Čo tým svokrovci sledujú?
Ahojte mozno pre niekoho to bude uplna hluposť ale ja tomu nerozumiem. Chcela by som vedieť vaš pohlad na vec, čo by ste si otom mysleli? Čochvíľa rodim a chýbala nam ešte vanička do kompletnej vybavičky. Raz ked sme boli u nich sa ma pyta svokra ze kam ideme este dnes, ja ze ideme este popozerat veci že treba mi ešte vaničku kupiť atd. Tak trvala natom aby sme ju nekupovali, že mam jej poslať fotku z toho obchodu že ktoru presne chcem a že ona ju chce kúpiť že v žiadnom pripade ju nemam kupovať. Stála len 18€ bola velká a mala tam aj to take sedadielko. Podotykam že svokrovci maju OVELA viac peňazi ako moja rodina a rozhadzuju sa vsade kde sa dá ale to je ich vec ja to neriešim,to iba pre porovnanie. moja mama každy mesiac pošle 200€ malému, len tak lebo chce proste posielať peniaze na vnuka pritom sama ma malé dieťa, moju sestru. Pišem to preto, lebo teraz sa svokrovci dovalili s malym lavorom od čiňana, akože vaničku kupili. Nerozumiem tomu to mi chceli ukazať že ako šetria na ich vnučati alebo čo? Samozrejme že si kupim sama tu vaničku ktoru som chcela iba nerozumiem, že ma prosi že chce kupiť vnukovi vaničku ešte že jej mam poslať fotku a toto mi dotrepe domov :D :D :D
@daganov ano aj v obchode nechavam naozaj 🙂 aj ked par centov 20-50 a aj ked si to nemozu nechavat a odovzdavaju vsetko. Ale vzdy necham. Citim sa hlupo ked nie.
@kopytko03 ale.to predsa nieje tvoj problem.a ja nepotrebujem tvoje kazne otom ci mam holu prdel alebo nie. Ja sa nad sebou zamyslat nemusim. Nevies ani prd o tom.preco.som v takej situacii akej som tak nesuď..diky pekny den
Takéto blbosti nerieš. Kto chce dá a treba si to vážiť a kto nie tak nie, neostanes dlžná nikomu. Hlavne ze sa zaujímajú a to je jedno ci ta vec stojí 10 eur alebo 100eur. Dôležité bude ajtak to, koľko času trávia s vnúčatami a nie hmotné veci.
Ty nechávaš tringelt v obchode, aj keď vieš, že z toho tá predavačka nemá nič? Tak potom, nehnevaj sa, ale nikdy nič mať nebudeš. Takto sa s peniazmi nehospodári.
Si takto normálna? A vie o tom tvoja mama? Ona ti posiela 200 eur a ty v pohode rozhadzuješ? Nie sú to stovky eur, ale aj tak. Nemám problém dať oveľa väčší trigelt po rodinnej oslave, keď som spokojná s jedlom a obsluhou, ale bežne nenechávam drobné kadiaľ chodím, neriešim výbavičku, ani ma nečaká oklieštený príjem najbližšie tri roky, ale teda granda nesekám kadiaľ chodím.
@kopytko03 ahoj skúsim odpovedať na tvoj dotaz, ale možno sa aj budem mýliť, tvoju svokru absolútne nepoznám. Možno chcela aj ona vnúčatku niečo kúpiť a aspoň symbolicky sa podieľať na nákladoch. Vanička za 59€ jej ale prišla premrštená cena, ktorú budete používať tak maximálne pol roka. toto nie je o tom koľko peňazí človek má mimochodom, je to o povahe, napríklad ja by som tiež za vaničku 59€nedala 😉. Kúpila preto takú, ktorá "vám bude stačiť". Ale je aj možné, že sa jej nepáčila farba, tvar a ja neviem čo ešte.... Ak nechceš robiť zlú krv, vaničku buď nechaj u nich, keby že náhodou bude treba vnučku kúpať tam 😉, alebo pekne poďakuj, vezmi a kúp si to čo vyhovuje tebe. A ja by som ešte pred príchodom svokry vaničku pekne vytiahla do kúpeľne a svoju schovala, nech je svokruška spokojná. Keď budeš vaničku dostatočne vychvaľovať, určite časom ti sama takto prezradí, prečo kúpila zrovna túto 😁😁😁.
nič, vlastne nás nie je nič ani do toho, čo týmto sledujú tvoje svokrovci - ako znie názov témy
@daganov tak naco reagujes? A komentujes?😊 zapoj sa tam kde budes nejak užitočna.
