icon

Čo znamená partnerovo zvláštne správanie?

1. aug 2024

Už 9 ty deň to je, čo sme sa s priateľom pochytili. Mali sme dosť ťažšie obdobie, dosť sme sa hádali posledného pol roka. Teraz to skončilo tak, že pravdepodobne ideme od seba. Ja to nechcem, v podstate je rozhodnutie na nom. Čaká nás ešte diskusia aby sme sa teda rozhodli čo a ako. On len povedal, že podľa prvotného je preňho viac koniec ako ďalšia snaha o záchranu. Takže, čakám, kedy bude v móde sa so mnou porozprávat. Toto čakanie je ale nekonečné. Samozrejme, chcem mu dať priestor ale ťažko mi. Čomu nerozumiem, je jeho správanie. Pomáha viac ako zvyčajne, stará sa o deti, vari, robí nákupy ale akonáhle zalahneme do postele a ja sa chcem pritulit povie nie. Čize, fungujeme, komunikujeme normálne až na tu jednu tému a to je náš vzťah. Absolútne nerozumiem, prečo sa tak správa. Čo tým sleduje? Ak je koniec, chcem sa na to pripraviť, kričať, plakať. Ak koniec nie je, chcem vedľa neho zaspávať. Som zmätená. Akonáhle začnem tému čo ďalej, povie mi, že sa nechce o Tom baviť a nevie čo ďalej.

Strana
z2
danyelia
1. aug 2024

Možno už má nejakú inú... 🤔

veronika2316
1. aug 2024

Možno niekoho má. Hlavné nikdy bepresviedcaj človeka aby bol s tebou na silu. Keby ma záujem vzťah zachrániť dávno by sa s tebou porozprával takto tá len trápi pravdepodobne vie že ty si tá čo to ukončiť nechce tak ťa drží v napätí. Ja by som to asi skončila aj keď neviem dôvody ale takto sa nesprava niekto komu na vzťahu záleží

autor
1. aug 2024

Som strašne z toho smutná. Popritom musím fungovať. Prečo sa potom tak zaujíma o dianie doma a tak? Najradšej by som ho niečím ovalila po hlave, nech sa spamätá. Nech si sadne a na rovinu povie čo chce. On proste, nepôjde do rozhovoru pokiaľ nebude celkom vychladnutý a predvedený o Tom, čo chce. Vždy mi povie, že by mohol povedať veci, ktoré ho neskôr budú mrzieť. Chcem byť s ním, ľúbim ho. Aj som mu to povedala. Teraz je rada na ňom

pralinka25
1. aug 2024

to vazne vyzera ze uz je zainteresovany niekde inde

deti95060810
1. aug 2024

takže už máte aj deti... tiež by som skúsila v tom prípade bojovať o vzťah...
podľa mňa asi rozmýšľa ako ďálej...

autor
1. aug 2024

@pralinka25 on má určite nepodvadza. V tom je zásadový.
@deti95060810 len ako, keď nechce žiadnu diskusiu? Čím dlhšie čakám, tým vo mne stupa hnev

hylary
1. aug 2024

Vek máte aký plus vek deti

kandelabra
1. aug 2024

Dufam ze sa mylim, ale takych "zasadovych" co podvadzali uz bolo. V domacnosti sa moze snazit aj preto, aby to zakryl a necitil sa previnilo, vsak aha o rodinu sa prikladne stara...

oktober3
1. aug 2024

Z mojich skúseností - kiez by som sa mýlila.
Angažuje sa doma viac, je s deťmi viac, lebo ma výčitky.
Nechce od nich odísť.

Tiež som verila mužovi, na ktorého to nik z okolia nepovedal. Navyše, vyzerám naozaj veľmi dobre na to, že máme dve deti a 28 rokov, váha 55 kíl a aktívna športovkyna (beh, bike, posilovanie , hory).

Nakoniec bol so 40 ročnou "tetou"...

Nikdy, nikdy by som to na neho nepovedala, preto teraz tvrdím, že verím len sama sebe.

Teraz som sa šťastne opäť vydatá, ale aj tak ma toho veľa naučilo.

