icon

Čo vyviedli vaši muži, keď boli opití?

26. okt 2025

Ženy mňa normálne picne, musím anonymne lebo sa za toho môjho vola hanbím🤣 večer bol na pivo, zrazu sa zobudím, buchot, počúvam a počujem čúranie dosť nahlas, k tomu pípa indukčná doska, vybehnem zo spálne čo robí a ten ch.. ští do rúry, som vybehla na neho či mu nešibe, že čo robí… nasratá som ako pes, ale zároveň sa v duchu smejem čo ho to napadlo… to sa ako prosím vás dá?😆

anonym_50aa7d
26. okt 2025

Nože vy ste tu niektoré riadne telce.
Kde autorka píše že jej muž sa ožiera a pije pravidelne.
Môj muž celý rok nepije a jeden krat v roku ide o pár domov ďalej k susedovi si posedieť,4-ia chlapi si tam vypijú a idú spokojný domov.
Nie, nerobí nič,ľahne a spí......ale mala to byť téma na odľahčenie......
A teraz mu napíšte že z takým chlapom by ste neboli,bol by to začiatok konca,teraz príde ľahne a spí,ale čo to bude nabudúce???
No naozaj nech sa niektoré neposeriete.

majlo1234
26. okt 2025
@zuzana76

@majlo1234 neviem odkial mas 0,2 percenta, podla mna nepije dost vela ludi, ja nemam v okoli ani jedneho cloveka, ktory by pil alkohol nejako pravidelne (jedine pri prilezitosti nejakej oslavy - stuzkova pripitok, svadba, vianoce) -cize par krat do roka. Nikto z mojej rodiny, dokonca ani znamych sa nebavi pri alkohole. Podla mna nepije aj 40 percent ludi.

@zuzana76 ja zas naopak si myslim, ze slovsci su narod alkoholikov. Ze vacsinova spolocnost pije a pije casto, nevravim, ze sa vsetci ozieraju, ale v mojom okoli piju vsetci-zapad slovenska. Na vychode ani nehovorim. Statistiky som si necitala, mozno je to menej

anonym_09bd6a
26. okt 2025
@tundra

@anonym_09bd6a odpovedala na otazku.
"Čo vyviedli vaši muži, keď boli opití?"

@tundra myslíš?

majlo1234
26. okt 2025
@zuzana76

@majlo1234 ja som nasla v statistikach, ze na slovensku je 30 percent abstinentov. Ja sa neradim k abstinentom, lebo ako vravim, par krat do roka si nejake to pivo, vino, ci liker dam. Ale nie do opitia. Kazdy sa pohybujeme v nejakej bubline. Ja sa pohybujem v spolocnosti, kde sa nepije, alebo teda velmi prilezitostne. Je velmi skodlive podsuvat ludom myslienku, ze pije kazdy a je to normalne. Ze je normalne sa opit a potom sa pocikat. Ze na navsteve, ci solave musi kazdy pit a ponukat alkohol do zblaznenia.

@zuzana76 a teda nie je to normalne, to ani nahodou. Ale pride ni zvlastne, ze sa tu zbehli sani abstinenti, ked na slovensku vidime uplne iny obraz. Myslim, ze kazdy clovek pozna minimalne jedneho, ktory ma s alkoholom problem. Je to u nas normalizovane soravanie, skor je divne, ked je niekto abstinent, to ho kazdy otravuje

anonym_09bd6a
26. okt 2025
@majlo1234

@zuzana76 a teda nie je to normalne, to ani nahodou. Ale pride ni zvlastne, ze sa tu zbehli sani abstinenti, ked na slovensku vidime uplne iny obraz. Myslim, ze kazdy clovek pozna minimalne jedneho, ktory ma s alkoholom problem. Je to u nas normalizovane soravanie, skor je divne, ked je niekto abstinent, to ho kazdy otravuje

@majlo1234 ze? Odrazu sú tu komentáre ako keby nikto ani nepil v tomto štáte. Pritom všetci vieme ako to tu chodí. Ale ved to co sa tu píše, polka ani pravda není, takže....

mircalla
26. okt 2025
@anonym_09bd6a

@majlo1234 ze? Odrazu sú tu komentáre ako keby nikto ani nepil v tomto štáte. Pritom všetci vieme ako to tu chodí. Ale ved to co sa tu píše, polka ani pravda není, takže....

