icon

Čo vás milé žienky teší v živote a naopak?

daniela2202
12. nov 2021
martinkatinka
•
12. nov 2021

Co ma tesi? Minule napriklad krasny ruzovo modry zapad slnka 😁 Synova jednotka z dejepisu 😁
A nahnevala ma stale neopravena dlazba pri vstupe do panelaku.

marianarem
•
12. nov 2021

@martinkatinka Sranda, presne ten ruzovo-modry zapad slnka potesil a mna 🙂 V detstve to bola moja oblubena kombinacia farieb.

hebba25
•
12. nov 2021

Mňa najviac teší, keď vidím, že sú moje deti šťastné a veselé. Vtedy je aj mne lepšie. A platí to aj naopak, ak ich niečo trápi, som v tom s nimi.

silviazlat
•
12. nov 2021

Najviac ma teší zdravie môjho syna. Každý deň za to ďakujem. Sere ma asi vsetko keďže som cholerik 😂 ale najviac asi Corona obmedzenia.

diewcatqoo
•
12. nov 2021

Momentalne ma najviac tesi to, ze syn sa dostal zo zapalu pluc a uz funguje relativne normalne, aj ked este musi byt doma chvilu. Inak ma tesi, ze vsetci, ktorych mam rada, su relativne zdravi a dufam, ze to tak aj dlho zostane. Ze sa mam s kym porozpravat, ak ma nieco trapi. Ze mam doma teplu postel a pekny zachod (nie je nad to sa dobre vyspat a vysr..). Ze aj ked je kriza, mame s muzom obaja pracu, ktoru si pravdepodobne udrzime. Ze nemusim premyslat nad tym, ci si mozem dovolit kupit nejake jedlo alebo lieky (a dnes sa extra tesim na pecenu kacku s loksami, mnam). Ze neprechovavam voci nikomu nenavist a zijem tak, aby som mohla v noci kludne spat...
A netesi ma ludska hlupost a zakernost 🤷‍♀️

cimage
•
12. nov 2021

Mna teraz tesi napr, ze idu vianoce a uz sa tesim na svetielka a stromcek. A hneva ma napr to ,ze prerabame dom a vsetko je spomalene kvoli korone a cakacia doba je 2-3x dlhsia ako za normalu. Neviem ci stihneme dokoncit do marca, kedy cakame mimiska. Tak sa tesim aspon z malickosti ako je tepla voda v dome, podlaha, atd.

malinoismum
•
12. nov 2021

Teší ma, že vidím, že niekto tu vie založiť MILÚ DISKUSIU a dokonca nás osloví “MILÉ ŽIENKY” ❤️
- Často to tu totiž nevídam - a naozaj ma to úprimne potešilo 😊🙏🏽 prajem krásny deň každej jednej úžasnej maminke, nemaminke a vašim rodinkám ❣️🥰🤰🏻

stakacso
•
12. nov 2021

Mňa vie potešiť keď ešte niekde vidím, že ešte existuje ľudskosť,, osobne ma teší keď máme pokoj a harmóniu v každodennom živote a trápi ma neľudské správanie hlavne k zvieratám ale aj ľudí medzi sebou

blackcat8885
•
12. nov 2021

Teší ma keď sa moje deti pekne hrajú a nekričia 😃 a keď poriadok vydrží aspoň pár hodín. Teší ma keď svieti slnko milujem ho a prechádzky s deťmi. Teší ma keď mam ešte pred vyplatou peniaze takže som dobre hospodarila 😃 a teší má, že sme zdravi.
Vadi mi, že každý rieši všade iba koronu už mi to lezie na nervy lebo ľudstvo má aj iné problémy

nicicka
•
12. nov 2021

@stakacso ooooch, tak to veru áno. Tiež ma až tak zahreje keď je niekto empatický a pozitívny, vie potešiť a povzbudiť...momentálne mám takú kolegyňu a som veeelmi vďačná za ňu ♥️

janage
•
12. nov 2021

Deti, Slnko na nebi, farebná jeseň, úsmev, dobrá kniha....

