icon

Čo vás motivovalo žiť v tejto covidovej dobe?

21. máj 2021

čo vás motivovalo žiť? V tejto dobe covidovej? Ak človek balan. medzi životom a smrťou, kedy nevidí východisko do budúcnosti vzhľadom k spoločenskej situácií?

Strana
z7
ella_price
Autor odpoveď zmazal
ella_price
25. máj 2021

@mnamko Vyskúšať čo? 🤔

mnamko
26. máj 2021

@ella_price žiť v zahraničí,nieje to tak zo začiatku tak jednoduché ako si predstavujete,hlavne na všetko si sám,tu ti nikto nepomôže

ella_price
26. máj 2021

@mnamko Záleží ako to má človek nastavené. Ako študent to má oveľa jednoduchšie, ako človek čo tam mám známych tiež a rovnako na to treba aj povahu sa pretlačiť a byť si vedomí toho faktu, že to nie je len tak.

sisaka
26. máj 2021

Anonym ja tvoje pocity úplne chápem. Drvivá väčšina ľudí v spoločnosti je tak plytká, že sa mnohými vecami ani hlbšie nezaoberá, idu si podľa inštinktov - strecha nad hlavou, plne brucho, sex, potomkovia. Radšej sa ničím nezaoberajú, nad ničím nezamýšľajú, tvária sa, že sa nič nedeje a sú radi, že všetko sa za nich nakoniec vyrieši.
Západná spoločnosť prechádza obrovskou krízou, cítime sa bezmocní, musíme plniť nelogicke nariadenia, dodržiavať na hlavu postavené opatrenia, prišli sme o práva a slobody….a to vedie do stavov depresie, úzkosti a bezmocnosti, ale ver mi, sú ľudia, ktorí to nevzdávajú a bojujú, aj keď možno boj prehráme, aspoň nebudeme ľutovať, že sme nič pre to nespravili, nesleduj ľudí, ktorí čakajú so založenými rukami, alebo tých, ktorí tomuto marazmu dokonca aktívne napomáhajú, hľadaj ľudí, ktorí bojujú, dodá ti to silu, keď si uvedomíš, že nie si sama a máš sa ku komu pridať. Ak nemáte na Slovensku nejaké aktívne skupiny, tak sa poohliadni aspoň po kmaratkach, ktoré majú rovnaké zmýšľanie a môžte sa vzájomne podporiť, skús žiť tu a teraz, venuj sa rodine a hlavne dufaj, že svetlo zviťazí nad tmou

weronika171717
26. máj 2021

Autorka.... Ja ta úplne chápem. Ak chceš napíš IP.

Strana
z7