icon

Čo urobiť s vecou, ktorú zanechala bývalá môjmu priateľovi?

kaktusik77
20. sep 2020

Ahojte všedci 🙂
Mam menšiu otázku aj menšiu dilemu. Čo urobiť z vecou ktorú zanechala Ex moju prijateľovi. Krásne napísaný list na vianoce a ešte aj dennicek kde mu význava lásku. Našla som mu to náhodné. Viem ze sa to nemá ale čo čert nechce tak som to našla. Len ma škrie myšlienka žeby som mu to vzala bez toho aby to vedel. Lebo keď to má tam...bojim sa či na ňu stále nemysli....som kus žiarlivá to priznám ale nestalo sa vám niečo také? Co mi poradíte? Nechať to tak? Alebo nie? Lebo ja sama si myslím ze veci po Ex by sa nemali nechávať ani ako spomienka. Ďakujem za každý komentárik. 🙂

Strana
z2
h2
21. sep 2020

@kaktusik77 Prepáč, v príspevku z 9:10 som nemyslela Teba, ale @radiah . Pomýlilo ma, že si reagovala na to, čo som písala jej.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
lucitta9
21. sep 2020

@kaktusik77 nechaj to tak, netyka sa ta to. Ty nemas ziadne spomienky na byvale lasky? Ja mam krabicu, kde mam pohladnice, dopisy, fotky...odniesla som to k rodicom, ale urcite to nevyhodim 🙂
Moj manzel tiez ma nejake spomienky, obcas som narazila na nejake fotky, ale neriesim to. Kazdy z nas ma proste nejaku minulost. Naviac my dvaja s manzelom sme predtym nez sme spolu zacali chodit, boli velmi dobri kamarati, takze ja viem o jeho byvalych viac ako je bezne 😃

radiah
21. sep 2020

@h2 nooo, tak neviem naco by mi boli veci po nejakom byvalom? Akoze mam sa na to pozerat? Vzrusovat sa nad tym? Revat za tym? Na co? Ak si mala byvaleho, vies ake to je... Lepsie nevidiet, zide z oci, zide z mysle. Takze ani nemal co, vyhadzovat.... Keby tvoj terajsi chlap, mal doma nohavicky po byvalej.. Podprsenku, snubak alebo podobne,, velka,, vec, tiez by si kypela nasranim a vyhodila to ked nieje doma... A vec druha... Aj na ten moj vyhodeny notes ani neprišiel.

h2
21. sep 2020

@radiah Veď Teba nikto nenúti, aby si si nechávala veci po bývalom, ak nechceš. Ale ak niekto chce, má právo si to nechať. Ja som mala vzťah s bývalým 10 rokov. Mám z toho obdobia kopec fotiek. Nechystám sa ich ani vyhodiť, ani z nich vystrihnúť jeho hlavu. 😁

h2
21. sep 2020

@radiah Jáj, a môj muž má doma snubák po bývalej.

radiah
21. sep 2020

@h2 😄😄😄😄

jovana9
21. sep 2020

Nechaj to tak. Sú to jeho veci a jeho minulosť, na ktorú máme každý svoje právo a nezmeníme ju. Buduj radšej dôveru vo vzťahu. Uznaj, že nemusí mať každý taký názor ako Ty, že veci od ex sa nemajú nechávať. Nič za tým nehľadaj. Keď príde čas zbaví sa ich sám, alebo aj nie, no stále je to jeho vec. Osobne mám tiež nejaké veci z predošlých vzťahov a nič to neznamená, sú to roky a tie veci sú skutočne iba spomienka.

comika
21. sep 2020

@kaktusik77 Ja by som to velmi neriesila, max by som sa spytala od koho to ma. Mozno sa mu to iba paci, a nechal si to. Kazdy mame nejaku minulost. 🤷🏻‍♀️ Dolezitejsie je to aku vy budete mat buducnost.

oktoberbaby2020
21. sep 2020

Ja mam tiez taku krabicu. Su to spomienky
Nic viac🙂

jana_eyre_2
21. sep 2020

My sme pred pár rokmi vypratavali izbu môjho muža kde kedysi býval u rodičov.. mal tam fotky, listy, denníky zo života predomnou, teraz sú u nás doma uložené v krabici spolu s mojimi listami od ex.. sme spolu 16rokov, prečo by som mu také veci brala, minulosť je proste jeho sucast.. tiež mám odlozenych tých pár listov čo mi vyznával lásku môj ex kedysi dávno.. možno si to raz moja dcéra prečíta keď sa sklame v láske a bude mať dôkaz, že jednou nestastnou láskou sa šťastie nekončí.. občas keď na to natrafím tak si to vždy prečítam, je to milé že bol niekto kedysi zaľúbený zrovna domna.. 😉

iskrickaa
21. sep 2020

Moj manzel predo mnou randil s topmodelkou a hereckou. Nasla som modelkin poster, saty, fotky spolocne a od herecky fotky a knihu s venovanim, listy. Vsetky fotky som s jeho dovolenim hodila do kosa, knizka este ostala. Mozno ju raz vydrazim🙂)))

littlefiona
23. sep 2020

@kaktusik77 každý jeden človek má nejakú minulosť, ale je to minulosť. To je ako by si s každým novým vzťahom očakávala, že ten dotyčný snáď zahodí, alebo vymaže všetky fotky atď a neviem si predstaviť, že toto by odo mňa niekto žiadal. Sú to spomienky, minulosť a nič viac. Nerieš a ži prítomnosťou.