Keď je takýto, niečo tu nehrá

pralinka25
1. aug 2024

tiez som bohuzial videla zasadove pripady
ale nemusi vyslovene podvadzat ale moze tam by uz zaujem o niekoho ineho. mozno len platonicky.
ako tu bolo spomenute ta vacsia snaha aktivita a k tomu to vecerne vyhybanie sa. to skor bude o emocnom vzplanuti inde ako o fyzickom

oktober3
1. aug 2024

A keby som na tvojom mieste opäť ja ?
Nič. Ale absolútne nič nerieš.
Ty nemáš byť plán B ale plán A

Čiže ak ťa chce, nech bojuje.
Ale nič nerieš, neotvaraj diskusie, a ani nič nezacinaj.
Buď kľudná a vyrovnana.
Venuj sa sebe
A ak sa ti dá, preklepni si ho

kandelabra
1. aug 2024

@oktober3 ono sa povie byt kludna a vyrovnana, ale to je prinajmenej vnutorny stres... nevies co sa deje, nevies co robit, ci sa mas ist s detmi balit, alebo muza, ako planovat zivot, on sa tvari ze nic a vravi ze pockaj, porozpravame sa, este aj to ta stve, ze ten blby chlap nevie rovno na rovinu povedat co sa deje ale musi rozmyslat nad tym, ako ti to povedat tak, aby on chudak z toho nevysiel ako blbec. Och ja by som sa asi nastvala a nadala mu, nech sa laskavo obtazuje povedat co sa deje, inak to uz nebude mat povedat komu!

yosi
1. aug 2024

@danyelia Máte vy ženy aj iné vysvetlenie ako nevera?

yosi
1. aug 2024

Keď sa nechce rozprávať o vzťahu, tak pravdepodobne sa tiež bojí. A keď sa bojí, tak mu na tebe záleží.

maciatkolulu
1. aug 2024

@yosi to je taká blbosť,že až. Chlap,ktorý sa takto chová,je mysľou a možno aj vtákom niekde inde. A v kostole to nebude. Ak by mu záležalo,tak si sadne a povie to.

danyelia
1. aug 2024

@yosi ...v tomto prípade sa mi zdá dosť pravdepodobná 🤷🏼‍♀️

yosi
1. aug 2024

@maciatkolulu To je skvelé keď mňa žena presviedča ako chlapi rozmýšľajú

yosi
1. aug 2024

@danyelia Ja som to zažil skôr naopak.

gejb
1. aug 2024

@yosi hej, boji sa ze ju strati preto jej povedala ze: "... podľa prvotného je preňho viac koniec ako ďalšia snaha o záchranu"
Really?

pralinka25
1. aug 2024

@yosi ako naopak. No ono ludia maju casto urcite vzorce aj ked nechcu.

autor
1. aug 2024

Určite mi neverný nie je. Možno, platonicky by mohol. Ja viem,že sa to javí, že keď viacej pomáha, tak sa snaží zakryť. Ale, vždy bol taký. Nikdy nevedel povedať prepáč ale bol viac pozorný a aktívnejší. Čím vlastne to prepáč vyjadroval.

autor
1. aug 2024

@oktober3 takto sa snažím fungovať. Ale je to ťažké

yosi
1. aug 2024

@gejb Zažil som si svoje narozdiel od teoretičiek z MK.

gejb
1. aug 2024

@yosi lebo my sme to len čítali v knihách od Steelovej, vôbec nemáme skúsenosti zo života...všetky co sme tu sme včera vyšli z kláštora a dovtedy sme žiadneho muža nevideli 🤣

yosi
1. aug 2024

@pralinka25 Nerád by som to rozoberal. Je to dosť osobné a nerád sa k tomu vraciam. Ale viem prečo niektoré veci tvrdím. Zažil som si svoje.

yosi
1. aug 2024

@gejb Ja úplnou náhodou muž som a trochu viem ako muži premýšľajú. Nechcem nikoho uraziť, ale čo tu niekedy čítam za múdrosti od niektorých žien, tak mám dosť. Ja som si tiež niekedy myslel, že viem, až kým som nezažil...

lonely66
Odpoveď bola odstránená
retatka
1. aug 2024

Poznám ženy čo by ruku do ohňa za toho svojho svätého dali …čuduj sa svete ,po čase zistili ,že podvádzali
A práve takí ťuťkovia sú najhorší …keďže nemajú toľko príležitosti ,radi tu jednu jedinú využijú …takže moc tu nezdôrazňuj,že on by ťa nepodviedol aby si nebola nemilo prekvapená
Podľa jeho správania aj keď ťa momentálne možno ešte nepodvádza ,zaujem o teba ako o ženu už nemá ,netúži po tebe ,takže nemáš sa čím chlácholiť lebo keď chlap po žene prestane túžiť je rovnako bolestivé a je to začiatok konca a krôčik k nevere …

mandzula
Autor odpoveď zmazal
anna777115
1. aug 2024

Toto, všetko z jeho strany je veĺká citová mabipulácia, lebo tá drží v citovej neistote. Je, to toxické správanie a manipulácia, nastav mu zrkadlo a spravaj sa rovnako, ako on rieš, le seba a deti...

Strana
z2