Čo vlastne chce?
Chcem sa opýtať na váš názor, ktorý mi už dlhšiu dobu nedá spávať. Chcem pochopiť myslenie toho chlapa, ale akosi to nejde. Mám kamaráta, poznáme sa asi 2 roky. Keď je v našom meste zavolá, ideme na kávu. Nič medzi nami nebolo intímne. Lenže teraz je všetko zatvorené....dnes sa mi ozval, pozvala som ho ku mne domov, lebo sa nedalo nikde ísť. Aby som to ozrejmila, ja som do neho šialene zamilovaná tie 2 roky. Vypili sme kávu a trochu som začala byť kontaktnejšia, chytila som ho za ruku, tlačila sa na neho, no viem, vyznela som ako blbá koza pred ním (a nie nemám 20 ani 30), ale zúfalé ženy robia zúfalé činy. On nič, dokonca mi povedal, že pred mesiacom sa vyspal s nejakou mladou, že zo mňa nie je ani vzrušený. Viem a cítim, ako to je, ale predsa len asi potrebujem preplesknúť po papuli a povedať mi, ako to naozaj je a hlavne poraďte, ako ho DEFINITIVNE vymazať zo života.
@zmrzlinka2021 Myslíš, že si ho mám zablokovať v kontaktoch? Mne z neho hrabe už 2 roky a stále sa neviem spamätať a on sa mi stále pripomína. Neviem ako ho definitívne vymazať. Minule mi pritom povedal, že ma má veľmi rád. Som zmätená a asi aj pekne tupá.
zo mňa nie je ani vzrušený... nestačí ti táto veta? mňa by to urazilo a vyliečilo zároveň
@deti95060810 ja viem, všetko viem, od dnešného poobedia revem ako dieťa, lebo viem, čo to znamená. Ale ako sa vyliečiť?
Ma ta rad ako co? Kamaratku? Sestru? Buducu partnerku?
Lebo ak ako kamaratku a tebe hrabe a ničí ta to, je lepšie uplne odist a slusne mu to vysvetlit.
Ale samozrejme že vieš ako ho vymazať. Len to urobiť nechceš.
@zmrzlinka2021 ako kamarátku, to mi aj povedal
rozluc sa s nim - posli mu spravu, a ani necakaj na odpoved a zablokuj, inak sa nevyliecis a bude ta furt pokusat mu odpisat a pod... ;)
@ckocka viem, ale hrozne to bolí , ja ale nemyslím zablokovať ho v kontaktoch, ale ako ho vymazať z hlavy
NOrmalne mu povedz, ze ty citis viac, a ze to nie je dobre, a ze mu prajes stastny zivot a vymaz si ho.
A neboj sa, zide z oci, zide z mysle. Ziadna osudova laska neexistuje.
si ako kamoska, ako posledna moznost pre neho... ako ho vymazat z hlavy? rozkaz sama sebe, ze ho tam nebudes drzat.
@cyberk
@zmrzlinka2021 bože baby, máte pravdu, ale tak kruto to znie. A keby ste vedeli ako mi to niči sebavedomie, pripadám si ako tá najšpatnejšia žena.
Určite ho z hlavy nevymažeš tým že sa naďalej budete stretávať a komunikovať spolu. Duša sa dá podriadiť telu, odstráň ho fyzicky a jeho obraz v tvojej hlave bude stále slabší.
to je v pohode, prejde to 😉
Ale tak, keď ste sa za 2 r k ničomu nedostali mohla si to tušiť nie?🙂ale je trocha hulvát povedať Ti, že sa s niekým vyspal a nie je vzrušený.Nie je gay a hrá divadlo?
Určite ťa čaká niekde inde muž, ktorý ťa bude ľúbiť. No len tento to skrátka nie je. Buď rada, že sa s tebou nevyspal len tak z nudy, ver mi, že to by ťa bolelo ešte viac. Zablokuj ho, časom zabudneš. Tiež som sa z jedného liečila 2 roky, poznám to.
@luccija On mi stále také píše, že mám kolegyňu v práci, prišla v obtiahnutých šatách a hned mi z nej stál , dnes mi osobne povedal, že sa s nejakou vyspal, on dobre vie, že ho veľmi ľúbim a robí mi to. To, že nie je vzrušený, myslel ako zo mňa.
On ti robí to čo ty dovolíš - v tvojom prípade priam vyhladávaš.
@janickacrazy písala som mu teraz, už asi spí, odpíše ráno, ale ja premýšľam, že ho definitívne zablokujem už teraz aby som celú noc nečumela do mobilu, či odpísal.
Bože, kolko že máš rokov? Prilepíš sa na chlapa čo ti ostentatívne dáva najavo ako mu na tebe nezáleží a čuduješ sa prečo ti ubližuje tým že mu na tebe nezáleží. Láska nie je jednostranná záležitosť, tú musia cítiť obaja.
@ckocka prečo ma potom kontaktuje a dohaduje si stretka so mnou? myslíš že mu robí dobre, že sa trápim?
Zabáva sa, robí mu to dobre, necháva si ťa v zálohe ak by niekedy nebolo do čoho pichnúť... Záleží na tom?
Nie si normalna. Takto sa tyrat a strapnovat 🤦🏼♀️
Tak o toto by som nestala od ziadneho kamosa, aby mi vypisoval, ze mu stal z nejakej kolegyne...a uz teda vobec nie od takeho, ktory sa mi paci. No a este ti povie do oci, ze ani vzruseny nie je. Akoze na jednej strane dobre pre teba, ze ta to vratilo do reality a presne vies, na com si. Na druhej strane je to od neho velmi necitlive, stacilo povedat, ze skratka to tak neciti. Nebol by ti dobry ani ako kamos, ved medzi kamosmi sa hadam veci takto necitlivo nehovoria. Podla mna sa o par mesiacov obzries spat a budes krutit hlavou, ze preco si s nim vobec bola v kontakte
robi mu len dobre, ze nejaka zenska je z neho nadrzana. A patricne si to uziva. Len sa cudujem, ze mu toto tolerujes. Daj si facku a vyhod ho z hlavy.
On si na tebe dvíha svoje ego. Dobre vie, že si z neho cela paf, že ťa má na špagatiku..ale to je asi tak všetko..
toto ale vôbec neznamená, že by si sa mala citt menejcenne ..viqc to vypovedá o ňom, ako si váži ženy ako take… skôr by si sa mala čím skôr spamätať, pozbierať tie kúsky sebadôvery čo ti zostali a zaplesknut mu dvere pred nosom. Určite nájdeš niečo lepšie ako toto 😀
On nechce nič, si preňho kamoška. Že ty si doňho zamilovaná nie je jeho problém a nechápem čo na tom nechápeš. Len tak bez vysvetlenia si ho zablokovať je detinské, zvlášť po tom, čo si urobila. Normálne mu povedz, prepáč, mrzí ma čo sa stalo, ja cítim k tebe niečo viac ako len platonické kamarátstvo a keďže z tvojej strany to tak nie je, tak bude pre mňa lepšie kontakt s tebou prerušiť.
Zíde z očí, zíde z mysle- postupne. Čiže musíš urobiť to, že ho zablokuješ všade, vymažeš jeho číslo, pár dní, týždňov si poplačeš a pôjdeš ďalej.

Bere ta ako kamosku a znamu, a tebe z neho hrabe, no stava sa 😉
Odputaj sa citovo od neho a ak ti skodi stretavanie sa s nim, prestan ho kontaktovat. Vysvetli mu, ze pre teba to asi bude lepsie. Nemusis sa za to hanbit... nie si prava ani posledna, to sa cloveku stava.