lolazmola
23. sep 2020

Asi by to aj mňa trosku zaskočilo ale je to jeho vec ty s tým nemáš právo nič spraviť.
Viem ze je to trosku iné ale predsa spomeniem že naše deti sa hrajú s plysakmi co mu dala manželov a ex 😁😁

lolazmola
23. sep 2020

@iskrickaa teraz uvažujem ktorá herečka napísala knihu.... Bola to Magalova? 😀

iskrickaa
23. sep 2020

@lolazmola Darovala mu rozpravkovu knihu, nie jej a do nej na dve strany napisala vyznania.

thoughtfulweirdo
23. sep 2020

Môj bol s ex dlhé roky, má plné albumy fotiek, spomienkových predmetov, mala by som mu len tak vyhodiť tretinu života? Lebo ja som neistá husa bez sebavedomia? 😅 Nechápem, čím ťa ten list akoze ohrozuje. Ak stále miluje bývalú, bude ju milovať aj bez listov. Skôr sa zameraj na váš vzťah, nie na jeho spomienky.

amelie2017
30. sep 2020

Keby mi muz vyhodil moje listy od frajerov, tak ho zastrelim. Mam este aj ten od prveho, ked som mala 10 rokov. Byvalemu, s ktorym som bola 7 rokov som napalila cd so vsetkymi nasimi fotkami, on stracal mobily kazdy mesiac. Je mi jedno, ci ho vyhodil on alebo nie, ale prezili sme spolu vela rokov a mozno niekedy v 50-60 si rad zaspomina. Prezili sme spolu uzasne festivaly, koncerty, chaty. Ja mam tie fotky doteraz, muz o nich vie, on ma so svojimi byvalymi- bol to jeho zivot. A raz ich rada ukazem mojej dcere. Sice to nebudu fotky s jej otcom, ale aj ten byvaly mi pomohol byt osobou, akou som teraz. A prezila som s nim krasne roky, nehladiac na to, aky skaredy rozchod bol a ako milujem mojho manzela.

mandarinka555
30. sep 2020

@kaktusik77 Nie je pekné, že sa mu hrabeš vo veciach....píšeš, že by si mu to najradšej vyhodila...mne keby muž vyhodil moje osobné veci, ruky by som mu dolámala...každý chce mať kúsok súkromia, tak to rešpektuj, lebo ťa vymení za empatickejší model 😝

yasmeena
30. sep 2020

ja umrem...to tu vsetky mate tajnosti medzi sebou a partnermi,ked sa bojite,zeby na vas vybehol,ze sa mu hrabete vo veciach?ok,kym je to "len"priatel tak je este pochopitelne,ze ma veci po ex.,lebo ktovie kam sa terajsi vztah uberie a z ex moze byt znova sucasna.....ale keby to uz bola manzelka,tak mat na tajnasa schovane vselijake vyznania a darceky je zvlastne-keby povedal-zlatko,toto je moja krabica spomienok,cize nehral by tajnosti-tak by to bolo normalne...schovavacky vo vztahu v poriadku podla mna nie su....aky hlboky cit musi mat clovek k partnerovi,ked si obcas ide precitat schovane vyznania lasky od ex 🙄 ...samozrejme autorka nema pravo mu nic co je jeho vyhadzovat.....

marca12
30. sep 2020

@kaktusik77 pisala si,ze ta viedol chtic a teraz ze nahodne? Tak sa rozhodni. Je jedno ako si to nasla. Dolezite je nehladat vo vsetkom problem. Booze aj ja mam kopu veci po ex. A nemasturbujem nad tymi vecamu. Su to mile spomienky a nevidim dovod ich vyhadzovat. Jedine,co som vyhodila bolo asi 18 rocne pernikove srdiecko,ktore bolo tak dolamane po niekolkych stahovaniach,ze uz naozaj patrilo do kosa. Fakt za tym nic nehladaj.ak by k nej aj nieco citil,urcite sa ti neprizna. Tak sa zbytocne trapis a domyslas si. Vsetko sa ukaze casom aj same

amelie2017
Autor odpoveď zmazal
kaktusik77
autor
7. okt 2020

@marca12 ani som to nevyhodila. Nechala som to tak ako som to našla. Sú to sponienky nevravím ale... sme krátko spolu možno preto som nevedela čo s tým mám robiť. A vyriešilo sa to akosi samo. Sam mi povedal ze to vyhodil že to nieje dobre aby to tam mal. Nepovedala som ju o tom nič. Urobil to sam. Takže tak 🙂

999k
7. okt 2020

Opytat sa ho, na co mu to je, vela vypovie reakcia, potom to chytit a vyhodit, vybavene, ak mu to bude vadit je mimo, potom treba vyhodit aj jeho. Co bolo bolo a nema mat co vo Vasom domove kusky po byvalych. V kazdom vztahu by to tak malo byt. Naco mu to akoze je?

999k
7. okt 2020

@kaktusik77 nadhera, vidis to 🙂

andreatytler
7. okt 2020

@kaktusik77 super!

Strana
z2