@mikadooo no lenze ta vana stala 18e a nie 60 a doniesla mi namiesto toho toto... a preto tomu nerozumiem.. ved vie ako vanicky vyzeraju https://www.google.com/search?q=modrý+lavor&cli...
No veď ale naša starosť nie je ani to, že Ti svokra kúpila namiesto vaničky lacný lavór. Keď zakladáš diskusiu, musíš rátať s tým, že Ti tu budú ľudia písať svoje názory.
nemáš nárok na prídavky? A to si kde zobrala? Si len chcela touto témou rozprúdiť debatu, alebo?
@nikolka1986 ja ozaj nevidim nic zle natom.ked si rodina pomaha. Myslis si ze ja mame nepomozem ked budem moct? Ked sa vratim do prace? Naozaj tu robite z cloveka uplneho debila aby ste sa vyvyšili 😁
Jaj prepáč zle som prečítala. Nuž každopádne asi sa jej viac pozdávala tá druhá... 🤷 Určite sa to časom dozvieš 😁
@h2 sak ale ked to neni tvoja starost tak naco sem.prispievas svojimi plytkymi komentarmi a stracas svoj drahocenny cas?😁
začína ma to tu baviť a ešte nemám dopitú kávu. Je to verejné fórum, takže sa môžem zapájať tam, kde to uznám za vhodné.
@daganov ved sa zapajaj kde ty chces ale nestazuj sa ze to neni tvoja starost to co tu je v tej diskusii.. ved si robite z ust zadok sprepacenim 😁😁
@nikolka1986 ja som strasna povaha a ty tu sudis to ze moja vlastna matka mi pomaha. A ja som nikdy od nich nic nechcela. Tak nemudruj. Ona sa ponukla sama. TRVALA NATOM aby ju kupila ona.
A doniesla mi lavor kde sa peru veci alebo neviem co este.
ja som sa vôbec na nič nesťažovala, sťažuješ sa ty a ako pozerám, tak sa obúvaš takmer do každej, čo ti niečo napísala.
Tebe mama posiela kazdy mesiac 200e?
@daganov nie ja sa do nikoho neobuvam ja iba reagujem.na vas tak ako vy namna.
hanbi sa za to, že ti tvoja mama posiela 200 eur na tvoje dieťa. Akože mám dosť.
@sasa1310 no ked to hovoris ty... tak sa idem do kuta hanbiť.
nič v zlom ja mám ešte malé deti,ale už teraz sa bojím,že raz budem hádam svokra aj ja,moja známa,čo jej kúpia jej rodičia aj,keď totálne blbosti všetko je ok kúpia svokrovci všetko zle,niekedy si myslím,že je to o vzájomnej úcte a rešpekte,odložím,kúpim si novú ako chcem a sú spokojné obidve strany,nemuseli kúpiť,kúpili ja v tom vidím pozitívum,že sa snažia,možno,keby to kúpili z Tvojej strany rodiny a nepovieš nič,aj svokrovci sú len ľudia
mne sa stalo nieco podobne ale islo o autosedacku..svokra trvala na tom ze mi kupi autosedacku aby som sa neopovazila (jej slova) kupit si..ze ona nam kupi..tak nam kupila cez bazos taku staru asi po troch detoch nedali sa tam riadne ani pasy zapnut kolko stala neviem..neriesila som..ale vramci bezpecnosti svojho dietata sme ju nepouzili..ano podakovali sme ale dceru sme v nej nevozili a kupili si riadnu..svokra bola nastvana ze sa nam daco snazi kupit/zohnat a nevazime si to..ale naozaj som svoje jedine dieta nechcela vozit v starej rozhejganej a hlavne nebezepcnej autosedacke..len preto ze ona ju kupila...uz su tomu dva roky a le mam to vykrikane od nej doteraz..no co uz

Obidve - mama aj svokra - dávajú vnúčaťu v rámci svojich možností. Ty nemáš nárok na materskú ani prídavky - poviem to ľudovo, máš "holú prdel". Myslím, že skôr by si sa mala zamyslieť nad sebou a prísť na to, prečo máš potrebu svokru zhadzovať a ohovárať na sociálnych sieťach. Lebo toto je hlavný problém, nie to, že doniesla shitný lavór aký ty nechceš.