icon

Ako reagovať na text z profilu bývalého priateľa?

Dnes o 05:07

Vcera vecer som sa prihlasila na zoznamku, a uplne sialene ale hned mi ponuklo mojeho ex pratela. A pozrite co ma napisane v profile. Hned som sa rozplakala. co teraz mam urobit?

Hľadám ženu. Ale nie len takú hocijakú.
Hľadám ženu krásnu ako bola moja ex. Takú, pri ktorej sa človek pristihne, že sa na ňu pozerá o hodiny dlhšie, než by mal. Ženu, ktorá má v sebe dušu, ktorú nie je vidieť na prvý pohľad, a myseľ rovnako čistú ako moja prvá a jediná veľká láska. Hľadám niekoho, kto sa vie smiať od srdca, kto má iskru v očiach a pokoj v duši. Niekoho, koho prítomnosť bude mať tú zvláštnu schopnosť pripomenúť mi večery strávené s mojou láskou, tie chvíle, keď nebolo treba nič hovoriť, pretože všetko bolo povedané pohľadom, dotykom .Chcem ženu, ktorá nebude dokonalá ako ona. A áno, možno hľadám nemožné. Pretože moja Zuzka bola jedinečná a niečo také sa hľadá len veľmi ťažko. Ale ak sa tu nájde žena, ktorá má krásu, dušu, čistú myseľ, iskru a dokáže vo mne prebudiť aspoň kúsok toho, čo vo mne kedysi prebúdzala moja láska… tak sa ozvi....Ak sa taká vôbec nájde. Čomu, úprimne, veľmi neverím.

anonym_4a69a4
Dnes o 05:10

Kto sa s kým rozišiel a aký bol dôvod rozchodu?

autor
Dnes o 05:11
@anonym_4a69a4

Kto sa s kým rozišiel a aký bol dôvod rozchodu?

@anonym_4a69a4 Ja s nim, lebo to nikam neviedlo.Za pol roka sme sa nikam neposunuli.

lujza10
Dnes o 05:14

Koľko máte rokov? v akom smere si si predstavovala ten posun?

autor
Dnes o 05:16
@lujza10

Koľko máte rokov? v akom smere si si predstavovala ten posun?

@lujza10 ja 26 a on 37. No ved minimalne spolu zit a uz treba aj dieta a rodinu.

anonym_0e0627
Dnes o 05:16

Sen kazdej zeny takyto chlap 🤮

lujza10
Dnes o 05:29
@anonym_autor

@lujza10 ja 26 a on 37. No ved minimalne spolu zit a uz treba aj dieta a rodinu.

@anonym_autor a on byva sam? čo povedal ked sme sa bavili o spoločnom byvani?

huxy
Dnes o 05:33
@anonym_0e0627

Sen kazdej zeny takyto chlap 🤮

@anonym_0e0627 žiadna príčetná žena by mu nenapísala..absolútne nemá uzavretú minulosť..
Ale autorke ide o nieco iné.

anonym_f6a11e
Dnes o 05:38

Choré, ani keby bol jediný.Lutujem tu nastávajúcu prevoznicku, to porovnávanie
Neverím, že jeden 37 ročný môže byt tak pripečený a toto napíše do profilu😂ziadna normálna zena by mu nenapisala

earlgrey
Dnes o 05:44

Vymyslené, žiaden muž toto na zoznamku nenapíše a to som dlhé roky bola na zoznamke. Lebo by vedel, že si žiadnu ženu nenájde 😅😅😅

autor
Dnes o 05:44

ak by ste velmi naliehali tak vam sem dam moju fotku a pochopite, ze o kom pise.

anonym_01625b
Dnes o 05:45

No veď daj foto,ak je to treba

autor
Dnes o 05:46
@earlgrey

Vymyslené, žiaden muž toto na zoznamku nenapíše a to som dlhé roky bola na zoznamke. Lebo by vedel, že si žiadnu ženu nenájde 😅😅😅

@earlgrey ze teba roky nik neche je ale tvoj problem.

mandzula
Dnes o 05:48
@anonym_autor

@anonym_autor Priloz link na ten profil.

anonym_6ff99c
Dnes o 05:51

ano, daj fotku. Divni ste obaja. Po pol roku si sa chcela kam posunut? Planovat svadbu? Mal 37 a z nejakeho dovodu (lebo chcel), bol stale slobodny. Ja, som mala priatela, ktory od mlada (mozno od 15 rokov) tvrdil, ze sa nikdy neozeni. A preto mu xy vztahov aj zlyhalo alebo zeny zacali tlacit. A s prepacenim, ked si bola taka dokonala, preco o teba nebojoval? Ako sa choval po rozchode? Chcel ta spat?

anonym_501781
Dnes o 05:57

Autorka, taká dokonalá nie si. Lebo si arogantná, uštipačná, zákerná a ktovie čo ešte.

1sally12
Dnes o 06:01

Kam by si sa chcela akože za polroka posúvať? 😄 a že treba už dieťa a rodinu😄 povedal kto? Ty? Možno jemu treba nebolo, ani decko, ani sa posúvať.

anonym_f6a11e
Dnes o 06:07

Po polroku sa posúvať 😂a ked bol v 37 rokoch stary mladenec, mozno sa nechce posúvať, mat rodinu, decko nie kazdy chce zit rodinným životom, treba to rešpektovať .A ty v 26 rokoch keď si taka krásna nebudes mat problem najst aj seberovneho a nie o 10 rokov starsieho.

anonym_81d2ed
Dnes o 06:12

To si zase ty, co tu pises kazdy den rozpravky? Pis to pls trochu realnejsie, toto je priehladne na prvu supu, ze je to trolling.

earlgrey
Dnes o 06:58
@anonym_autor

@anonym_autor

sticker
anonym_147259
Dnes o 07:27

@anonym_autor A čo teraz nepošleš tú fotku?

anonym_baf46b
Dnes o 07:41

Tento trolling ti nevysiel. Vacsiu blbost som nikdy necitala. Ani, keby to bol chlap s podpriemernym IQ, nepise do profilu na zoznamke o dokonalej ex, a este aj s menom ex Zuzka 😀.

anonym_91b1b5
Dnes o 08:21

PS: Mila nova znama, mozem ti potom pri sexe nalepit na tvar jej fotku?

januska12323
Dnes o 09:32

Vráť sa k nemu keď si taká dokonalá, chudáčik si inú nenájde.

sticker
rozculena
Dnes o 11:10

zas rozprávka😂