@anonym_09bd6a Neviem, ako to tu chodi? Ide dost o prostredie, kde sa pohybujes. Mali sme teraz husacinu z prace, 17 ludi. Vypila ja jedna flasa vina na 17 ludi, vacsina nepila a bolo to platene firmou. Ja chapem, ze na dedinach sa chlasta prva liga, nie vsade to tak je

dora281
Autor odpoveď zmazal
dora281
Autor odpoveď zmazal
anonym_17078e
26. okt 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 ano ale vtedy ked mas zbierku ale nie ked sa divas na dne poharika.My mame uz 17r domacu slivku ta padne za obet ked sa raz syn bude zenit.Tak si este polezi bez pohnutia.Ale raz to bude mat cenu zlata.

dora281
Autor odpoveď zmazal
anonym_fdb24a
26. okt 2025

Keď sme boli malí, otec sa nám tak vyšťal do drevených kociek v skrini. Za pár rokov mal smrteľnú nehodu pod vplyvom.

anonym_946848
26. okt 2025

moj manzel sa naposledy opil na nasej svadbe - teda skor, moj tatko ho opil. najviac na co sa zmohol bolo to ze si uviazal kravatu na celo, zaspal mi cestou domov v aute na kolenach (viezol nas jeho svedok) a nemali sme svadobnu noc ale svadobne rano a den, takze sa vlastne nemam na co stazovat 😄

maya_hi
27. okt 2025
@tundra

Velmi slaby pokus zaujat publikum...

@tundra ty tu chodíš vymýšľať príspevky aby si zaujala? Nechápem takéto komentáre 😏

maya_hi
27. okt 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 no a potom máme ešte nepriame úmrtia v súvislosti s alkoholom 🫤 veru, ako dieťa si pamätám krčmu, kde boli stáli štamgasti. Dnes pred ňou bežne sedávajú rodiny s deťmi. Ženy bežne vysedávajú po baroch. Kopec mladých dievčat sú v podstate alkoholičky, raz týždenne kdesi paria na prosečku... 🫤 to ozaj nebývalo.

maya_hi
27. okt 2025

@anonym_autor môjmu mužovi sa stalo niečo podobné, ešte sme nemali deti. Bolo to výnimočné, inak skoro nepije. Len príležitostne.

jana_eyre_2
27. okt 2025
@maya_hi

@dora281 no a potom máme ešte nepriame úmrtia v súvislosti s alkoholom 🫤 veru, ako dieťa si pamätám krčmu, kde boli stáli štamgasti. Dnes pred ňou bežne sedávajú rodiny s deťmi. Ženy bežne vysedávajú po baroch. Kopec mladých dievčat sú v podstate alkoholičky, raz týždenne kdesi paria na prosečku... 🫤 to ozaj nebývalo.

@maya_hi ale bývalo, čoby nie.. vyrastala som na dolných honoch 90tych rokov a vyzeralo to rovnako.. sama som bola tá ktorá sa raz do týždňa bavila alkoholom v partii.. dnes sa za to hanbím a nepríde mi vôbec vtipné sa na takýchto excesoch zabávať.. bolo to trápne..

really8
27. okt 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 po 30 rokoch bola stale normalne tekuta..co som ja dostala teda

tundra
27. okt 2025
@maya_hi

@tundra ty tu chodíš vymýšľať príspevky aby si zaujala? Nechápem takéto komentáre 😏

@maya_hi dakujem za tvoj komentar,ja nechapem ten tvoj,co uz ....V poslednej dobe, len fiktivne temy na mile vzdialene od reality...

krasneleto
27. okt 2025
@anonym_c9b695

@krasneleto a potom čo sa pomodlis zober ocikanu plienku a vytri sa s ňou, že by si sa upokojila. Keď to robíš aj s dieťaťom a vraj zaberá

@anonym_c9b695 ty skus nestalkovat :D

majlo1234
27. okt 2025
@mircalla

@anonym_09bd6a Neviem, ako to tu chodi? Ide dost o prostredie, kde sa pohybujes. Mali sme teraz husacinu z prace, 17 ludi. Vypila ja jedna flasa vina na 17 ludi, vacsina nepila a bolo to platene firmou. Ja chapem, ze na dedinach sa chlasta prva liga, nie vsade to tak je

