icon

Čo vás milé žienky teší v živote a naopak?

daniela2202
12. nov 2021
martinkatinka
12. nov 2021

Co ma tesi? Minule napriklad krasny ruzovo modry zapad slnka 😁 Synova jednotka z dejepisu 😁
A nahnevala ma stale neopravena dlazba pri vstupe do panelaku.

marianarem
12. nov 2021

@martinkatinka Sranda, presne ten ruzovo-modry zapad slnka potesil a mna 🙂 V detstve to bola moja oblubena kombinacia farieb.

hebba25
12. nov 2021

Mňa najviac teší, keď vidím, že sú moje deti šťastné a veselé. Vtedy je aj mne lepšie. A platí to aj naopak, ak ich niečo trápi, som v tom s nimi.

silviazlat
12. nov 2021

Najviac ma teší zdravie môjho syna. Každý deň za to ďakujem. Sere ma asi vsetko keďže som cholerik 😂 ale najviac asi Corona obmedzenia.

diewcatqoo
12. nov 2021

Momentalne ma najviac tesi to, ze syn sa dostal zo zapalu pluc a uz funguje relativne normalne, aj ked este musi byt doma chvilu. Inak ma tesi, ze vsetci, ktorych mam rada, su relativne zdravi a dufam, ze to tak aj dlho zostane. Ze sa mam s kym porozpravat, ak ma nieco trapi. Ze mam doma teplu postel a pekny zachod (nie je nad to sa dobre vyspat a vysr..). Ze aj ked je kriza, mame s muzom obaja pracu, ktoru si pravdepodobne udrzime. Ze nemusim premyslat nad tym, ci si mozem dovolit kupit nejake jedlo alebo lieky (a dnes sa extra tesim na pecenu kacku s loksami, mnam). Ze neprechovavam voci nikomu nenavist a zijem tak, aby som mohla v noci kludne spat...
A netesi ma ludska hlupost a zakernost 🤷‍♀️

cimage
12. nov 2021

Mna teraz tesi napr, ze idu vianoce a uz sa tesim na svetielka a stromcek. A hneva ma napr to ,ze prerabame dom a vsetko je spomalene kvoli korone a cakacia doba je 2-3x dlhsia ako za normalu. Neviem ci stihneme dokoncit do marca, kedy cakame mimiska. Tak sa tesim aspon z malickosti ako je tepla voda v dome, podlaha, atd.

malinoismum
12. nov 2021

Teší ma, že vidím, že niekto tu vie založiť MILÚ DISKUSIU a dokonca nás osloví “MILÉ ŽIENKY” ❤️
- Často to tu totiž nevídam - a naozaj ma to úprimne potešilo 😊🙏🏽 prajem krásny deň každej jednej úžasnej maminke, nemaminke a vašim rodinkám ❣️🥰🤰🏻

stakacso
12. nov 2021

Mňa vie potešiť keď ešte niekde vidím, že ešte existuje ľudskosť,, osobne ma teší keď máme pokoj a harmóniu v každodennom živote a trápi ma neľudské správanie hlavne k zvieratám ale aj ľudí medzi sebou

blackcat8885
12. nov 2021

Teší ma keď sa moje deti pekne hrajú a nekričia 😃 a keď poriadok vydrží aspoň pár hodín. Teší ma keď svieti slnko milujem ho a prechádzky s deťmi. Teší ma keď mam ešte pred vyplatou peniaze takže som dobre hospodarila 😃 a teší má, že sme zdravi.
Vadi mi, že každý rieši všade iba koronu už mi to lezie na nervy lebo ľudstvo má aj iné problémy

nicicka
12. nov 2021

@stakacso ooooch, tak to veru áno. Tiež ma až tak zahreje keď je niekto empatický a pozitívny, vie potešiť a povzbudiť...momentálne mám takú kolegyňu a som veeelmi vďačná za ňu ♥️

janage
12. nov 2021

Deti, Slnko na nebi, farebná jeseň, úsmev, dobrá kniha....