elementissa
•
12. nov 2021

Tak mňa najviac teší moja práca, keď si spravím všetko, čo treba, keď mám všetko poupratovane a vyčistené, keď sa podklady ktoré som vypracovala posúvajú ako prezentačný materiál ľuďom na oveľa vyšších pozíciách ako som ja, teším sa, keď ocenia moju snahu, keď vidím, že máme rešpektujúce vzťahy s kolegami, keď mi kolega z druhej strany sveta povie, že som mu zlepšila deň alebo v niečom naozaj pomohla. Teší ma, keď máme s manželom čas len sami na seba a krpec je u starých rodičov, teším sa keď je chladno a všade je krásne farebno, teším sa, keď je mráz a sneh, teším sa, keď môžem spraviť niečo zmysluplné pre spoločnosť, teším sa, keď nájdem ľudí, ktorí majú rovnake hodnoty ako ja a môžem sa s nimi hodiny rozprávať. Teším sa, keď si prečítam nejaký článok, ktorý mi dá nádej, že ešte možno prežijeme aspoň 5 rokov na tejto planéte. Teší ma, ked sa ponorím do svojej obľúbenej hudby, ked vidím krásne vystúpenie...Hnevá má kopa vecí, ale tie nejdem písať, lebo by som si pokazila náladu :D

hama007
•
12. nov 2021

Momentálne mám blbé obdobie, ale pokúsim sa nájsť pozitíva. Teší ma moja dcéra, jej úsmev, že sme zdraví, že sa mi v poslednom čase ukazujú tie správne cesty a že začínam mať úplne jasno v istých veciach, celkovo že sa formuje ako osobnosť, ktorá má určité pravidlá a zásady a je mi jedno kto si o tom čo myslí, že dokážem vyjadriť svoj názor bez pocitu viny a najhlavnejšie hľadám dobro v ľuďoch okolo seba. 🤗
Neteší má, že bývame u svokry a celkovo svokra ma neteší a to že som zistila, že manžel je mamánek 😀😒

erikavasilova
•
12. nov 2021

Teší ma že sme zdraví 🙂 a keď vidím svojho syna šťastného , usmiatého 🙂
A že sme mám dobrého muža a dobrú rodinu 🙂

somtunovaa
•
12. nov 2021

Mna vo všeobecnosti najviac teší zdravie a spokojnosť rodiny ale take tie šťastné chvíľky… napr. Minule som išla na prechadzku s deťmi a som sa tak z hlboka nadýchla a fakt prvý krát v živote som si pomyslela aký je svet krásny. Aký krásny je život. Takze treba si uvedomovať aj tieto veľké veci ktoré sa zdajú samozrejmé.
A nahnevať ma vie jedine zloba ľudí. Závisť, sprostosť, úžera a take tie zákerne veci s ktorými sa denne stretávame a vidíme a pociťujeme aj sa snažíme ich vnímať pekne, proste nejde to. Vlastne je to neuvedomenie a nešťastie tých co to dávajú.

mamina0078
•
12. nov 2021

teší ma celý môj život (ľudia, ktorí ho tvoria, práca, záujmy, zážitky...) a neteší stereotyp, niektorí ľudia

jana_eyre_2
•
12. nov 2021

To, čo ma veľmi teší nechcem vravieť nahlas aby som to nezakrikla.. ale.tesi ma že moje deti sú veselé a nemajú vážne starosti.. dnes ma velmi potešili odkazy od nich ako ma majú radi.. a veľmi ma potešila dcéra čo sa má spýtala ako sa mám či som unavená, lebo tak vyzerám..

A čo ma neteší? Nespravodlivosť že niektorí ľudia majú toho na pleciach tak veľa a nikto im nedokáže pomôcť.. že deti bývajú vážne choré.. že trpia.. že sú hnusne choroby a ťažké odchody zo sveta.. všetko ostatné sa dá akceptovať ale toto nie..

zozo4
•
13. nov 2021

Keď sa ráno zobudim a privoniam k čerstvo zaliatej voňavej kávičke,vyložím nohy kým mala ešte necvirika ,ranná prechádzka,skvelý obed,ak sa mi niečo zadari-hocico...je toho veľa..dokážem sa tešiť z maličkostí ..

blanblan
•
13. nov 2021

Tesi ma ze mam zdravie a mozem behat a sledovat prirodu naokolo. Ze mam strechu nad hlavou a teplu postel do kt sa vecer mozem zababusit. Hneva ma konzumna spolocnost a vseobecny pocit ze stale nieco potrebujeme a ludska pohodlnost.

matricia
•
13. nov 2021

@daniela2202 Teší ma, ked sa mi prihovori nejake dieta a s.r. ma falosnost ludi a ludska neprajnost, ohovaranie.