@mircalla nemusi to byt len na dedinach, zalezi aj na demografickom zlozeni zamestnancov u vas. My ked sme sli na teambuilding, pripadne vianocne oslavy, to bola sodoma gomora. A nie je nas 17, ale mnohonasobne viac, tam si videla, co dokaze alkohol s navonok normalnymi ludmi. Raz darmo, alkohol je metla ludstva, mal by byt obmedzovany ako vsetky ostatne drogy za mna

minenkaa
27. okt 2025
@anonym_09bd6a

@anonym_09bd6a moj muz napríklad pije ,aj decko a aj rodicia a teda môžem povedať, že opitých som ich nevidela,že by obsťali kuchyňu to vôbec nie ,že sa usmievajú ,ale to sa aj ja zarytý abstinent
Je teda dobrý rozdiel dať si pohár,dva vina ,dve piva a je rozdiel nevedieť kde je sever

zuzana76
27. okt 2025
@majlo1234

@zuzana76 ja zas naopak si myslim, ze slovsci su narod alkoholikov. Ze vacsinova spolocnost pije a pije casto, nevravim, ze sa vsetci ozieraju, ale v mojom okoli piju vsetci-zapad slovenska. Na vychode ani nehovorim. Statistiky som si necitala, mozno je to menej

@majlo1234 kazdy posudzuje zo svojej perspektivy, ja nemam momentalne v rodine ani jedneho nie ze alkoholika, ale ani cloveka, co by pil nejako castejsie. Neviem posudit, co sa povazuje za pitie, aby sme to charakterizovali ako pitie. Kedysi mal problem s alkoholom moj dedko v zmysle, ze mal vinohrad a pil casto. Uz je davno nebohy. Odvtedy ziaden clovek v mojom okoli, co by pil nejako pravidelne. Ja si praveze myslim, ze uz mnoho ludi nepije. Ak teda posudzujem moje okolie, priatelov, rodinu. Cize z mojej perspektivy by som mohla povedat, ze slovensko nie je krajina alkoholikov. Zijem na zapade, viem ze vychod je asi o inom. Dalej cim nizsia zivotna uroven a nizsie vzdelanie, tak tiez asi sa pije viac. Ako vravim, ja sa pohybujem v spolocnosti, kde sa pije akurat na oslavach, sviatkoch - s mierou, nie do opitia.

maya_hi
27. okt 2025
@tundra

@maya_hi dakujem za tvoj komentar,ja nechapem ten tvoj,co uz ....V poslednej dobe, len fiktivne temy na mile vzdialene od reality...

@tundra ako vieš? 😏

anonym_09bd6a
27. okt 2025
@minenkaa

@anonym_09bd6a moj muz napríklad pije ,aj decko a aj rodicia a teda môžem povedať, že opitých som ich nevidela,že by obsťali kuchyňu to vôbec nie ,že sa usmievajú ,ale to sa aj ja zarytý abstinent
Je teda dobrý rozdiel dať si pohár,dva vina ,dve piva a je rozdiel nevedieť kde je sever

@minenkaa áno, je to rozdiel,ozrat sa, alebo si dat len na náladu. Nič iné som ani nehovorila. Asi si ma zle pochopila.

zuzana76
27. okt 2025
@majlo1234

@majlo1234 ale nie, nezbehli sa tu abstinenti, ani ja nie som abstinent, ale ludia, co si daju raz za cas nejake to pivo, ci vino. To je rozdiel ako sťať sa do nemoty. Mozno aj vekovo, mladi piju viac, lebo su este zdravi, starsi clovek, co berie kopec liekov, tak si skor dava pozor asi na zdravie. Pride mi ale totalne strasne, ze ak nieko odsudi pitie, tak sa z neho iní vysmievaju, noooo zbehlo sa tu 0,2 percenta ludi, co nepiju. Ja ani nefajcim a ano, pride mi to totalne nechutne, nerozumiem, preco s tym ludia zacinaju. Pitim mozu ohrozit niekoho ineho, napr za volantom, alebo opila matka moze prilahnut dieta, smradom z cigariet obtazuju vsetkych naookolo. ja to dokonca citim z toho cloveka aj ked momentalne nefajci, ale uz je cely taky nejaky napachnuty, saty, koza, vlasy. Keby sa mne stalo to, co autorke, tak by mi musel ihned kupit novu ruru a keby sa to zopakovalo, bola by som vazne velmi zla.