elementissa
12. nov 2021

Tak mňa najviac teší moja práca, keď si spravím všetko, čo treba, keď mám všetko poupratovane a vyčistené, keď sa podklady ktoré som vypracovala posúvajú ako prezentačný materiál ľuďom na oveľa vyšších pozíciách ako som ja, teším sa, keď ocenia moju snahu, keď vidím, že máme rešpektujúce vzťahy s kolegami, keď mi kolega z druhej strany sveta povie, že som mu zlepšila deň alebo v niečom naozaj pomohla. Teší ma, keď máme s manželom čas len sami na seba a krpec je u starých rodičov, teším sa keď je chladno a všade je krásne farebno, teším sa, keď je mráz a sneh, teším sa, keď môžem spraviť niečo zmysluplné pre spoločnosť, teším sa, keď nájdem ľudí, ktorí majú rovnake hodnoty ako ja a môžem sa s nimi hodiny rozprávať. Teším sa, keď si prečítam nejaký článok, ktorý mi dá nádej, že ešte možno prežijeme aspoň 5 rokov na tejto planéte. Teší ma, ked sa ponorím do svojej obľúbenej hudby, ked vidím krásne vystúpenie...Hnevá má kopa vecí, ale tie nejdem písať, lebo by som si pokazila náladu :D

hama007
12. nov 2021

Momentálne mám blbé obdobie, ale pokúsim sa nájsť pozitíva. Teší ma moja dcéra, jej úsmev, že sme zdraví, že sa mi v poslednom čase ukazujú tie správne cesty a že začínam mať úplne jasno v istých veciach, celkovo že sa formuje ako osobnosť, ktorá má určité pravidlá a zásady a je mi jedno kto si o tom čo myslí, že dokážem vyjadriť svoj názor bez pocitu viny a najhlavnejšie hľadám dobro v ľuďoch okolo seba. 🤗
Neteší má, že bývame u svokry a celkovo svokra ma neteší a to že som zistila, že manžel je mamánek 😀😒

erikavasilova
12. nov 2021

Teší ma že sme zdraví 🙂 a keď vidím svojho syna šťastného , usmiatého 🙂
A že sme mám dobrého muža a dobrú rodinu 🙂

somtunovaa
12. nov 2021

Mna vo všeobecnosti najviac teší zdravie a spokojnosť rodiny ale take tie šťastné chvíľky… napr. Minule som išla na prechadzku s deťmi a som sa tak z hlboka nadýchla a fakt prvý krát v živote som si pomyslela aký je svet krásny. Aký krásny je život. Takze treba si uvedomovať aj tieto veľké veci ktoré sa zdajú samozrejmé.
A nahnevať ma vie jedine zloba ľudí. Závisť, sprostosť, úžera a take tie zákerne veci s ktorými sa denne stretávame a vidíme a pociťujeme aj sa snažíme ich vnímať pekne, proste nejde to. Vlastne je to neuvedomenie a nešťastie tých co to dávajú.

mamina0078
12. nov 2021

teší ma celý môj život (ľudia, ktorí ho tvoria, práca, záujmy, zážitky...) a neteší stereotyp, niektorí ľudia

jana_eyre_2
12. nov 2021

To, čo ma veľmi teší nechcem vravieť nahlas aby som to nezakrikla.. ale.tesi ma že moje deti sú veselé a nemajú vážne starosti.. dnes ma velmi potešili odkazy od nich ako ma majú radi.. a veľmi ma potešila dcéra čo sa má spýtala ako sa mám či som unavená, lebo tak vyzerám..

A čo ma neteší? Nespravodlivosť že niektorí ľudia majú toho na pleciach tak veľa a nikto im nedokáže pomôcť.. že deti bývajú vážne choré.. že trpia.. že sú hnusne choroby a ťažké odchody zo sveta.. všetko ostatné sa dá akceptovať ale toto nie..

zozo4
13. nov 2021

Keď sa ráno zobudim a privoniam k čerstvo zaliatej voňavej kávičke,vyložím nohy kým mala ešte necvirika ,ranná prechádzka,skvelý obed,ak sa mi niečo zadari-hocico...je toho veľa..dokážem sa tešiť z maličkostí ..

blanblan
13. nov 2021

Tesi ma ze mam zdravie a mozem behat a sledovat prirodu naokolo. Ze mam strechu nad hlavou a teplu postel do kt sa vecer mozem zababusit. Hneva ma konzumna spolocnost a vseobecny pocit ze stale nieco potrebujeme a ludska pohodlnost.

matricia
13. nov 2021

@daniela2202 Teší ma, ked sa mi prihovori nejake dieta a s.r. ma falosnost ludi a ludska neprajnost, ohovaranie.