budu musiet. Praca nie je spolok priatelstiev. Moze im byt jedno kto si co o nich mysli a mozu aj uplne v pohode vychadzat aj ako kolegovia a zaroven partneri. Nechapem tie zavadzacky a hluposti. Vo vsetkom vidiet problem. Otras. Stojim si za svojim nazorom a verim ze aj autorka si ho precita a da ho na piedestal.
@opium29 hmm no autorke to pekne okorenia a ci je to mozne, ze by to bolo v pohode. .. Skor nie ako ano a za tym si stojim zasa ja... Autorka ma samozrejme na vyber, pisala na forum, dostala rozne pohlady na situaciu a isteze, jej vec co sa rozhodne urobit, napriek dost moznym neprijemnym nasledkom🙂
@opium29 ty si so svojím o 18 rokov starším chlapom tak spokojná, že si musela založiť diskusiu, že je v sexe sebec a myslí len na seba , to je fakt ukážkový chlap a vzťah , očividne patríš k tým 90% žien o ktorých píšeš so zničeným životom ešte k tomu so starým chlapom, ktorý si neváži mladšiu partnerku keďže myslí len na seba . Mám o 14 rokov staršieho ale napriek tomu by som nešla do vzťahu, kde by bol taký vekový rozdiel, ze by mohol byť môj otec a už vôbec nie so šefom.

Ja by som povedala, že zatiaľ sa mu páčiš a chce vyskúšať, či si máš aj nejaké iné kvality, ktoré hľadá (pracovitosť, spoľahlivosť, zodpovednosť atď), lebo ľudia v štyridsiatke vedia, že s nejakou mladou peknou, ale inak nezrelou osobou by nemohli mať dlhší vzťah. Treba ukázať, že vieš pracovať a ďalej za uvidí.