mircalla
27. okt 2025
@majlo1234

@mircalla nemusi to byt len na dedinach, zalezi aj na demografickom zlozeni zamestnancov u vas. My ked sme sli na teambuilding, pripadne vianocne oslavy, to bola sodoma gomora. A nie je nas 17, ale mnohonasobne viac, tam si videla, co dokaze alkohol s navonok normalnymi ludmi. Raz darmo, alkohol je metla ludstva, mal by byt obmedzovany ako vsetky ostatne drogy za mna

@majlo1234 A kde robis?

zuzana76
27. okt 2025

Nam sa doma hromadi tolko alkoholu, ja by som aj rozdavala, ale muz to setri, lebo take drahsie kusky su to, ze na svadbu deti mozno raz otvorime. Vzdy dostane na sviatok v praci nejaku flasu a aj drahsi alkohol a nam to vsetko stoji v spajzi. Dokonca, ked bol este mlady a robil v jednej firme a casto cestoval, tak z Ciny doniesol nejaky kentus, co ma velmi vela percent alkoholu a obcas niekomu ponukol. Kazdy si dal maximalne glg, alebo par, co to bolo tak hnusne silne. Vela flias sme uz aj darovali, len ani nemame komu, kedze fakt nikto nepije v okoli, tak susedom, ked sme isli na navstevu a pod.

anonym_0da6f8
27. okt 2025

nastastie uz je to exmanzel, ale za posledne tri mesiace pod vplyvom:

na mol ozraty a tulajuci sa po meste (vymkol sa) od cudzieho cloveka volal byvalej svokre ze ci ho neodvezie k jeho mame
odsekol si brusko na ukazovaku
vrazil si skleny crep do nohy az na kost
UV lampou si popalil rohovky na ociach
trieskal ludom po autach az kym z jedneho nevybehol dvojmetrovy cernoch a nezacal ho nahanat
zurivo kopal do zelezneho zabradlia az kym si nepotrhal vazy na nohe
sposobil si vazne strelne poranenie
prisiel o vodicak (pravdepodobne na 6 rokov, este caka na sud)

...
on to vsetko dokaze podat ako vtipne historky a neprizna si problem s alkoholom.

ale verim tomu, ze ludia maju aj vesele zazitky, ked si vypili s mierou 🙂

tiezjedna
27. okt 2025

ja by som teda silno uvažovala, kto pôjde z baráku skôr... či on alebo ošťaná rúra🙄 mne to tiež vtipné nepríde, je to prasárna🤮Môj muž nie je abstinent, ale jediné, čo kedy "vyviedol" bolo, že (u nás doma) na rozlúčke s našimi kamarátmi pred sťahovaním do Prahy to prepískol so slivovicou a na plánovanú diskotéku s nami už nešiel, pretože hučal do záchodovej misy... To je asi najväčší exces, čo si za tých viac než 20 spoločných rokov pamätám

tiezjedna
27. okt 2025
@anonym_0da6f8

nastastie uz je to exmanzel, ale za posledne tri mesiace pod vplyvom:

na mol ozraty a tulajuci sa po meste (vymkol sa) od cudzieho cloveka volal byvalej svokre ze ci ho neodvezie k jeho mame
odsekol si brusko na ukazovaku
vrazil si skleny crep do nohy az na kost
UV lampou si popalil rohovky na ociach
trieskal ludom po autach az kym z jedneho nevybehol dvojmetrovy cernoch a nezacal ho nahanat
zurivo kopal do zelezneho zabradlia az kym si nepotrhal vazy na nohe
sposobil si vazne strelne poranenie
prisiel o vodicak (pravdepodobne na 6 rokov, este caka na sud)

...
on to vsetko dokaze podat ako vtipne historky a neprizna si problem s alkoholom.

ale verim tomu, ze ludia maju aj vesele zazitky, ked si vypili s mierou 🙂

@anonym_0da6f8 tak ten je hustý... uf. Má zjavne viac životov ako mačka...